reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@zosiak co Ty to mowisz, ze Cie olewamy :(
Przykro, że tak myślisz. :(

@Funia90 przykro mi z powodu Twojej przeszłości.. skoro mowisz, że łatwo nie miałaś to zapewne tak było. Tulę mocno :*

@mamcia2014 trzymam kciuki, żebyś wytrwała jak najdłużej :)

Dziewczyny ja żur ugotowałam i od próbowania mam zgagę :( to już pojadłam dzisiaj żuru :D

reklama
@zosiak, nie olewa, nie olewa. Każda kobitka jest tu zrachowana i czytana, ino nas tu jak mrówków, że czasem nie sposób odpowiedzieć wszystkim. A to możliwe żebyś była w ciąży?
Ja wczoraj paznokcie wymalowałam jak do Warszawy jechałam (no wiem jak to brzmi :), ale jakiś badziewny lakier i już złazi. A tak się namęczyłam żeby równo. Nawet jak spałam to się pilnowałam, żeby ręce na kołdrze trzymać (no wiem jak to brzmi:). I połodłaziło toto.

@Calineczka24, czekaj, czekaj, ktoś tu wczoraj na zgagę orzechy czekoladziane wsuwał. Tylko nie wiem czy mu przeszło. Nie wiesz kto to i jakie były koleje losu zgagi owego dziewczęcia? ;)

@zosiak, a pokażesz efekt pazurków, a nie tak sama w łazience.

@Calineczka24, czekaj, czekaj, ktoś tu wczoraj na zgagę orzechy czekoladziane wsuwał. Tylko nie wiem czy mu przeszło. Nie wiesz kto to i jakie były koleje losu zgagi oweg dziewczęcia? ;)

@zosiak, a pokażesz efekt pazurków, a nie tak sama w łazience.

Też coś o jakiś orzechach słyszałam :D
Podobno nie podołały :D
Teraz wziełam rennie bo już mnie tak paliło, że musiałam :p
Warszawa powiadasz? Słyszałam, że tam " Słoiki " mieszkają :D

@zosiak no właśnie poka poka ;)

Dziewczyny za godzine bede już czekała u gina :) denerwuję sie :errr:

Dziewczyny nie ma mowy o ciazy meza nie bylo a zdrada nie wchodzi w rachube:p noe chce mi cos zdjecie wyjsc robilam ale efekt przepiekny na zywo jest nie mam odpowiedniej lampy

@Funia90 wiem co...i dlatego jesteś mi tak bliska :*
To też Ci dali w kość w szkole eh ;/ ja o gim wolałabym całkiem zapomnieć .
Wiem ,że się boisz ... i rozumiem Twój strach bo też walczysz cały czas o szczęście :* ale ja nie widze innej opcji jak szczęśliwe zakończenie :*
@zosiak wiem ,że niezbyt miły prezent na przywitanie dla Was ale będzie @ i się skończy :* a na ile tam jedziesz ? pomyśl samo to że się przytulisz spędzicie razem czas :) odreagujesz od pracy zmartwień .
Też musze zrobic pazurki bo się zaniedbałam , nigdzie nie chodzę , to olałam temat ...

Jestem na tym forum kilka miesięcy ale dopiero teraz jakoś wybuchło ze mnie wszystko... wiem ...upadam podnosze się no nie mam wyboru ... szukam pozytywu tam gdzie go nie ma bo jakoś trzeba żyć . Na razie żyję dla innych ...dla męża , mamy , siostry ....rodziny ...teraz też dla Was bo jesteście jak rodzina . Umacniam się w ludziach w ich historiach przeżyciach i wiem ,że nie jestem sama...
W trudnych chwilach wszystko do mnie wraca , ale nauczyłam się wybaczać i szukać kszty dobra w drugim człowieku , bo przecież nikt nie jest idealny .

Wpiszcie w google pixel effect efekt kopciuszka takie mam ciezko zrobic zdjecie bo to sa drobinki brokatu ktore sie odbijaja. Na krotko jade w niedziele mam powrot bo urlop dopiero we wrzesniu

reklama
Dzieki roxie. Wszystko bylo ok, zaczelo sie kilka godzin po wyjechaniu, jakies 8h jazdy, nie wiem czy tak mnie wytluklo bo brzuch zaczal bolec okropnie i z kazda godzina sie pogarszalo az po 18 h sie zakonczylo mega krwawieniem. No nic. Odpuszczam calkiem na kilka dobrych miesiecy bo mam serio dosyc.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry