reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Calineczka24 to szkoda ,bo nie zaspokoilas swojego pragnienia[emoji53]fajnie by bylo jakbym mogla jej kupic ten bilet ,ale wiesz ksiezniczki sie wozi fura[emoji12]

@roxie123 pedz po loda [emoji4]
Ja juz dzis i wczoraj troche przesadzilam ze slodyczami wiec moze poczekam do jutra[emoji4]
Tez mi sie spac dzis chcialo ale nie bylo sie kiedy zdrzemnac[emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@ivvonka dostalas okres??? Kurcze dopiero co mialas przeciez?
Moze to plamienie z powodu zagniezdzenia ,no chyba ,ze rozkrecilo sie na dobre[emoji53]

@roxie123 Nieee, żartuję...Mój ci on.

@Funia90. Na pewno okres, czuję go każdą dolną komórką ciała.;) Za wcześnie, bo 24 d.c. 4 dni wcześniej niż przeciętna długość. Rozkręci się, rozkręci. Trzeba tylko mu dać czas. Ale to może i lepiej, bo za lekarzem się stęskniłam, więc jak się skończy to go odwiedzę, bo mam do skonsultowania i progesteron, który mi się nie podoba i o in vitro jeszcze pogadam albo o lekach stymulujących owulację.

@ivvonka ja tez Cie kocham za twoj optymizm mimo wszystko[emoji7]Bog Ci to wszystko wynagrodzi w dzieciach[emoji5]
Ja mialam problemy z progesteronem i krotkie cykle

reklama
No ivvonka wymiata :)

Dziewczyny jak sie sprawdza progesteron?? W kyorych dniach cyklu sie go bada? Ja mialam jakid komplet badan w 3 dniu cyklu ale nie wiem czy tego ptogesteronu nie robi sie pod koniec??

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry