reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Funia90 bardzo się cieszę że te cykle są w miarę. To daje jakąś nadzieję.
@roxie123 dziękuję :* wiem że Tobie też teraz nie jest łatwo, bo czytam na bieżąco i wiem że dalej nie wiesz na czym stoisz. Przykro mi bardzo z tego powodu :( ale tak jak mówisz, ważne jest ze mamy przy sobie najważniejsze osoby które nas kochają
@mamcia2014 ten etap że tylko leżałam w łóżku i płakałam cały dzień też już przeszłam. Teraz po prostu wrócił smutek, do tego ta praca i @....
Eh. Moja @ trwała 7 dni. Dała mi popalić, nie powiem że nie. W końcu wczoraj sobie poszła, a ja zamiast się cieszyć i zaczynać staranka, to leżę i wyje. A przecież powinnam się cieszyć, bo są takie osoby, które muszą czekać ze staraniami... Ciężkie to wszystko... Idę spać, bo jutro mam na 5.30 do pracy i jakoś trzeba wstać. Buziaki dla Was

reklama
No ivvonka wymiata :)

Dziewczyny jak sie sprawdza progesteron?? W kyorych dniach cyklu sie go bada? Ja mialam jakid komplet badan w 3 dniu cyklu ale nie wiem czy tego ptogesteronu nie robi sie pod koniec??

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Po owulacji najlepiej pi 21dc
@roxie123 Nieee, żartuję...Mój ci on.

@Funia90. Na pewno okres, czuję go każdą dolną komórką ciała.;) Za wcześnie, bo 24 d.c. 4 dni wcześniej niż przeciętna długość. Rozkręci się, rozkręci. Trzeba tylko mu dać czas. Ale to może i lepiej, bo za lekarzem się stęskniłam, więc jak się skończy to go odwiedzę, bo mam do skonsultowania i progesteron, który mi się nie podoba i o in vitro jeszcze pogadam albo o lekach stymulujących owulację.
A wez i powiedz ze jest małpa!
Dziękuję wam za te słowa :* wiem że mogę się tutaj wygadać i że zawsze będziecie wsparciem. Miałam mega doła przez ostatnie dni, w sumie mam dalej, ale mam nadzieję że jakoś to wszystko się ułoży. Wiem że mam męża który mnie bardzo kocha i jesteśmy szczęśliwi, ale wiem też jak bardzo chcemy dzieciątka i brakuje nam go do pełni szczęścia
Pisz ile potrzeba,; nawet o tesciowej jak ja :D
@roxie123 a ty chodzisz do tego gina z profamili?
@Olasec "zamknij dobrze drzwi" to @ nie wlezie :)

@nafoczka tak z nim mam kontakt przez tel i leki i wizyty [emoji4] ale wiesz z glupotami chodzę do gina na miejscu NFZ bo co im będę płacić za nic [emoji23]
@Olasec testuj czekam jutro na wiadomości [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki @Olasec daj znac
pzepraszam kobitki ale jakos stracilam zapal do wszystkiego dzisiaj troche posprzeczalam sie z mezem o pierdole w zasadzie i dzien mialam do kitu u mnie tez dziwna ta @ jeszcze ja mam a zazwyczaj maks 4 dni, Roxie rozumiem Twoj niepokoj tym bardziej ze testy nie wychodza:/

@Olasec no niestety kochana, robiłam co mogłam. Sikasz sama.;)

@nafoczka, no nie wiem, w świetle tego epitetu, jaki mi się ciśnie aktualnie na usta, mniemam, że ,,małpa,, byłoby równoznaczne z komplementem :p

Ostatnia edycja:
reklama
Nie robiłam testu dzisiaj bo powiem szczerze, że jakoś wyleciało mu z głowy. Odpieluchwuje Misia i rano jak wstał to pobiegłam z nim sikać i sama się wysikalam przy okazji zapominając o teście. A skoro zapomniałam to ciśnienia nie ma. Trochę mnie boli brzuch jak na okres więc nie wiem co z tego będzie.

@Frezja_1 na dziś albo wczoraj mam termin @. Mam długie cykle bo 32-34 dni.

Ostatnia edycja:
Do góry