reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Funia90 szkoda że nie jestem cierpliwa [emoji39] nie chodź dużo krotkie spacerki żebyś się nie zmęczyła [emoji4]
@Frezja_1 ja tez nie mam właśnie cierpliwości a potem żałuję...
@Calineczka24 aaa nie sugeruje się nimi kurczę :/ dziekuje za ciepłe słowo ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 szkoda że nie jestem cierpliwa [emoji39] nie chodź dużo krotkie spacerki żebyś się nie zmęczyła [emoji4]
@Frezja_1 ja tez nie mam właśnie cierpliwości a potem żałuję...
@Calineczka24 aaa nie sugeruje się nimi kurczę :/ dziekuje za ciepłe słowo ;*

No, ale nie uważasz, że gdyby nic nie było na rzeczy to testy owulacyjne wychodziły by teraz już negatywne?
Może się mylę, ale wydaje mi sie, ze w tym cyklu Ci się powiedzie :)

@Funia90 detektor też spakowałaś i zabrałaś ze sobą? :D

No, ale nie uważasz, że gdyby nic nie było na rzeczy to testy owulacyjne wychodziły by teraz już negatywne?
Może się mylę, ale wydaje mi sie, ze w tym cyklu Ci się powiedzie :)

@Funia90 detektor też spakowałaś i zabrałaś ze sobą? :D
Wtedy raz był taki mocny i dzisiaj tez w miare nie powtarzalam juz wiecej teraz nawet nie jestem w stanie skorygować bo strasznie dużo pije i ten mocz jest zbyt rozcienczony [emoji23] aaa co ma być to będzie ...

U mnie północ...ja nie śpię bo burza idzie i się boję trochę co to będzie... może przejdzie bokiem albo chociaż łagodnie. Przedtem padało i w końcu jest czym oddychać

Ostatnia edycja:
@roxie123 a ja ci mowie ze w tym cyklu się udało :)
@Calineczka24 dzięki, ale ja już w tym cyklu się nie ludze. Czekam na @ i nowy cykl

Kurde, straszne nawałnice przeszły przez Polskę... Też słyszałam o tych dwóch harcerkach. Nawet nie chce myśleć co przeżywają teraz ich rodziny :( i ich koleżanki i koledzy, z których jeszcze 20 osób jest rannych... A kadra tego obozu, która mimo wszystko była odpowiedzialna za te dzieci? To już w ogóle :( czytałam że komendant obozu zarządził ewakuację, ale niestety nie zdążyli opuścić obozu. Ogromna tragedia... Sama jeździłam na obozy harcerskie jako kadra i nie wyobrażam sobie znaleźć się w takiej sytuacji...

@roki_1991 Nie czuje objawów ciążowych...chociaz dzisiaj się obudziłam i mi trochę mdlo . Nie jest to jako objaw ze mnie naciaga jak w ciazy ale tak niedobrze mi zawsze się od tego zaczynało . Nic będę testować pojutrze może jutro [emoji14] jak nie wyszło to działamy dalej

U mnie w nocy była burza...migalo z 2h ale tak bokiem szła na szczęście . Chociaż ja się bałam strasznie nie spałam od razu spocilam się ze strachu serce mi nie wyskoczyło prawie. A M sobie spał w nosie miał burze . Więc tym bardziej pilnowalam żeby nic się nie stało bo jak coś to w nogi i do piwnicy

Margotka Asia wszystkiego najlepszego dla Waszych pociech dużo radości i uśmiechu no i co najważniejsze zdrówka :) .

Calineczka oj z tym sprzątaniem to faktycznie dużo by roboty było :D ale z drugiej strony jak się siedzi tak całe życie w ciasnym m to coś większego kusi hehe.

Dzien dobry wszystkim; ) idę zrobić sobie kawkę puki młody śpi.

@mamcia2014 rozumiem bo też czekam na przeprowadzkę...strasznie ciasno dla nas a jakby było dziecko to już wg nie wiem jakbym się pomiescila ...

@roxie123 my mamy jeden mały pokoik na naszą trójkę jest bardzo ciasno mama zajmuje drugi .W październiku przechodzi na emeryturę i w 2018 się wyprowadza.
Ja jestem człowiekiem towarzyskim lubię mieć gości a tak na prawde to 2 3 osoby i już ciasno a gdybym miała większe M to i mogłabym kogoś na noc zaprosić i wogole przyjac więcej osób np w święta no i chce żeby był pokój dla dziecka i dla mojego taty tak na przyszłość no i dla nas a tam jest ogromny salon plus 3 pokoje jeszcze .
No i wiecie mieszkamy z mamą czasem są jakieś zgrzyty a jednak u siebie to u siebie moja mama uwielbia porządek a w tak ciasnym mieszkaniu przy dziecku no bywa że jest bałagan jak mały się bawi albo nieraz nie mam czasu pozmywac od razu to sobie uskladam i potem napuszczam wody i myje .a mama by chciała żeby wszystko robić od razu i dla niej to jest uciążliwe pewnie i czasem dla nas też że tak na kupie siedzimy.

@mamcia2014 wiem wiem... bo my też na jednym pokoju...i wiem jakie są minusy doskonale [emoji4] jak macie okazję to bym brała większe... Ja dzisiaj jadę na zakupy bo muszę karnisze kupic do jadalni bo kobita ma przyjść mierzyć wszystko i szyć zaslonki . No i panele do garderoby bo też tez maja przyjechać robić a podłoga nie położona [emoji23]

reklama
Do góry