reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja nie wiem coś jakby się chciało przebić ale to nie kreska jest . Jutro idę na bete bo mam dosyć tych testów . Jutro 27 dc powinna wyjść jak coś . Ale mówię Wam z tego nic :/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dawaj, że zdjęcie ! Ja myślałam, że Ona ma "biel vizira" a tu jednak, że druga kreska się ubrała w białe prześcieradło i świruje :D

reklama
No nie pokaże zdjęcia bo mi światło odbija tel mówię Wam u mnie to norma . Nic ciąży nie zwiastuje [emoji39]

Roxi toz ci pisalam ze ten pierwszy test to mi wyszedl bialy. Po 20 min byl cien cienia ale tak delikatny ze tylko pod dane swiatlo bylo widac bo tak patrzac nie mozna bylo za nic powiedziec ze test jest pozytywny. A po 2h wogole juz zniknal. Mysle ze kolejnego dnia byloby podobnie dlatego czekalam 3 i nawet po tych 3 dniach kreska wyszla wyrazna i szybko ale nie tak samo ciemna jak pierwsza kontrolna. Tak ze spokojnie kochana, daj sobie ze 2 dni i wtedy zatestuj. Wiem ja tez jestem taka ze musze wiedziec tu i teraz. M ie uratowalo plamienie bo bylam pewna ze okres sie rozwija wiec olalam i jakos 3 dni szybko minely.

Ja az sie boje isc do toalety.... brzuch boli nadal, wczoraj plamienie troche sie uspokoilo ale dzis sie obudzilam z okropnym bolem.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 przykro mi bardzo masz rację zrób betę to wszystko będzie jasne.

A mnie wszystko boli na potęgę jak to po dłuższej przerwie po nic nie robieniu.

Dzisiaj może skalpel 2 bo tych na brzuch nie dam rady zrobić za bardzo boli .

Zaraz robię sobie śniadanie z przepisu Ewki wczoraj zjadłam jej podwieczorek i kolacje nawet smaczne z dużą ilością warzyw .

To lecę robić omlet z ziołami.

No to u mnie tak jest pod światło by wypatrzyl coś ale tak nie ma opcji [emoji4] Calineczka także rozczaruje Cię ;* jutro Wam powiem jaką beta a będzie 0

Frezja jutro Wam powiem co i jak [emoji8] teraz już się nie będę wpatrywac bo czasu minęło więc się kreska od leżenia zrobiła . Ale walczę z Wami za miesiąc

@roxie123 musisz następnym razem wytrzymać do dnia miesiączki.

@kari21 ja w ciąży donoszonej nawet nie pomyślałam, że mogę być w ciąży. Zaczęłam plamić i trochę krwawić 2 dni przed okresem i to było w Sylwestra. Bolał brzuch bardzo i myślałam, że okres się rozkręca. Nawet Ketonal wzięłam bo tak bolało. Aż nagle krwawienie ustąpiło i zrobiłam test i były 2 kreski ale druga jasna. Potem miałam problemy bo to ciąża bliźniacza była ale jedno szczęście właśnie rozrabia w piaskownicy. Więc uważam, że u Ciebie będzie tak samo. Zwłaszcza, że piersi Cię bolą.

reklama
Olasec bola okropnie dokladnir tak samo jak przy karmieniu. Boje sie okropnie bo to 2 lata starania... lekarz sam kaze byc gotowym na najgorsze ale zarazem byc spokojnym. A ja mam tak niska anorektyczna wage teraz bo mi sie stres nawarstwil przez ostatnie miesiace, w polsce jeszcze gorzrj bo nie moge wogole jesc i naprawde to juz nie jest niedowaga tylko bmi krzyczy o zagrozeniu zycia, ludzie na ulucy mysla ze mam anoreksje i nawet o to pytaja a ja wiem ze jestem ochydnie chuda i nie chce tylko ze stresu mam odruchy wymiotne i wszystko w gardle stoi [emoji22] nie wiem jakim tez cudem zaskoczylo w tak slabym cyklu ale sie boje ze moj organizm nie podejmie walki o da ciaze ze wzgledu na to jak jest wykonczony... narazie plamienia sie troche wyciszyly. W toalecie czysto...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry