reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Olasec 31 dc. Dziwnie sie czulam mam plamienia od 2 dni i zrobilam test tak z glupa. Tydzien temu bylam u ginekologa i powiedzial ze noe ma szans na ciaze bo endometrium bylo 4mm a stosunek byl tylko raz w niedziele 2 tyg temu.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
roki_1991
Fanka BB :)
@roxie123 po prostu jeszcze za wcześnie zrobiłaś test zobaczysz że będzie ciemniec z dnia na dzień mocno w to wierzę.
@Frezja_1 no walczymy walczymy. U mnie 1dc, tylko niestety nie mam takich fajnych krótkich cykli jak ty
@Olasec czekamy teraz na ciebie
@kari21 witaj. Nie znamy się, nie wiem jaka jest twoja historia, ale współczuję Ci bardzo tego co teraz przeżywasz ale jak teraz się udało to znaczy że można i trzeba próbować dalej trzymaj się
@Frezja_1 no walczymy walczymy. U mnie 1dc, tylko niestety nie mam takich fajnych krótkich cykli jak ty
@Olasec czekamy teraz na ciebie
@kari21 witaj. Nie znamy się, nie wiem jaka jest twoja historia, ale współczuję Ci bardzo tego co teraz przeżywasz ale jak teraz się udało to znaczy że można i trzeba próbować dalej trzymaj się
mamcia2014
@kari21 witaj może jeszcze nie wszystko przesądzone trzymam kciuki za Ciebie.
@roxie123 jak jest cień to jest nadzieja wierzę w ciebie i trzymam kciuki żeby kolejne testy wchodziły coraz wyrazniejsze.
Dzień dobry ja wstałam o 9 a miałam rano wstać ale zjadłam owsianke potem z małym bajki oglądałam a teraz gotuje obiad.
Dzisiaj wracam do treningów trzeba się trochę ruszyć. Jak mama wróci z pracy to pykne coś tam .
Miłego dnia dziewczyny.
@roxie123 jak jest cień to jest nadzieja wierzę w ciebie i trzymam kciuki żeby kolejne testy wchodziły coraz wyrazniejsze.
Dzień dobry ja wstałam o 9 a miałam rano wstać ale zjadłam owsianke potem z małym bajki oglądałam a teraz gotuje obiad.
Dzisiaj wracam do treningów trzeba się trochę ruszyć. Jak mama wróci z pracy to pykne coś tam .
Miłego dnia dziewczyny.
ivvonka
@kari21, no wąskie to endometrium, ale wiesz co? Znam dziewczyny, które przy 4mm donosiły swoje ciąże, fakt, że brały leki podtrzymujące i dużo leżały, ale się udało. U mnie też jest z tym nieszczęsnym endometrium problem, cienkie to jak tyłek węża. Ostatnio lekarz powiedział, że jest ok. 5mm, ale jak się dobrze leki dobierze to jest możliwe jest, że nie straci się ciąży. A Ty bierzesz jakieś leki?
roxie123
@mamcia2014 @roki_1991 oby , ale nie robię sobie wielkich nadziei jednak
@kari wierze ,że jednak inaczej się to zakończy... ale w sumie tez dobrze wiedzieć ,że zaszłaś prawda ,że możesz naturalnie sie starać i jest
@Olasec może to Ty odczarujesz forum
@kari wierze ,że jednak inaczej się to zakończy... ale w sumie tez dobrze wiedzieć ,że zaszłaś prawda ,że możesz naturalnie sie starać i jest
@Olasec może to Ty odczarujesz forum
mamcia2014
Mam pytanie są jeszcze jakieś ćwiczące laski tutaj czy sama zostałam na placu boju ?Motywuje mnie ślub siostry no a do zimy chce się pozbyć resztek brzucha także pozostaje mi dużo czasu na to oj jesien będzie pod znakiem endorfin i wycisków ale ja to lubię na początku było ciężko a teraz to traktuje jako chwilkę tylko dla siebie .
Olasec
Frezja_1
Ja chodze na jogęMam pytanie są jeszcze jakieś ćwiczące laski tutaj czy sama zostałam na placu boju ?Motywuje mnie ślub siostry no a do zimy chce się pozbyć resztek brzucha także pozostaje mi dużo czasu na to oj jesien będzie pod znakiem endorfin i wycisków ale ja to lubię na początku było ciężko a teraz to traktuje jako chwilkę tylko dla siebie .
@kari @ivvonka dieta i czerwonym winem tez mozna poprawic endometrium i jeszcze aloes jest dobry, tylko, ze z aloesem nie mozna przesadzać bo ma estrogeny i mozna zaburzyc cykl.
@roxie123 mam nadzieję, ze Ty juz przeszlas na strone zafasolkowanych.
reklama
mamcia2014