reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Olasec to moze testuj[emoji4]i nie mysl o biochemicznej,nie przyciagaj zlych mysli[emoji4]zdrowka dla Misia[emoji5]

@roxie123 ja dostawalam okres podczas brania lutki ,takze to raczej nie jest tak ,ze dopiero jak skonczysz 7 tabeltek to dostaniesz,ja bym wziela juz[emoji4]

@witch84 kawke pije tylko jedna codziennie rano zeby sie obudzic[emoji4]choc dzis z checia wypilabym druga bo tak mi sie chce spac:/

@Calineczka24 to jesienia M Cie juz z domku nie wypusci jak bedzie chlodniej[emoji12]?
Trzeba sie po prostu odpowiednio do pogody ubrac[emoji4]
Brzusio sliczniusi[emoji7]

@kari21 jeszcze troszke to krwawienie moze potrwac:/

@roki_1991 tule mocno[emoji17]nam jestes potrzebna[emoji4]mozemy tu pogadac na kazdy temat jak sie nudzisz[emoji4]poszukaj jakis pozytywow tego nowego miejsca pracy no i w sumie lada dzien owu[emoji4]nie smutaj[emoji8]

@ania2611 trzymam kciuki oby bylo dobrze.
Powiedz mi tylko czemu nie bierzesz tego metylowanego kwasu? Tym bardziej ,ze wiesz[emoji4]

@Frezja_1 ja robilam mykoplasme,ueroplsme i to chyba jest jako jedno a w drugiej probowce robilam chlamydie.
Mi gin kazal to przewiezc w temp pokojowej jak najszybciej do laboratorium.
Hmm nie wiem ile moze tak lezec,jesli masz mozliwosc to jedz w ten sam dzien,ja jechalam prosto od ginekologa[emoji4]

I jeszcze jedno do Ciebie @roxie123 ale bys sie zdziwila jakby jednak ta ciaza byla[emoji4]zycze Ci tego ,pleminiki twoj M ma dobre wiec mialy sznase przetrac a jesli owu byla rzczywiscie po 20 dc to pecherzyka jak najbardziej mogloby nie byc [emoji4]
Musze jakies zaklecie rzucic[emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 ...czytałam ,że @ przychodzi po odstawieniu dupka , bo on jako tako podtrzymuje ciążę więc nie wiem czy w trakcie dostanę :< napisałam do mojego gina tego dobrego co mam zrobić czy znowu iść na bete czy brac dupka czy czekac czy co mam z sobą zrobić ... wrrrrr koszmar i alkohol piłam i sexy były i nic mnie nie ruszyło . Jakby była ciąża to chyba wiatropylna jestem...nie mozliwe to jest przynajmniej ja w to nie wierze... test by był chociaż cień już...na usg cokowiek by świtało a tu nic w żadną stronę . Dalej chodze w białych majtkach haha
Dzięki za wsparcie :* ciężko mi... wiecie jaka jestem niecierpliwa i lubie mieć czarno na białym

No właśnie @roxie123 mi się nie podobało to, że masz testy owulacyjne pozytywne. Nie wierze w to, że test owulacyjny może wskazywać na ciąże ale właśnie wtedy mogłaś mieć owulke. Pamiętasz kiedy miałaś najbardziej ciemne kreski? Od wtedy sobie dodaj 14 dni i wtedy powinnaś dostać okres. Bo faza lutealna ma właśnie 14 dni.

Zobacze czy wytrzymam z testowaniem do soboty. Ale fajnie będzie testować z kimś czyli z @ivvonka. Fajnie to napisałaś, że "strzelim se po teście" :D

@ivvonka licze na Ciebie, na twe dwie kreseczki. Nie bedziesz taka, co by kolezanke zawiodla, nie?
Ja jutro mam wizyte, to podejrze czy bedzie owulacja. Jutro 12dc. Test owulacujny jednokreskowy.:rolleyes2:no i te wymazy sobie zrobię. A czy z poch.y tez cos robic? Jakis wymaz? Bo tamte to chyba z szyjki?
@Olasec na Ciebie tez liczymy. Wezcie sie dziewczyny.;) chcemy miec pozytywy

@roxie123 z tym dupkiem moze byc roznie ,tak jak dziewczyny pisaly jedne dostawaly w trakcie brania tak jak ja a inne nie ,wiec moze raczej poczekaj bo Ty w sumie masz swoj progesteron dobry wiec moze Ci wydluzyc cykl.
Na prawde ciezko sie zdecydowac[emoji4]
Albo dostaniesz jutro ,pojutrze albo pokaze sie kreska[emoji5]

@Olasec mi test owu reagowal na ciaze ,po owu jasnial az pozniej zaczal ciemniec znow ,dodaje foto ze styczna ,cienie prawie niewidpczne na ciazowych i owulacyjny[emoji4]
1503409870-aaaaaa.jpeg

@Frezja_1 ja z pochwy robilam na bakterie ,taki najzwyklejszy[emoji4]a chlamydie mialas robiona? Jak nie to zrob bo tez wywoluje poronienia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Szukam tego posta co Wam wysłałam fotke z testem owulacyjnym pozytywnym musze zobaczyć który to był dzień xD

Znalazłam 11 sierpnia !!! to nie biore dupka na razie

@Funia90 mój M to raczej z kuli mojego rannego kichania i kataru kazał siedzieć w domu bo pogoda mogłaby co jeszcze przyplątać - a tego bysmy nie chcieli ;)

Dziewczyny ja się już w jedną kurtkę nie zapinam a w drugą ledwo ledwo :D boję się co będzie zimą :D

Trzymam kciuki za wszystkie testujące ! Mają się pokazać same podwójne kreski - to jest rozkaz ;)

Odpisał mój lekarz... powiedział ,że mam robić testy ... jak nie będzie @ do 3 dni to mam iść na bete znowu i będziemy w kontakcie co dalej . Że na razie spokojnie czekamy ...haha spokojnie... ja mam tak ćwiczoną cierpliwość , że w końcu wyjdę z siebie stanę obok . Po prostu jestem osobą stanowczą i lubię wiedzieć co i jak czarno na białym . W zasadzie jaby ta ow była faktycznie 11 sierpnia to dzisiaj dopiero 10/11dpo...
@Calineczka24 trzeba nową kurteczkę zakupić :)

A wiecie ja wczoraj byłam na używkach i takie porządne rzeczy pokupiłam nówki sztuki . Mało chodzę ale było po 2 zł wszystko to zajrzałam :)

@Calineczka24 to ja licze na to ,ze zmieszcze sie w swoja zimowa normalnie[emoji4]hehe albo naiwna jestem

@roxie123 czekaj ,czekaj bo juz zaklecie poszlo[emoji8]
Ja musze sie wybrac na lowy dla dzidzi[emoji7]i na aliexpress mam juz upatrzone ubranka ,ale czekam na jeszcze jedno potwierdzenie plci[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry