reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@MashaFre Misiu lubi wszystko po trochu i jak się z nim bawię. Nie umie sam się bawić. Tzn bawi się ale muszę być obok. Kredki to tylko ja mam rysować kotki, pieski, koparki itp. Uwielbia się bawić w piasku koparką, wywrotką i betoniarką się na pole wyjść nie możemy. Kupiłam piasek kinetyczny to może mu się spodoba. Kupię jeszcze tablicę żeby rysował bo na polu lubi maziać kredą po chodniku. Musze się psychicznie nastawić na bałagan po farbach i mu pozwolic malowac. Jak ja przeżyje zimę kiedy on tylko na polu by siedział.

@roxie123 @witch84 póki co to daje radę i nie testuję. Nie chce żeby się okazało, że znowu biochemiczna. Wolę nie wiedzieć.

reklama
Witam się :)
Mnie jakiś katar meczył z rana a teraz juz ok :) chciałam do mamy dziś jechać, ale moj mąż stwierdził, ze mam w domu siedziec bo u nas dzis za ciepło nie ma. Jakies 14 stopni.
A już się nastawiłam, że pojade :(

@Olasec trzymam kciuki za dwie kreski ;* my tu do soboty osiwiejemy :D

@roxie123 dalej wredoty @ nie ma :crazy:
Może weź ciepłą kąpiel? ;) - nie wiem co Ci poradzic :(
Albo lepiej nie bierz bo jak to jednak bedzie ciaza to moglabys zaszkodzic a tego bysmy nie chcialy :)

Dziewuszki moje ja na temat wyjazdow za granice sie nawet nie wypowiadam bo nigdy nigdzie nie miałam okazji jechac, leciec czy nawet zajść z lacia :D

U Nas w niedziele będzie 18tc
A wyglądamy tak :)
20170822_104231.jpg

Załączniki

• 20170822_104231.jpg
    20170822_104231.jpg
    498,2 KB · Wyświetleń: 71
@roxie123 nie wiem, weź może. Mniej będziesz się stresować.

@Olasec cierpliwości... mnie też trochę korci, ale do weekendu musze wytrzymać. Tak to bedzie jak krótka piłka. Różowe na białym. Tak lub nie.

@witch84 @Calineczka24 ciąza jest niemozliwa bo dzisiaj 33dc a na usg wczoraj nawet pęcherzyka więc nie wierze w takie rzeczy :) coś mi się cykl zaburzył ...dzisiaj daje sobie ostatni dzień jak mnie do jutra nie zaleje to wezme jutro dupka

@ivvonka to testujemy razem w sobotę? Chociaż powiem szczerze, że mam tak samo jak ostatnio bo mnie szczypią piersi i kłuje w macicy. Oby tylko nie było biochemicznej bo wtedy zwariuję. Tak naprawdę to nawet okresu po poronieniu nie miałam.

@Olasec ja bym wolala wiedziec, ze jest ciaza biochemiczna, bo jesli by znowu taka byla to moze trzeba bylo sie blizej sobie przyjrzeć, nie wiem, zbadac hormony, ewentualnie dobrze obejrzec macice. Zastanow się nad tym.
@ivvonka trzymam kciuki. Wez sie i zrob dwie kreski.
@roxie123 a nie ma możliwości, ze jednak ciąża jest. Lekarz mowil, ze jeszcze moze sie pojawic. Robilas dzisiaj test? Sama nie wiem, czy brac tego dupka. Ja bym wolala poczekać i zobaczyć ile będzie trwal cykl, da Ci to jakis obraz.
@Calineczka24 sliczny domek.:-) :)

reklama
Czesc dziewczyny
@Olasec rozumiem cie dokladnie, ja juz chyba tez nigdy nie zrobie testu dopuki mi sie okres porzadnie nie spozni... wole juz nie wiedziec. Dalej psychicznie nie moge do siebie dojsc.
@roxie tez bym brala i wywolywala bo tak mozna czekac w nieskonczonosc a w razie ciazy nie zaszkodzi

Ja nadal krwawie, szlag mnie trafi, to juz 6 dzien krwawienia. Coraz mniej ale jednak nadal jest, nigdy okres u mnie nie trwal dluzej niz 4 dni, moze 5 dzien podbarwione plamienie co najwyzej. Jak sie nie wyciszy to bede musiala isc do ginekologa koncem tygodnia. U mnie wszyscy naokolo w ciazy a ja zaryczana i serce mi peka ze ja nadal nie moge. Musze sobie obrac jeszcze jakis cel do spelnienia w najblizszym czasie zeby odciagnac mysli bo naprawde zwariuje.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry