reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@nafoczka no tak tak [emoji4] podobnie zależy gdzie wyładowania wczoraj bokiem poszło . Forumowa Mamo doradz testować jutro ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Calineczka24 czyli coś się dzieje, działajcie z kredytem :) a ktory masz tydzień,?

Roxie to do nas ta burza mniej więcej w tym samym czasie bo jak na burze to aż tak daleko do siebie nie mamy :*

Mamcia tu mieszkasz z mama, my przez pierwsze 5 lat tez mieszkalismy, teraz z tesciowa oj wiem o czym piszesz choć metrów mam więcej ale problemy niektóre te same ;) popieram @Funia90 ze na większej powierzchni łatwiej o porządek :)

Ja mam srebrne makarony :)

Dzisiaj 16t :)
W czwartek mam ginekologa. Zastanawiam się czy potwierdzi mi płeć dziecka. Ma bardzo dobry sprzęt u siebie w gabinecie, więc moze i e-ciotki się dowiedzą w czwartek :)

@roxie123 powiem tyle,testuj ,jak jest dzidzi to nie ucieknie[emoji4]a jak bedzie cien to przynajmniej zobaczysz czy ciemnieje[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@nafoczka no tak tak [emoji4] podobnie zależy gdzie wyładowania wczoraj bokiem poszło . Forumowa Mamo doradz testować jutro ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Słońce moje ♡ corus moja, corus mila... ja bym zatestowała :*
Dzisiaj 16t :)
W czwartek mam ginekologa. Zastanawiam się czy potwierdzi mi płeć dziecka. Ma bardzo dobry sprzęt u siebie w gabinecie, więc moze i e-ciotki się dowiedzą w czwartek :)
To możesz czuć ruchy, tez juz miałam choć pewnie lekarz ci nie uwierzy :p

reklama
Do góry