reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie ja dzisiaj caly dzien zajeta rano praca a popoludniu opieka nad dzieckiem siostry 2 latka bo siostra na wesele poszla i ciezko z usypianiem bylo bo troszkeala plakala za mama i tata i jeszcze do tego siostrzeniec lat 12 i chrzesnica 11 czyli u mnie przedszkole.
Czekam teraz na @ mam nadzieje ze dostane teraz bo w pt wylot:/ sledzilam Was szczegolnie Ciebie Roxie i czwkam na wiesci dobre

reklama
Niestety ja nie moge. Mam tone zalatwien,prace, dzieci zaraz szkole zaczynaja, musze kupic mundurki,, ogarnac papierologie... niestety nie jestem juz tylko ja i moje zdrowie nie moge porzucic calego zycia i zostac sie leczyc. Ponad to nie mam gdzie tu byc. Nie mam nikogo w pl, teraz od prawie 3 tyg siedze u siostry ktora mieszka u swoich tesciow i juz mam ochote wlosy rwac z glowy.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 poszalejemy tylko szkoda ze tak krotko:( dzisiaj przedszkole a jutro wolne i kupilam sobie redsa ale do dzieci trzeba miec duzo cierpliwosci szczegolnie do mojego siostrzenca z mama nie chce siedziec i ze mna jest a mnie ciagle przeciez w domy nie ma:/
napewno beda dobre wiesci a jak bedzie ciemniejszy cien to obiecaj ze bete zrobisz przeczytaj sobie ksiazke mpc pozytywnego myslenia napewno na allegro sa za grosze bardzo mi sie psychika zmienila:)

@kari21 no faktycznie masz już dwójkę która rządzi Twoim życiem... tak to już jest mając dzieci nie patrzy się tylko na siebie. Spróbuj znaleźć tam doktora który Ci pomoże bo innego wyjścia chyba nie ma

@mamcia2014 wczesniej chodzilam na rozne cwiczenia uwielbialam crossfit itp. Teraz zaczynam lagodnie, bo jednak mialam prawie rok przerwy, ale od wrzesnia wracam do intensywnych treningów. Oczywiście zostaje przy jodze tez. Mi to wspaniale robi na ciało i umysl i ja zawsze powtarzam, ze joga odmienia zycie i mi odmienila.:-) :)
Kurcze nie pamietam co mialam napisac.:sad:
@roxie123 dawaj rano zdjecie dwoch kreseczek:biggrin2: Ja tak lubie pozytywne testy, ze czasem wlaczam sobie grafike w necie z pozytywami:D, ale poza tym to jestem normalna:p

reklama
Do góry