reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 zaczarowalam Cie,mam nadzieje,ze zaklecie dotrze[emoji8]
Moja przyjaciolka zamawiala i zadowolona,trzeba patrzec na opinie i zdjecia co ludzie dodaja[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 pomarzyc mozesz :D
@roxie123 no chyba sie bez zakupu kurtki nie obejdzie. :D

Dziewczyny oszaleję ! :O
Ptysi mi się zachciało. Wciagam za małą kurtkę i lecę do piekarni może będą mieli o ile bedzie otwarta :errr:

EDIT:
Nie było ptysi :(
Ale kupiłam pączki ze śmietaną - były dwa ostatnie. Chyba na mnie czekały :-p
20170822_171305.jpg

Załączniki

• 20170822_171305.jpg
    20170822_171305.jpg
    460,9 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
@Calineczka24 ojej no troszke naiwna jestem hehe ,ale ja na prawde w to wierze bo mam taka regulowana w pasie[emoji4]co prawda xs albo s ale ale wierze do konca[emoji23]
Uwielbiam paczki z bita smietana[emoji7]
Dzis stalam w piekarni w klosie i dostawalam kopniaki ,chyba niunia sie domagala jakiegos ciastka[emoji4]
Wlasnie wrocilam z pracy,zjadlam rosolek z wkladka bo wczoraj gotowalam i naszlo mnie na troche coli[emoji4]
Zaraz znow musze leciec do auta i odebrac tesciowa z pracy:/

@Funia90 jestem rozczarowana :( - te paczki ze śmietaną szału nie zrobiły :(
Ja dzisiaj rano jak się przewracałam z boku na bok to za chwilę czułam ruchy maleństwa :)
Super uczucie :)
Daleko musisz jechać po tą teściową? :p

Ja mam dzisiaj takiego lenia, że odkąd M wyszedł do pracy to nic innego nie robie jak leżę i czytam ksiązkę :D
Teraz usiadłam i laptop załączyłam bo wcześniej czytałam Was na telefonie :p
Wypiję herbatkę i dalej idę leżakować :D

@Calineczka24 niby nie daleko ale lacznie z pol h lub 40 min mi to zajmuje i tak 3 razy w tygodniu[emoji53]
Oj to szkoda ,ze nie byly smaczne[emoji19]a zjadlas dwa mimo ,ze Ci nie smakowaly[emoji12]?
Uczucie superowe[emoji7]

@Calineczka24 niby nie daleko ale lacznie z pol h lub 40 min mi to zajmuje i tak 3 razy w tygodniu[emoji53]
Oj to szkoda ,ze nie byly smaczne[emoji19]a zjadlas dwa mimo ,ze Ci nie smakowaly[emoji12]?
Uczucie superowe[emoji7]

Kochana to weź jej kup bilet na autobus 3 dniowy :D
Nawet jednego nie dojadłam bo poszedł w śmietnik :O
Drugi czeka w lodówce na M o ile będzie chciał bo jak nie to tego pączka również czeka marny żywot :D

Za mną też coś chodzi... wg ciągle bym coś zjadła , idę chyba po loda do zamrażarki :p
No i nyny bo mnie łamie spanie , taka dzisiaj pogoda pochmurno ...
@Calineczka24 jak ogarnąć taki pasek jak masz na dole ? :)

Za mną też coś chodzi... wg ciągle bym coś zjadła , idę chyba po loda do zamrażarki :p
No i nyny bo mnie łamie spanie , taka dzisiaj pogoda pochmurno ...
@Calineczka24 jak ogarnąć taki pasek jak masz na dole ? :)
Kurde wiesz, że nie pamiętam jak to leciało ? :D
Pamiętam tylko, że którejś z dziewczyn pytałam jak to się robi, ale zabij mnie nie pamiętam :( wiem, że na jakąś stronę trzeba wejść, żeby wybrać odpowiedni pasek, później się go kopiuje i gdzieś w sygnaturę się go chyba wkleja. Spróbuję sie później z tym pobawic to może sobie przypomnę ;)

reklama
@Calineczka24 oki to tak na czasie jak ogarniesz to mi możesz napisac :) też sobie wkleje :D
Patrz ogarnęłam :D
Kiedyś do jakiejś dziewczyny pisałam i mi pomogła ;)
Wpisz w Google ślubne suwaczki. Np. Slub-wesele.pl i tam wybierasz tło itd. I wpisujesz datę ślubu lub zareczyn. Na koniec będziesz miała BBCode kopiujesz wchodzisz tu w swój profil i wklejasz w sygnature. I akceptujesz

Do góry