reklama
Calineczka24
Fanka BB :)
@Calineczka24 czyli coś się dzieje, działajcie z kredytem a ktory masz tydzień,?
Roxie to do nas ta burza mniej więcej w tym samym czasie bo jak na burze to aż tak daleko do siebie nie mamy :*
Mamcia tu mieszkasz z mama, my przez pierwsze 5 lat tez mieszkalismy, teraz z tesciowa oj wiem o czym piszesz choć metrów mam więcej ale problemy niektóre te same popieram @Funia90 ze na większej powierzchni łatwiej o porządek
Ja mam srebrne makarony
Dzisiaj 16t
W czwartek mam ginekologa. Zastanawiam się czy potwierdzi mi płeć dziecka. Ma bardzo dobry sprzęt u siebie w gabinecie, więc moze i e-ciotki się dowiedzą w czwartek
Słońce moje ♡ corus moja, corus mila... ja bym zatestowała :*@nafoczka no tak tak [emoji4] podobnie zależy gdzie wyładowania wczoraj bokiem poszło . Forumowa Mamo doradz testować jutro ?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
To możesz czuć ruchy, tez juz miałam choć pewnie lekarz ci nie uwierzyDzisiaj 16t
W czwartek mam ginekologa. Zastanawiam się czy potwierdzi mi płeć dziecka. Ma bardzo dobry sprzęt u siebie w gabinecie, więc moze i e-ciotki się dowiedzą w czwartek
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
roxie123
Fanka BB :)
Jutro 25dc ow obstawiam na 15dzien około. Cykle 29-30
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Obawiam się ze może nie wyjść. Ale próbuj!Jutro 25dc ow obstawiam na 15dzien około. Cykle 29-30
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama