reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@mamcia2014 to jak najbardziej [emoji4] tylko nie za dużo żebyś stawów właśnie nie przesilila . Ja podziwiam ludzi za motywację ...ale ja też tak miałam kiedy chcialam przytyć a nie dawało rady to wszystko wysokokaloryczne jadłam ale ja mam szybkie spalanie i wg stres mnie kończy . Teraz jest już ok mam wagę jaką chciałam ale osiągnęłam dopiero po powrocie do Pl [emoji4]

M kupił mi żółty bobo test ale to jest 25 ;/ nie 10 ...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Roxie mam identycznie. Nie mpge przytyc, chudne ze stresu. Teraz mam dokladnie to samo, waga anorektyczna... choc w pl i tak mam stresu o polowe mniej. W srode wracam do UK i znowu sie zacznie. U mnie obydwa 25mg wyszly. 2 dni temu cien cienia po czasie bo po 20min a nie do 5min, myslalam ze sobie znowu wkrecam, dzis juz do 5 min wyrazna krecha wyszla.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

A jakie masz cykle ? I w którym dc robiłaś? I ile ewentualnie dpo ow
Ja teraz wagę mam ok 51/2 [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@mamcia2014 o to ja może poproszę o zarazenie bakcylem? Mam zdecydowanie za dużo. Po pierwszym dziecku udało mi się do wagi wrócić ale w momencie powrotu do siedzacej pracy masakra. M praca na wyjazdach to gdy wróciłam z pracy to dziecko 100% czasu. Potem przez stres w pracy prolaktyna mi sie rozszalala. Będąc na diecie u dietetyka ćwicząc 4 razy w tygodniu min godz na.orbitreku ja tylam na potęgę. 15kg w pół roku. Aktualnie zmiana pracy i prolaktyna w normach bez lekow. Na ten moment spadło 8kg i teraz po powrocie z urlopu biorę się do działania. Jak mam się z bobo wstrzymać min 3 miesiące to fajnie byloby z 10kg zgubic w tym czasie. Nawet 18kg by nie zaszkodziło

Roxie dokladnie cykle mam nie regularne ale odtanio dosyc wachaly sie w okolicach 30-kilku dni. Test robilam w 28 i 31 dniu cyklu, owulka musiala byc w okolicach 30 lipca bo tylko wtedy bylo przytulanie z mezem, ani przez 2 tyg wczesniej ani pozniej bo w Polsce jestem bez niego.

Ja sie tez nie czulam. Jedyne co mnie podkusilo to dziwny bol piersi, znaczy, mam zawsze przed okresem ale tym razem bola bardziej. W ciazy z synem tez bolaly ale jeszcze inaczej bo wtedy mialam swedzenie bardziej a nie bol. Ja bylam pewna ze wyjdzie jedna kreska jak zwykle od tych 2 lat ale chyba robienie testow ciazowych weszlo mi w krew i dla swietego spokoju zrobilam. Pierwdzy tak jak pisze, praktycznie nie wyszedl, to byl cien cienia po 20 min dopiero gdzies pod swiatlo tylko i po 2 godzinach zniknal calkiem.

Mi cienie tez nie raz wychodzily dlatego wogole sie nie przejelam ani nie nakrecilam tym pierwszym testem bo z cieni to juz bym z 6 razy w ciazy byla. Tym bardziej ze zaczelam plamic w trakcie robienia owego testu. Przez kolejne 2 dni nadal nie bylo okresu tylko te plamienia, dzis rano pojechalam po mniejsze podpaski i kupilam od razu test zeby sie upewnic. I wyszla szybko wyrazna. Ale plamie dalej i boli brzuch wiec prawdopodobnie jednak sie nie uda. Zreszta z moja obecna waga tragiczna i z takim malym endometrium w ktorym ta ciaza nie wiem jak mialaby sie utrzymac szanse sa bardzo male, lekarz kaze sie nie stresowac i czekac na rozwoj wydarzen wiec czekam.

reklama
@AgaB33 jak najbardziej chętnie cie zaraze bakcylem co lubisz ćwiczyć na macie czy bardziej moze ruchowe ćwiczenia jak mata to polecam Secret chodakowskiej a jak lubisz ruch to np bikini ja robiłam skalpel skalpel 2 Secret i teraz robię tylko na brzuch sam więcej nie znam mel b ma też na YouTube swoje cwiczenia i Ewa też np skalpel ale jest to wycisk może na początek jakieś krótkie serie sobie w necie poszukaj jest tego trochę.A jak będziesz chciała więcej to coś dłuższego potem .

Do góry