reklama
Olasec
Fanka BB :)
Frezja_1
@roxie123 wszystkie widzialysmy cien.Ty widziałas najlepiej bo na zywo. Roxie jesli wyszedl Ci różowy cien, to chyba sie cos zadzialo, a jesli sie nie zadzialo to juz nie wiem, ale w takim wypadku jesli okaze sie, ze nie ma ciąży, to w Twoim przypadku nie ma co testowac przed terminem @.
Nie rozumiem u mnie nigdy nie ma różowego cienia. Przykro mi, ze przez to przechodzisz, ale moze jednak cos sie z tego wykluje. Pomodle sie za Ciebie?
A jak owulacyjny? Robilas?
Dziewczyny dzisiaj dzien leniucha. Wczoraj dzialalam wokol domu prawie caly dzien, a dzis odpoczywam.
Nie rozumiem u mnie nigdy nie ma różowego cienia. Przykro mi, ze przez to przechodzisz, ale moze jednak cos sie z tego wykluje. Pomodle sie za Ciebie?
A jak owulacyjny? Robilas?
Dziewczyny dzisiaj dzien leniucha. Wczoraj dzialalam wokol domu prawie caly dzien, a dzis odpoczywam.
Calineczka24
Cześć dziewczynki
@roxie123 jak Ci wyszedł ten dzisiejszy test?
Sama "biel vizira " czy jednak był jakiś cień cienia?
Może Ty patrzałaś na nienasikany test a ten osikany gdzieś tam leży w łazience ? idź no dobrze popatrz
@Frezja_1 leniuchuj ile wlezie nawet tak na zapas się wyleguj
@Funia90 Ty masz odpoczywać na tych wczasach a nie się zrywać o 5 rano ;D
@roxie123 jak Ci wyszedł ten dzisiejszy test?
Sama "biel vizira " czy jednak był jakiś cień cienia?
Może Ty patrzałaś na nienasikany test a ten osikany gdzieś tam leży w łazience ? idź no dobrze popatrz
@Frezja_1 leniuchuj ile wlezie nawet tak na zapas się wyleguj
@Funia90 Ty masz odpoczywać na tych wczasach a nie się zrywać o 5 rano ;D
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Roxie ja bym poczekala jeszcze ze 2 dni. U mnie mowilam ci pierwszy zero nic praktycznie a kolejny dopiero prawie 3 dni pozniej wyszedl.
Dzien dobry wszystkim staraczkom i juz ciezarnym.
Jutro wracam do domu... nateszcie. Nie wiem czemu ale nie moge tu jesc. Nie moge sie doczekac jak w koncu normalnie zjem cos poza kanapkami w swoim domu w ciszy i spokoju.
Bol piersi zabija [emoji23] chyba mi moje flaki rosna dzieki hormonom. Oby [emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzien dobry wszystkim staraczkom i juz ciezarnym.
Jutro wracam do domu... nateszcie. Nie wiem czemu ale nie moge tu jesc. Nie moge sie doczekac jak w koncu normalnie zjem cos poza kanapkami w swoim domu w ciszy i spokoju.
Bol piersi zabija [emoji23] chyba mi moje flaki rosna dzieki hormonom. Oby [emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Frezja_1
@Calineczka24 szkoda, ze tak sie nie da odpocząć na zapas. Ale dzisiaj swietuje.
@roxie123 nie łam sie. Moze to taka proba dla Ciebie. Sama mowilas, ze masz przeczucie, ze zajdziesz we wrzesniu. Ja w zeszlym roku zaszlam w październiku, ale ja bym nie chciala zajsc w październiku i w tym samym okresie przechodzic tych samych tygodni, bo pewnie bym myslala w Swieta, pozniej w sylwestra, ze w zeszłym roku bylam taka szczęśliwa ze swoim brzuszkiem, a za dwa tygodnie swiat sie rozpadł
@roxie123 nie łam sie. Moze to taka proba dla Ciebie. Sama mowilas, ze masz przeczucie, ze zajdziesz we wrzesniu. Ja w zeszlym roku zaszlam w październiku, ale ja bym nie chciala zajsc w październiku i w tym samym okresie przechodzic tych samych tygodni, bo pewnie bym myslala w Swieta, pozniej w sylwestra, ze w zeszłym roku bylam taka szczęśliwa ze swoim brzuszkiem, a za dwa tygodnie swiat sie rozpadł
reklama