reklama
roxie123
Fanka BB :)
@zosiak tak było ...byliśmy w Bieszczadach ... teraz był wypad na basen i do restauracji i wgl wyluzowałam i dupa ;/ ale już się wyżaliłam i pozbierałam organizm jest gotowy tylko pewnie atmosfera w domu nie sprzyja ale no jakoś to będzie .
Przylazła @ ?
A Ty jutro za to będziesz u mężusia w końcu ))
@witch84 już się wyżaliłam i m lepiej
@Funia90 coś to mało Cie ostatnio
Przylazła @ ?
A Ty jutro za to będziesz u mężusia w końcu ))
@witch84 już się wyżaliłam i m lepiej
@Funia90 coś to mało Cie ostatnio
Funia90
@roxie123 Ty wiesz co ja przeszlam ale akurat tego to ja na forum nie napisze.
Powiem tylko ,ze bylo ciezko.
Podobnie jak u Ciebie.
I szczerze...ja bardzo odzylam mieszkajac sama.
Mieszkam sama juz 6 lat i wiem,ze Ty tez zapomnisz jak sie wyprowadzisz i zaczniesz w pelni zyc tak jak Ty chcesz.
Wyprowadzka tuz,tuz[emoji5]
A teraz tob skarbonke i wrzucaj codziennie zlotowke lub dwa i tak jak mowi @zosiak pojedzcie gdzies na weekned[emoji5]
Troszke uwolnic glowe[emoji4]
Podejrzewam ,ze twoj lekarz po pol roku staran zamierzalby przepisac Ci lek stymulujacy jajeczka clostylbegyt,ja jak bardzo jeczalam to juz po drugim cyklu nieudanym mialam recepte.
Czesto po takiej stymulacji mozna miec ciaze mnoga[emoji4]
Dobrze ,ze sie otworzylas i powiedzialas co Cie trapi,dodam tylko tyle ,ze apropo gimnazjum mamy podobna sytuacje bo mnie ciagle wysmiewali i zadna dziewczyna z klasy mnie nie lubiala[emoji29]nikt nie chcial ze mna gadac a nic im nie zrobilam.
Ciagle wymyslali cos na mnie.
Szczerze mowiac to byl horror ,jak skonczylam gimnazjum to odzylam.
Nawet kiedys nalykalam sie tabletek,tak mialam tego wszystkiego dosc,w domu pieklo,w szkole tez.
Ale na szczescie spalam strasznie dlugo i nic mi sie nie stalo,ominelo mnie plukanie zoladka ale pewnie niewiele brakowalo:/
I odnosnie mnie[emoji4]wiem ,ze to juz tyle tyg i w ogole ale uwierz mi ,ze strach mam ciagle ten sam.
Bo gdyby cos sie stalo to ja bym umarla[emoji17]jak poczuje ruchy to zrobie sie spokojniejsza.
@zosiak kochana nikt Cie tu nie olewa[emoji4]mysle ,ze wyjazd do M dobrZe Ci zrobi bo juz nawet na forum czujesz sie samotna[emoji5]
Piers do przodu i liczymy teraz na to ,ze malpa przyjdzie po wyjezdzie[emoji4]
Ja np zawsze mialam takiego pecha ,ze na wakacjach mialam okres,jedynie teraz mi sie udalo nie miec i w dodatku miec owu[emoji5]
Kiedy wylatujesz i na ile dokladnie?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Powiem tylko ,ze bylo ciezko.
Podobnie jak u Ciebie.
I szczerze...ja bardzo odzylam mieszkajac sama.
Mieszkam sama juz 6 lat i wiem,ze Ty tez zapomnisz jak sie wyprowadzisz i zaczniesz w pelni zyc tak jak Ty chcesz.
Wyprowadzka tuz,tuz[emoji5]
A teraz tob skarbonke i wrzucaj codziennie zlotowke lub dwa i tak jak mowi @zosiak pojedzcie gdzies na weekned[emoji5]
Troszke uwolnic glowe[emoji4]
Podejrzewam ,ze twoj lekarz po pol roku staran zamierzalby przepisac Ci lek stymulujacy jajeczka clostylbegyt,ja jak bardzo jeczalam to juz po drugim cyklu nieudanym mialam recepte.
Czesto po takiej stymulacji mozna miec ciaze mnoga[emoji4]
Dobrze ,ze sie otworzylas i powiedzialas co Cie trapi,dodam tylko tyle ,ze apropo gimnazjum mamy podobna sytuacje bo mnie ciagle wysmiewali i zadna dziewczyna z klasy mnie nie lubiala[emoji29]nikt nie chcial ze mna gadac a nic im nie zrobilam.
Ciagle wymyslali cos na mnie.
Szczerze mowiac to byl horror ,jak skonczylam gimnazjum to odzylam.
Nawet kiedys nalykalam sie tabletek,tak mialam tego wszystkiego dosc,w domu pieklo,w szkole tez.
