reklama
Calineczka24
Fanka BB :)
@Funia90 pomarzyc mozesz
@roxie123 no chyba sie bez zakupu kurtki nie obejdzie.
Dziewczyny oszaleję ! :O
Ptysi mi się zachciało. Wciagam za małą kurtkę i lecę do piekarni może będą mieli o ile bedzie otwarta
EDIT:
Nie było ptysi
Ale kupiłam pączki ze śmietaną - były dwa ostatnie. Chyba na mnie czekały
@roxie123 no chyba sie bez zakupu kurtki nie obejdzie.
Dziewczyny oszaleję ! :O
Ptysi mi się zachciało. Wciagam za małą kurtkę i lecę do piekarni może będą mieli o ile bedzie otwarta
EDIT:
Nie było ptysi
Ale kupiłam pączki ze śmietaną - były dwa ostatnie. Chyba na mnie czekały
Załączniki
Ostatnia edycja:
Funia90
@Calineczka24 ojej no troszke naiwna jestem hehe ,ale ja na prawde w to wierze bo mam taka regulowana w pasie[emoji4]co prawda xs albo s ale ale wierze do konca[emoji23]
Uwielbiam paczki z bita smietana[emoji7]
Dzis stalam w piekarni w klosie i dostawalam kopniaki ,chyba niunia sie domagala jakiegos ciastka[emoji4]
Wlasnie wrocilam z pracy,zjadlam rosolek z wkladka bo wczoraj gotowalam i naszlo mnie na troche coli[emoji4]
Zaraz znow musze leciec do auta i odebrac tesciowa z pracy:/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Uwielbiam paczki z bita smietana[emoji7]
Dzis stalam w piekarni w klosie i dostawalam kopniaki ,chyba niunia sie domagala jakiegos ciastka[emoji4]
Wlasnie wrocilam z pracy,zjadlam rosolek z wkladka bo wczoraj gotowalam i naszlo mnie na troche coli[emoji4]
Zaraz znow musze leciec do auta i odebrac tesciowa z pracy:/
Calineczka24
@Funia90 jestem rozczarowana - te paczki ze śmietaną szału nie zrobiły
Ja dzisiaj rano jak się przewracałam z boku na bok to za chwilę czułam ruchy maleństwa
Super uczucie
Daleko musisz jechać po tą teściową?
Ja mam dzisiaj takiego lenia, że odkąd M wyszedł do pracy to nic innego nie robie jak leżę i czytam ksiązkę
Teraz usiadłam i laptop załączyłam bo wcześniej czytałam Was na telefonie
Wypiję herbatkę i dalej idę leżakować
Ja dzisiaj rano jak się przewracałam z boku na bok to za chwilę czułam ruchy maleństwa
Super uczucie
Daleko musisz jechać po tą teściową?
Ja mam dzisiaj takiego lenia, że odkąd M wyszedł do pracy to nic innego nie robie jak leżę i czytam ksiązkę
Teraz usiadłam i laptop załączyłam bo wcześniej czytałam Was na telefonie
Wypiję herbatkę i dalej idę leżakować
Funia90
@Calineczka24 niby nie daleko ale lacznie z pol h lub 40 min mi to zajmuje i tak 3 razy w tygodniu[emoji53]
Oj to szkoda ,ze nie byly smaczne[emoji19]a zjadlas dwa mimo ,ze Ci nie smakowaly[emoji12]?
Uczucie superowe[emoji7]
Oj to szkoda ,ze nie byly smaczne[emoji19]a zjadlas dwa mimo ,ze Ci nie smakowaly[emoji12]?
Uczucie superowe[emoji7]
Calineczka24
Kochana to weź jej kup bilet na autobus 3 dniowy@Calineczka24 niby nie daleko ale lacznie z pol h lub 40 min mi to zajmuje i tak 3 razy w tygodniu[emoji53]
Uczucie superowe[emoji7]
Nawet jednego nie dojadłam bo poszedł w śmietnik :O
Drugi czeka w lodówce na M o ile będzie chciał bo jak nie to tego pączka również czeka marny żywot
roxie123
Za mną też coś chodzi... wg ciągle bym coś zjadła , idę chyba po loda do zamrażarki
No i nyny bo mnie łamie spanie , taka dzisiaj pogoda pochmurno ...
@Calineczka24 jak ogarnąć taki pasek jak masz na dole ?
Calineczka24
Kurde wiesz, że nie pamiętam jak to leciało ?Za mną też coś chodzi... wg ciągle bym coś zjadła , idę chyba po loda do zamrażarki
Pamiętam tylko, że którejś z dziewczyn pytałam jak to się robi, ale zabij mnie nie pamiętam wiem, że na jakąś stronę trzeba wejść, żeby wybrać odpowiedni pasek, później się go kopiuje i gdzieś w sygnaturę się go chyba wkleja. Spróbuję sie później z tym pobawic to może sobie przypomnę
roxie123
@Calineczka24 oki to tak na czasie jak ogarniesz to mi możesz napisac też sobie wkleje
reklama
Calineczka24
Patrz ogarnęłam@Calineczka24 oki to tak na czasie jak ogarniesz to mi możesz napisac też sobie wkleje
Kiedyś do jakiejś dziewczyny pisałam i mi pomogła
Wpisz w Google ślubne suwaczki. Np. Slub-wesele.pl i tam wybierasz tło itd. I wpisujesz datę ślubu lub zareczyn. Na koniec będziesz miała BBCode kopiujesz wchodzisz tu w swój profil i wklejasz w sygnature. I akceptujesz