reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Olasec 31 dc. Dziwnie sie czulam mam plamienia od 2 dni i zrobilam test tak z glupa. Tydzien temu bylam u ginekologa i powiedzial ze noe ma szans na ciaze bo endometrium bylo 4mm a stosunek byl tylko raz w niedziele 2 tyg temu.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 po prostu jeszcze za wcześnie zrobiłaś test :) zobaczysz że będzie ciemniec z dnia na dzień ;) mocno w to wierzę.
@Frezja_1 no walczymy walczymy. U mnie 1dc, tylko niestety nie mam takich fajnych krótkich cykli jak ty :(
@Olasec czekamy teraz na ciebie :)
@kari21 witaj. Nie znamy się, nie wiem jaka jest twoja historia, ale współczuję Ci bardzo tego co teraz przeżywasz :( ale jak teraz się udało to znaczy że można i trzeba próbować dalej :) trzymaj się

@kari21 witaj może jeszcze nie wszystko przesądzone trzymam kciuki za Ciebie.

@roxie123 jak jest cień to jest nadzieja wierzę w ciebie i trzymam kciuki żeby kolejne testy wchodziły coraz wyrazniejsze.

Dzień dobry ja wstałam o 9 a miałam rano wstać ale zjadłam owsianke potem z małym bajki oglądałam a teraz gotuje obiad.

Dzisiaj wracam do treningów trzeba się trochę ruszyć. Jak mama wróci z pracy to pykne coś tam .
Miłego dnia dziewczyny.

@kari21, no wąskie to endometrium, ale wiesz co? Znam dziewczyny, które przy 4mm donosiły swoje ciąże, fakt, że brały leki podtrzymujące i dużo leżały, ale się udało. U mnie też jest z tym nieszczęsnym endometrium problem, cienkie to jak tyłek węża. Ostatnio lekarz powiedział, że jest ok. 5mm, ale jak się dobrze leki dobierze to jest możliwe jest, że nie straci się ciąży. A Ty bierzesz jakieś leki?

Mam pytanie są jeszcze jakieś ćwiczące laski tutaj czy sama zostałam na placu boju ?Motywuje mnie ślub siostry no a do zimy chce się pozbyć resztek brzucha także pozostaje mi dużo czasu na to oj jesien będzie pod znakiem endorfin i wycisków ale ja to lubię na początku było ciężko a teraz to traktuje jako chwilkę tylko dla siebie .

Mam pytanie są jeszcze jakieś ćwiczące laski tutaj czy sama zostałam na placu boju ?Motywuje mnie ślub siostry no a do zimy chce się pozbyć resztek brzucha także pozostaje mi dużo czasu na to oj jesien będzie pod znakiem endorfin i wycisków ale ja to lubię na początku było ciężko a teraz to traktuje jako chwilkę tylko dla siebie .
Ja chodze na jogę;)
@kari @ivvonka dieta i czerwonym winem tez mozna poprawic endometrium i jeszcze aloes jest dobry, tylko, ze z aloesem nie mozna przesadzać bo ma estrogeny i mozna zaburzyc cykl.
@roxie123 mam nadzieję, ze Ty juz przeszlas na strone zafasolkowanych.

reklama
Do góry