Ale na szczescie spalam strasznie dlugo i nic mi sie nie stalo,ominelo mnie plukanie zoladka ale pewnie niewiele brakowalo:/
I odnosnie mnie[emoji4]wiem ,ze to juz tyle tyg i w ogole ale uwierz mi ,ze strach mam ciagle ten sam.
Bo gdyby cos sie stalo to ja bym umarla[emoji17]jak poczuje ruchy to zrobie sie spokojniejsza.
@zosiak kochana nikt Cie tu nie olewa[emoji4]mysle ,ze wyjazd do M dobrZe Ci zrobi bo juz nawet na forum czujesz sie samotna[emoji5]
Piers do przodu i liczymy teraz na to ,ze malpa przyjdzie po wyjezdzie[emoji4]
Ja np zawsze mialam takiego pecha ,ze na wakacjach mialam okres,jedynie teraz mi sie udalo nie miec i w dodatku miec owu[emoji5]
Kiedy wylatujesz i na ile dokladnie?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
D
Deleted member 170039
Gość
Roxie tak jutro bede u meza i bedzie zabawnie jak jutro dostane @ haha albo w ogole juz nie dostane a ja dzisiaj robilam paznokcie zrobilam sobie efekt kopciuszka i co troche wchodze do lazienki i ogladam lubie jak mi sie swieci cos efekt sroki glowa do gory i zapomnij o przeszlosci zyj terazniejszoscia
Funiu jutro o 6 wylatuje o 5.40 zamkniecie bramek szczerze to wcxoraj sie tym okresem denerwowalam a teraz mam to gdzies zrobilam pazurki i juz lepiej naprawde polecam Wam ksizke moc pozytywnego myslenia nie warto sie przejmowac rzeczami na ktore nie mamy wplywu
Funiu jutro o 6 wylatuje o 5.40 zamkniecie bramek szczerze to wcxoraj sie tym okresem denerwowalam a teraz mam to gdzies zrobilam pazurki i juz lepiej naprawde polecam Wam ksizke moc pozytywnego myslenia nie warto sie przejmowac rzeczami na ktore nie mamy wplywu
mamcia2014
Hej laski zajęłam się zdrowa kuchnią i eksperymentuje.
Niektóre potrawy dobre inne mniej smaczne wyczuwam temat na razie i cwicze mięśnie brzucha puki co no i nie mam czasu za bardzo bo dużo czasu w kuchni spędzam jem regularnie od jakichs 3 dni 5 posiłków na dzień. Dziś byłam po wnioski na 500 plus zbieram dokumenty i po niedzieli złożę wniosek.
Pozdrawiam któras zafasolkowala? Bo jestem trochę w plecy z tematem.
Niektóre potrawy dobre inne mniej smaczne wyczuwam temat na razie i cwicze mięśnie brzucha puki co no i nie mam czasu za bardzo bo dużo czasu w kuchni spędzam jem regularnie od jakichs 3 dni 5 posiłków na dzień. Dziś byłam po wnioski na 500 plus zbieram dokumenty i po niedzieli złożę wniosek.
Pozdrawiam któras zafasolkowala? Bo jestem trochę w plecy z tematem.
Ja poszłam na l4 jak byłam hmm w 8tyg.. Może i wcześnie ale nie mam co się teraz nas tym rozwodzić i dopiero teraz wracam do pracy.. Kontroli brak a i pieniądze na czas a parę razy mnie w pl nie było.. Może trafiłam dobrze po prostu ale nie zostałam sprawdzona
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Olasec
@Marika92 ja pracuję w kadrach (teraz jestem na urlopie wychowawczym) i kontrolę ciężarnych niestety to częsty przypadek ale wtedy jak jest zaznaczone, że trzeba leżeć. W innym przypadku raczej rzadko kontrolują.
@zosiak nikt Cię kochana nie olewa :*
Zapewne jutro dostaniesz @ a jeśli nie to korzystajcie z okazji od razu jak się zobaczycie a co do książki to ja kiedyś czytałam albo ta co Ty albo podobną i właśnie to co się dzieje w naszej głowie i co sobie wmowimy to tak będzie. Trzeba nastawić się na pozytywne myślenie i do przodu
@zosiak nikt Cię kochana nie olewa :*
Zapewne jutro dostaniesz @ a jeśli nie to korzystajcie z okazji od razu jak się zobaczycie a co do książki to ja kiedyś czytałam albo ta co Ty albo podobną i właśnie to co się dzieje w naszej głowie i co sobie wmowimy to tak będzie. Trzeba nastawić się na pozytywne myślenie i do przodu
Olasec
@mamcia2014 ale szalejesz z tym fit. Ćwiczysz i odżywiasz się zdrowo. Brawo póki co to czekamy na testowanie. Jutro któraś ma testować i zapomniałam która
reklama
mamcia2014
Olasec no ciekawe na ile mi zapału starczy hehe z tym gotowaniem trzymajcie kciuki ma razie od poniedziałku 0,5 kg mniej czyli w granicach normy.