Ewarut
Fanka BB :)
Och te chłopy... Cóż byśmy bez nich zrobiły[emoji16][emoji16][emoji16]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Och te chłopy... Cóż byśmy bez nich zrobiły[emoji16][emoji16][emoji16]
Jak dla mnie też nr 3@ivvonka ale się uśmiałam hahahaha to dobre zazdroszczę Ci tej @ ja latam patrze w majtki i nic ;/ brzuch nie boli wcale ;/ czasami cos tam poczuje jakieś ukłucie ;/ ale ani kropki ... eksploduje ze złości !
Chce sobie kupić łańcuszek z aniołkiem który Wam się najbardziej podoba ? mój typ na razie 3 myślałam o 2 ale coś tani i nie wiem czy nie tandeta Zobacz załącznik 819683 Zobacz załącznik 819684 Zobacz załącznik 819685
Ale w tym wszystkim nie ma środków nasennych.@Ewarut Z racji bycia kiedyś chemikiem - to moja pamięć mi mówi:
Fulsed - stosowany do premedykacji przed znieczuleniem, powoduje sedację (uspokojenie) z zachowaniem świadomości. Jest wprowadzeniem do znieczulenia ogólnego.
Fentanyl - syntetyczny środek przeciwbólowy i anestezjologiczny - to jest ten "głupi jaś"
Tarsime - antybiotyk
Nalaxone - bierze się go po przedawkowaniu narkotyków (w tym przypadku pewnie chodzi o fenantyl)
Lignocaina - ma działanie miejscowo znieczulające
Oxytocyna - to na pobudzenie lub wzmocnienie skurczy macicy
Później sprawdzę w domu jaki ja dostałam zestaw leków. Bo na samej anestezjologii mało się znam.
@ivvonka Ty to potrafisz humor poprawić
edit. A ktoś pisał o alli - ja ostatnio zamówiłam plastikowy pisuar dla synka, bo nie chce sikać na stojąco: Link do: 4 Kolor Dziecko Żaba Kształt Pionowe Do montażu na Ścianie Pee Pisuaru Wygodne Cute Animal chłopca Stojąca Wc Nocnik Pisuar chłopiec Xmas Prezent w 4 Kolor Dziecko Żaba Kształt Pionowe Do montażu na Ścianie Pee Pisuaru Wygodne Cute Animal chłopca Stojąca Wc Nocnik Pisuar chłopiec Xmas Prezent od Potties na Aliexpress.com | Grupa Alibaba