reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Ewarut bardzo mi przykro, ale to co przeszłaś dodatkowo w szpitalu jest niewyobrażalne :O Nie sądziłam że w tych czasach mają miejsce jeszcze takie rzeczy, a nie próbowali najpierw wywołać Ci poronienia farmakologicznie? Eh Trzymaj się kochana, wiem że ciężko w to uwierzyć ale z czasem będzie lepiej.
Nie wywoływali farmakologicznie bo Ja nie krwawiłam w ogóle. Poszłam od razu na rzeź.....

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ewarut Aż mi się słabo zrobiło jak przeczytałam Twoją historię. A gdzie takie rzeczy się dzieją? Pewnie w papierach jest wszystko pięknie... I weź tu walcz ze służbą zdrowia... A na wypisie ze szpitala masz wpisane zastosowane znieczulenie? Ja miałam łyżeczkowanie w 11tc, a ciąża obumarła 7-8tc. Lekarz przypisał mi Ketonal forte. Zielone światło na starania dostałam po pierwszej @. Nie wiem jak w Twoim przypadku będzie - ale na pewno na kontrolę nie poszłabym do szpitala.

@roxie123 Trzymam kciuki za pozytywną decyzję bankową!
To było w szpitalu w Zgorzelcu.

@Ewarut u mnie też nie było żadnego plamienia krwawienia ale wywoływali i tak ciąglo się 2 tyg leki na mnie nie działały więc w końcu zabieg zrobili

Jupi po niedzieli dostaniemy kredyt i będzie można iść niebawem na swoje [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

1503478431-aaaaaa.jpeg
to jest na karcie informacyjnej... Nie znam się na tym.

@Ewarut to szkoda że nie wywoływali bo może by się obeszło bez łyżeczkowania a nawet jeśli nie to szyjka chociaż by była lepiej na to przygotowana. Ja też nie krwawiłam a miałam wywołane farmakologicznie i wszystko się oczyściło i odbyło się bez zabiegu. No ale teraz to można sobie gadać a czasu i tak się nie cofnie. Masakra ten szpital, ja bym do niego już nie wróciła.
Kurde aż mnie ciarki przeszły jak sobie wyobraziłam jakie to musiało być straszne :O

Ciśnienie miałam mierzone na wejście przy zakladaniu karty szpitalnej. Przy zabiegu ciśnienia nie mierzyli

@Olasec czekaj. Wytrzymaj. Jak my wytrzymamy to i Ty dasz rade. A jak chcesz, to mogę Ci napisać jaki jest staropolski zwyczaj, żebyśmy tylko my się dowiedziały.

Mnie zalewa od rana. Poprosiłam męża żeby kupił mi podpaski, bo została mi jedna. A u nas sklep na końcu wsi.
-Jakie ci kupić?
-Jakie będą. Always, Bella, Naturella, jakiekolwiek. Najlepiej takie cienkie... w niewielkim foliowym kwadratowym opakowaniu z napisem normal. Poczekaj może, ubiorę się i pojadę.
-Nie. Brzuch cię boli. Ja kupię. Ze skrzydełkami chcesz czy bez (olśnił mnie znajomością tematu)
-Obojętnie.
Przywiózł.
-Dobra, to ja jadę do pracy. Kwiatowe Ci kupiłem. Nawet ładnie pachną. Chyba będą dobre, bo używałaś takich.
I już mi się zrobiło wesoło.
20170823_104415.jpg
I zostałam w 2 d.c. (święto Niagary) z pudełkiem wkładek o zapachu kwiatowym. That's what I need !!! Oh, yeah...

Załączniki

• 20170823_104415.jpg
    20170823_104415.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 123
@ivvonka ale się uśmiałam hahahaha to dobre :D zazdroszczę Ci tej @ ja latam patrze w majtki i nic ;/ brzuch nie boli wcale ;/ czasami cos tam poczuje jakieś ukłucie ;/ ale ani kropki ... eksploduje ze złości !

Chce sobie kupić łańcuszek z aniołkiem który Wam się najbardziej podoba ? :) mój typ na razie 3 myślałam o 2 ale coś tani i nie wiem czy nie tandeta
17b20b5c469db77a3c3d944ca820.jpg
a13c96a84562ba9c62e7edc1919c.jpg
fdb58abf45188b7395c692fb6de7.jpg

Załączniki

• 17b20b5c469db77a3c3d944ca820.jpg
    17b20b5c469db77a3c3d944ca820.jpg
    52 KB · Wyświetleń: 543
  • a13c96a84562ba9c62e7edc1919c.jpg
    a13c96a84562ba9c62e7edc1919c.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 528
  • fdb58abf45188b7395c692fb6de7.jpg
    fdb58abf45188b7395c692fb6de7.jpg
    53,6 KB · Wyświetleń: 539
@Olasec czekaj. Wytrzymaj. Jak my wytrzymamy to i Ty dasz rade. A jak chcesz, to mogę Ci napisać jaki jest staropolski zwyczaj, żebyśmy tylko my się dowiedziały.

Mnie zalewa od rana. Poprosiłam męża żeby kupił mi podpaski, bo została mi jedna. A u nas sklep na końcu wsi.
-Jakie ci kupić?
-Jakie będą. Always, Bella, Naturella, jakiekolwiek. Najlepiej takie cienkie... w niewielkim foliowym kwadratowym opakowaniu z napisem normal. Poczekaj może, ubiorę się i pojadę.
-Nie. Brzuch cię boli. Ja kupię. Ze skrzydełkami chcesz czy bez (olśnił mnie znajomością tematu)
-Obojętnie.
Przywiózł.
-Dobra, to ja jadę do pracy. Kwiatowe Ci kupiłem. Nawet ładnie pachną. Chyba będą dobre, bo używałaś takich.
I już mi się zrobiło wesoło.
Zobacz załącznik 819678
I zostałam w 2 d.c. (święto Niagary) z pudełkiem wkładek o zapachu kwiatowym. That's what I need !!! Oh, yeah...
Liczą się dobre chęci [emoji16][emoji23]

reklama
@Ewarut, dokładnie, intencje były dobre. :) Ale mąż to ma chyba rodzinne. Jak teściowa kiedyś swojego męża po trzy ogórki wysłała, to wrócił z cukiniami i powiedział, że to chyba jakieś szklarniowe :)

@roxie123, ten trzeci jest całkiem spoko. Drugi to nie. Jakoś za bardzo mi krzyż egipski przypomina.

Do góry