reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Funia90 buciki cudowne:-) :)
@roxie123 super, ze jest kredyt. Teraz czeka Cie szaleństwo zakupowe. Uwielbiam. Zajmiesz tym mysli i szybciej zleci.
Jak owulka byla 21 dc to cykl moze byc do 35 dni ale ja i tak bym dupka nie brala, tylko poczekala, bo jeszcze sobie cykl zaklocisz.
Mi sie wszystkie aniolki podobają. Nie potrafie wybrac. Jak ja kupowalam w Częstochowie, to byl jeden jedyny i nie mialam problemu.:-) :)

Witam nowe aniołkowe mamy. Przytulam

@Ewarut mi po oczyszczaniu przez tydzien nie pozwolili brac żadnych przeciwbólowych.
@ivvonka masz Ci los... i co zrobic jak maz tak sie staral. Wykazal sie fachową wiedza tematu...i wez tu sie na niego wkurz.
@roki_1991 ciezko jest, ale walczymy do zwycięstwa. Niektorym zostala odebrana nadzieja, ze kiedykolwiek sie uda. Kazda z nas ma ciezkie chwile, ale po deszczu musi w koncu wyjsc slonce.

Ja czekam u lekarza. Mialam wizyte na 13:30 a tu 10 kobit przede mna.:( no to czekam

@Frezja_1 a co to za wizyta ? bo coś mi umknęło
Pokaż aniołka :) no będzie szał ...szkoda ,że za pożyczane ;p no ale i tak już prawie 400tys wsadzone swoich wzieliśmy 50tys na wykończenie bo tak bedziemy ciułać w nieskończoność a tak to rata się będzie spłącac a domek się wykończy :) na 99% dostaniemy we wtorek :) także odliczanie będzie do życia na swoim :)

@roxie123 to buciki na dwor[emoji4]i maja rzep z tylu wiec latwo sie bedzie zakladalo na takie male szpyty[emoji4]
Jak wpadniesz w szal zakupowy to w tydzien sie wyprowadzicie[emoji4]

@Frezja_1 oczywiscie ,ze dla kazdej z nas wyjdzie slonce,innej opcji nie widze[emoji4]
Pobieraj wymazy i zawoz do badnania[emoji4]mielgo czekania

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 najgorsze jest czekanie ...z resztą ja na wszystko muszę czekać jak widac ...chyba zacznę się przyzwyczajać ;/ bo zanim meble to trzeba na wszystko po 4 tyg czekać ... zanim zrobią mi garderobę i wg to się zejdzie z wszystkim ... no ale to już taki miły etap więc wytrzymam i będę mieć radochę jak będą paczki przyjeżdżać :)

@Funia90 dzieku Wam calkiem mile to czekanie. Czytam sobie forum.
@roxie123 zdecydowalam sie na wymazy ktorych wcześniej nie mialam. No i podejrze, czy będzie owulka bo dziś 12 dc a ja mam cykle 27-28. Testy owulacyjne negatywne i to Bardzo negatywne. Nie wiem co jest, czy nie bedzie owulacji, czy za duzo pije. Niby staram sie nie pic 2h przed testem, ale ogolnie to duzo pije i jak siusiam do kubeczka, to jest bardzo jasne, wiec moze to przez to.? Zobacze co usg pokaże.aha i jeszcze ten mikroskop wczoraj pokazal pojedyncze paprotki, czyli by szie na owulacje zanosilo, ale dzis juz nie. Moze dlatego ze pilam w nocy wode i badalam ze sliny bo jakos nie moge sie przelamac by nakladac ten sluz.
Przepraszam za doslownosc w poście.:biggrin2:

@roxie123 nie umiem wstawiac fotek z telefonu, ale postaram sie w wolnej chwili odpalic laptopa, ale nie obiecuje, ze dzis.
Teraz najlepszy moment, urządzanie.
@Olasec zrob jutro tescik i odczaruj nas.
@Calineczka24 kazala zachodzic.;)

@Funia90, słodziakowe takie puchatki normalnie, żeby nie to futerko to bym zjadła.:)

@Olasec, :) Jest taki staropolski sposób żebyś Ty nie wiedziała a my tak.
Robisz test, zamykasz oczy, (no i teraz troszkę trudne, ale powinnaś dać radę) po policzeniu do 300 robisz zdjęcie i intuicyjnie wrzucasz na forum. Później szybko biegniesz na najbliższy most na rzece i wrzucasz tam test (możesz mieć otwarte oczy, tylko nie podgląduj - ufamy Ci) My nie powiemy co wyszło :) o nie nie. Nafoczka skasuje posta i dowiesz się w sobotę z drugiego testu. Bułka z masłem.

@roxie123, ale taki bałagan przeprowadzkowy to jest cool. Planowanie, urządzanie, porządkowanie. Ja kupię jedną komodę i już mi się twarz cieszy, a do całego domeczku. Wow!

@roxie123 z mebelkami tez badz dobrej mysli,ja wszystkie mialam szybciej,a niby po 6 tyg mialam czekac[emoji4]

@Frezja_1 wspolczuje tylko tych ciezarowek na poczekalni ,bo na pewno sa,ja czulam sie osaczona:/
Ja duzo pije 2-3 litry i testy zawsze dzialaly ,nawet te allegrowskie tandetne[emoji4]

@ivvonka no co Ty takie kozaka bys zjadla hehe[emoji23]
I ten staropolski sposob hahah bomba[emoji12][emoji16][emoji1]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry