reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Ewarut ja specjalnie czekałam na anastezjologa aż wróci z sali operacyjnej bo powiedzIeli ze bez niej zabiegu nie zrobią . Ja Nie wiem co to za szpital ale jakaś rzeźnia...ja bym nie podarowała. Robić komuś na żywca. Przecież jak się rzucalas z bólu to mogli w tym czasie coś uszkodzić albo tak pociąć ze zrostow narobili...oby nie ale cholera ze takie rzeczy się dzieją...
@Funia90 czarny pewnie doleca w nowym cyklu o ile się doczekam na niego [emoji14]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze po skończonym zabiegu ta pielegniarka mówi do położnej ale żeśmy się na męczyły z Panią. A ja mówię ja mówiłam że na mnie to nie działa i prosiłam o uśpienie.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ewarut witaj Kochana w gronie Akiolkowych mam. Bardzo mi przykro z powodu straty dzidziusia. Który to byk tydzień?
Nie do pomyślenia jest dla mnie, że robili to kiedy wszystko czułaś. No cos strasznego.

Dziewczyny tak strasznie się boję ciąży a właściwie, że coś będzie nie tak, że aż boję się testować. Nie wiem czy jutro zatestuje. Piersi bolą i właściwie to nawet chyba intuicja mi mówi, że dzidziuś jest :)

@Ewarut to nie wiem co powiedziec...sprobuj to wymazac z pamieci[emoji17]napisz opinie szpitalowi czy cos.

@roxie123 hokus pokus i dwie kreski [emoji23][emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Olasec dobrze będzie [emoji8] strach jest ale to krok do przodu... zrób test może być i teraz jak będzie cień to będzie ;*

@Olasec strachu nie wyzbedziesz sie nawet za tydzien czy dwa [emoji17]niestety ,ja bym chyba zatestowala i przy becie zrobila progesteron czy dupka nie wlaczyc

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ewarut bardzo mi przykro z powodu Twojej straty i tego co przezylas kazda strata jest ciezka ale uwiezcie dziewczyny to co przeszlam z druga ciaza nikomu nie zycze a trzymali mnoe 2 tyg w szpitalu i nikt sie nie rozpoznal na cp bol po czyszczeniu szybko minal a po laparoskopii no coz nie umialam chodzic mialam dren a przy toalecie pomagal mi maz nacierpialam sie bardzo moze tez dlatego nie spiesze sie z kolejna ciaza nie chcialabym tego kolejny raz przejsc.
@Olasec udusze czemu testu nie zrobilas wszystkie czekamy a tu nic:p
@roxie123 dalej nie masz @? ktory to dzien cyklu? u mnie chyba dzisiaj sie skonczyla 6 dni masakra tak mi sie rozregulowal.
@Funia90 jak ten czas szybko leci :)

@Ewarut u mnie tez dzieciatko przestało się rozwijać w 6 tyg w 8 się dowiedzialam w 10 miałam zabieg :(

Jadę do banku z papierami kredyt załatwiać 3majcie kciuki .
Jeju ale zimno ja w katanie i zanim doszłam do przystanku to zamarzlam. Zacznie się znowu kichanie

reklama
@Funia90 pamiętam pamiętam. Wiem że jestem już dwa kroki do przodu. Te dwa cykle były takie same czyli 31 dni. Chciałbym żeby to się spełniło....
@Ewarut przykro mi z powodu tego co się stało :( u mnie minęły 4 miesiące a dalej mi źle. Dalej nie śpię po nocach i płacze. Także rozumiem Twój ból. Zostań z nami, tu na prawdę są dziewczyny na które zawsze można liczyć :)

Do góry