reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 ja myślę, ze 9 dni po, powinno juz cos pokazac, chociaż jakis cien. J robię 9 dni po, ale musisz sama zadecydować, bo pisalas, ze u Ciebie pozniej testy wychodzily. Za pierwszym razem, ile dni po wyszedl pozytyw.?
@...Margotka9022... slodkosci z Juleczki. Niedługo znowu bedziesz to przezywac.:biggrin2:
Mysle ze jak odstawisz progesteron mdlosci odpuszcza. A do kiedy masz go brac.?

reklama
@roxie123 ja myślę, ze 9 dni po, powinno juz cos pokazac, chociaż jakis cien. J robię 9 dni po, ale musisz sama zadecydować, bo pisalas, ze u Ciebie pozniej testy wychodzily. Za pierwszym razem, ile dni po wyszedl pozytyw.?
@...Margotka9022... slodkosci z Juleczki. Niedługo znowu bedziesz to przezywac.:biggrin2:
Mysle ze jak odstawisz progesteron mdlosci odpuszcza. A do kiedy masz go brac.?
Właśnie późno mi wychodziły...jeszcze prawie tydzień do @ więc nie wiem czy coś pokaże jutro dopiero 24dc :/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane! Przepraszam że się nie odzywam.. mdłości i wymioty zaczęły męczyć cały dzień. Jutro mam gości wiec stoję przy garach. Możecie wyobrazić sobie jak mi z tym dobrze... [emoji21]
Ale najważniejsze że 5 lat temu po raz pierwszy zostałam mamą!
Życzę Wam dziewczynki takiego Szczęścia...
1502553032-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja również zostałam mamą tego dnia...11lat temu. Wszystkiego Najlepszego dla córci!

mhsv3e5ez4n46979.png

Właśnie późno mi wychodziły...jeszcze prawie tydzień do @ więc nie wiem czy coś pokaże jutro dopiero 24dc :/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mozesz spróbować. Moze juz będziesz sie cieszyc, a jak nie wyjdzie, to bedziesz robic testy az do skutku.:biggrin2: pamietasz ile dni po owulacji wyszedl Ci pozytyw w pierwszej ciąży?

W pierwszej nie wiem bo zrobiłam po spóźnionym okresie w drugiej w 29dc dopiero :) a nie wiem nie chce za szybko bo sie zdołuje...

@...Margotka9022... @asia669 gratulacje dla Was[emoji5]

@Frezja_1 ta burza byla wczoraj ok 1 w nocy jak zajechalismy,na pewno widzialyscie w tv jak pokazuja ,ze w borach tucholskich zginely dwie harcerki no i jeszcze gdzies zgineli ludzie[emoji53]
A burza byla straszna.
Dzis byla pogoda spacerowa,ok 20 stopni bez deszczu[emoji4]takze pochodzilismy,nawet duzo,potem zjedzlismy rybke i od 17 odpoczywamy w pokoju bo ja nie przyzwyczajona do dlugich spacerow teraz i padlam[emoji4]

@roxie123 kochana mi pierszej ciazy cos kolo 23 dc juz sie cien pokazal,w drugiej 28 dc a teraz testowalam dopiero w 26 dc tak jak mialam leki odstawic .[emoji4]
Jak zatestujesz w poniedzialek 26 dc to powinno juz cos byc bo to bedzie 11 dpo ale mozesz tez poczekac do wtorku tak jak sobie to zalozylas[emoji5]bardzo licze na to ,ze wylosowalas w sklepie dwukreskowy tescik[emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 jaka by nie byla pogoda, nacieszcie sie sobą.:-) :)
Ja to jestem strasznie niecierpliwa i nie potrafie czekac z testowaniem, chociaż jakbym kupowala testy w sklepie po 10zl. to bym tak nie szastala na prawo i lewo;). Z drugiej strony, ja wiem, ze w 24 czy w 25 dc u mnie by juz pokazało.

reklama
Cześć dziewczyny :)
@Funia90 kochana nabieraj mocy nad tym morzem i odpoczywajcie z dzidziusiem :)
Jak samopoczucie?

@roxie123 ja tam wierzę, że będą te dwie kreski :) Skoro testy owulacyjne wychodzą pozytywne teraz to chyba coś jest na rzeczy co? ;)

@nafoczka młody musi sobie poukładać w swojej główce, że mamy teraz nie będzie na każdym kroku ;) w końcu zanim wróciłaś do pracy miał Cię cały czas przy sobie, więc teraz nie jest to dla niego normalne, że jego najukochańsza kobieta świata znika na tyle godzin z domu :) Daj mu czas ;) Przytulasy i całusy może jakoś go przekupią? ;)

@...Margotka9022... wszystkiego najlepszego dla Juleczki :)

@Nusia123 co U Ciebie? Odezwij się do Nas :*

@mamcia2014 fajnie by było jakbyś się z rodzinką przeniosła na większe ;)
Tylko wiesz, że wtedy to masz więcej sprzątania :D - zastanów się lepiej :D

@zosiak i @ivvonka u mnie też miał byc dzis żurek, ale jednak zjedliśmy bigos bo zrobiliśmy z mężem razem ;) - coś ostatnio kwaśne za mną chodzi :p

@ivvonka uwielbiam czytać Twoje posty :) - wymiatasz :D

@roki_1991 ja tam dalej trzymam kciuki, że ta druga kreska się pojawi :)
Dopóki nie ma @ to wierzymy :*

@zosiak to pewnie swoją postawa doprowadzałaś te wredoty do szału :D
Zastanawiały się pewnie z czego Ci tak ciągle do tego aby się uśmiechać :D

Byliśmy w banku załatwiać z tym kredytem. Doszliśmy do wniosku, że lepiej będzie jak wezmą w banku pod uwagę tylko zarobki mojego męża bo ja na L4 no i po co mieliby się czepiać. Po weryfikacji dostalismy informację, że mamy zdolność, więc teraz będziemy załatwiac wszystko z kredytem :)
Umowa przedwstępna podpisana i myślę, że z końcem września będziemy mogli się stąd wyprowadzić i zacząć tam działać :)

U mnie około 5 nad ranem się burza rozhulała i zaczęło padać, jak się w pewnym momencie błysło to się tak jasno zrobiło, że myślałam, że zawału dostane .
A nie spałam o tej godzinie bo moj mąż wrócił z piwa około 4 i już zasnąć nie mogłam. poszłam spać koło 7 chyba i później wstać nie umiałam :D

Do góry