Cześć dziewczyny
@Funia90 kochana nabieraj mocy nad tym morzem i odpoczywajcie z dzidziusiem
Jak samopoczucie?
@roxie123 ja tam wierzę, że będą te dwie kreski
Skoro testy owulacyjne wychodzą pozytywne teraz to chyba coś jest na rzeczy co?
@nafoczka młody musi sobie poukładać w swojej główce, że mamy teraz nie będzie na każdym kroku
w końcu zanim wróciłaś do pracy miał Cię cały czas przy sobie, więc teraz nie jest to dla niego normalne, że jego najukochańsza kobieta świata znika na tyle godzin z domu
Daj mu czas
Przytulasy i całusy może jakoś go przekupią?
@...Margotka9022... wszystkiego najlepszego dla Juleczki
@Nusia123 co U Ciebie? Odezwij się do Nas :*
@mamcia2014 fajnie by było jakbyś się z rodzinką przeniosła na większe
Tylko wiesz, że wtedy to masz więcej sprzątania
- zastanów się lepiej
@zosiak i
@ivvonka u mnie też miał byc dzis żurek, ale jednak zjedliśmy bigos bo zrobiliśmy z mężem razem
- coś ostatnio kwaśne za mną chodzi
@ivvonka uwielbiam czytać Twoje posty
- wymiatasz
@roki_1991 ja tam dalej trzymam kciuki, że ta druga kreska się pojawi
Dopóki nie ma @ to wierzymy :*
@zosiak to pewnie swoją postawa doprowadzałaś te wredoty do szału
Zastanawiały się pewnie z czego Ci tak ciągle do tego aby się uśmiechać
Byliśmy w banku załatwiać z tym kredytem. Doszliśmy do wniosku, że lepiej będzie jak wezmą w banku pod uwagę tylko zarobki mojego męża bo ja na L4 no i po co mieliby się czepiać. Po weryfikacji dostalismy informację, że mamy zdolność, więc teraz będziemy załatwiac wszystko z kredytem
Umowa przedwstępna podpisana i myślę, że z końcem września będziemy mogli się stąd wyprowadzić i zacząć tam działać
U mnie około 5 nad ranem się burza rozhulała i zaczęło padać, jak się w pewnym momencie błysło to się tak jasno zrobiło, że myślałam, że zawału dostane .
A nie spałam o tej godzinie bo moj mąż wrócił z piwa około 4 i już zasnąć nie mogłam. poszłam spać koło 7 chyba i później wstać nie umiałam