@roxie123 mniej mnie ?[emoji16]hmm pewnie przez ten wyjazd tak sie zlozylo[emoji4]ale nie powiem bo dni mi uciekaja ze wzgledu na robote w domu i prace[emoji4]
Wczoraj pojechalam na budowe ,wzielam miotle i chcaialam podmiesc to moj tesc juz przybiegl i kazal mi sierka skrobac beton z posadzki,odmowilam[emoji12]kuzwa zaraz mi robote znalazl zeby wiertarke podawac,a ja spbie pojechalam pomoczyc stopy w basenie i nic z tego:/
Niektorzy to by mnie na 24 h do roboty zapedzili ,mowie Wam.
Apropo wyzjazdu[emoji4]moze Solina ,tam jest pieknie,sami sie chcemy wybrac a patrzalam na mape i macie tylko 60 km[emoji16]
@zosiak ja licze na to ,ze malpa nadejdzie w niedziele[emoji4]a jak nie to cieszcie sie po prostu swoja obecnoscia[emoji5]
Pazurki przesliczne[emoji7]
@mamcia2014 0,5 kg w tydzien to idealny wynik przy twojej wadze[emoji4]trzymam kciuki
@Marika92 najwazniejsze ,ze Wam to odpowiada bo ja bym nie dala rady[emoji4]
A l4 musialabys odnawiac pewnie co 3-4 tyg no ale to na pewno wiesz [emoji4]
@mififi04 nie znam tego badania:/ wyglada na to ,ze w normie ale nie wiem co to jest a na zespol antyfosfolipidowy skladaja sie :
P/c kardiolipinowe igg i igm
Antykoagulant tocznia
P/c beta-2 glikoproteinie
I wogole to badanie najlepiej jest robic do 6 tyg od poronienia.
@Calineczka24 wsplczuje zgagi ,ja mialam tylko raz w zyciu[emoji4]
Dawaj znac co tam na wizycie[emoji5]
@ivvonka ja teraz kupilam sobie lakier sally hansen ok 20 zl i fajnie sie trzyma i bardzo szybko schnie[emoji4]
Ja jutro znow do Wawy jade...tak,tak nie umiem na tylku usiedziec[emoji23]
@kari21 bardzo mi przykro[emoji29]idz na kontole za jakis tydzien do gina
Tule mocno[emoji17]
@madzia0902 witaj[emoji5]przykro mi z powodu Aniolka[emoji17]
Mi tez skrocily sie cykle po poronieniach,o tyle sie cieszylam ,ze szybciej mialam nowa szanse.
Ale zbadaj hormony na moje oko[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom