reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam się :)
Ale z Nas dzisiaj ranne ptaszki :D

@roxie123 to, że jeszcze nie masz objawów na ciąże to nie oznacza, że jej nie ma ;)
Testuj testuj bo ja kota dostane :p
Ja też się burzy boję :(

@mamcia2014 no to faktycznie większe mieszkanko Wam się przyda :) w takim razie trzymam kciuki, żeby się udało ;)
A co do sprzątania to najwyżej będziesz wszystko wciągać w odkurzacz :D

Poczułam wczoraj ruchy maleństwa :) nie wiem czy nie za wcześnie, ale poczułam ;)
Meega uczucie :)
Idę kawusię robić :)

Czy któraś z Was pracuje w banku?

Witam sie i ja.:biggrin2:
@roxie123 to Ty jednak cierpliwa jestes:laugh2:
Apropo zaslon, dziewczyny co macie w oknach, w salonie, kuchni?
Musze konczyc bo córcia sie obudzila. Pa
Ja wszedzie mam zaslony rolety tylko w jadalni ale do tego delikatna firaneczka i w łazience roleta tak to nie chce rolet nie lubię [emoji4] wiem że 9dpo przy cyklach 30 dniowych to raczej biel by była...przeciez to 6dni przed @ [emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się :)
Ale z Nas dzisiaj ranne ptaszki :D

@roxie123 to, że jeszcze nie masz objawów na ciąże to nie oznacza, że jej nie ma ;)
Testuj testuj bo ja kota dostane [emoji14]
Ja też się burzy boję :(

@mamcia2014 no to faktycznie większe mieszkanko Wam się przyda :) w takim razie trzymam kciuki, żeby się udało ;)
A co do sprzątania to najwyżej będziesz wszystko wciągać w odkurzacz :D

Poczułam wczoraj ruchy maleństwa :) nie wiem czy nie za wcześnie, ale poczułam ;)
Meega uczucie :)
Idę kawusię robić :)

Czy któraś z Was pracuje w banku?
Ooo ruchy...marze...pewnie uczucie nie do opisania [emoji4] może jutro zatestuje...ale tak jak pisałam wyżej chyba za wcześnie

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Frezja_1 ja przy pierwszej i drugiej nie umialam a teraz testowalam tak jak sobie wczesniej zalozylam[emoji4]

@Calineczka24 u mnie samoppczucie dobrze,a u Was?[emoji5]
Bardzo mozliwe ,ze czujesz ruchy[emoji7]ja mam lozysko na przedniej scianie,czasem wydaje mi sie ,ze cos czuje ale nie wiem czy to jest to[emoji4]
Detektor zostal w domu,czekamy na ruchy w pelni[emoji4]
Super ,ze macie zdolnosc,bardzo sie ciesze [emoji4]
@roxie123 nawet nie bede mowila i km zrobilam bo masakra[emoji15]
Tez bardzo sie boje burzy a moj M zawsze spi i ma to gdzies[emoji4]

Mam nadzieje,ze cos sie u Ciebie kroi i czuje ,ze tak[emoji5]

@roki_1991 straszna historia tez nie wyobrazam sobie co przezywaja rodziny[emoji17]

@mamcia2014 wbrew pozorom na wiekszej przestrzeni latwiej utrzymac porzadek[emoji4]

@Frezja_1 ja teraz tylko w salonie mam firanke i zaslony ozdobne a w reszcie pomieszczen rolety,jak bede robila w nowym domu to jeszcze nie wiem[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Calineczka24, niech się wierci i kopie, bo ten brzuszkowy tak naprawdę jedyny okres, kiedy ma na to 1000% przyzwolenia, później to zaraz weźmie, urośnie i wejdą jakieś dziwne zakazy i nakazy (nie wierć się, nie kop, stój spokojnie) i już sobie tak nie pohula. Dawaj czadu Kruszynka, dawaj! :)

@roxie123, spokojnie, cierpliwie, powtarzaj sobie: zimna ryba, zimna ryba i tak aż do wtorku. Da radę. Ja to dwa tygodnie jeszcze. To nawet o zimnej rybie nie mam nawet co myśleć. Ale powiem Ci, że swoją drogą 15 sierpień to bardzo dobry dzień na test. :)

@Frezja_1 u mnie tradycyjnie: delikatne firanki, zasłonki i rolety w tych bardzo nasłonecznionych, co mnie trochę drażni,bo to salon i nie lubię, no ale tam jest przecież pan projektor (czekam aż się zepsuje), bo mi blokuje całą ścianę,przy której mogłaby stać taka piękna komoda dąb sonoma na moje rzeczy...i trochę na męża żeby było sprawiedliwie :)

No i czas mi się skończył, trzeba do kościoła.

Dziewczyny ciąża mi mózg wyssała..
W tym banku w karcie informacyjnej do tej zdolności kredytowej źle wpisałam przy wieku lat zamieszkania pod ww adresem.
Pod spodem byla rubryczka
"Okres zamieszkania pod poprzednim adresem" - i to miałam pominąć bo nigdzie wcześniej nie mieszkałam jak pod adresem pod ktorym jestem zameldowana. A cos tam wpisałam.
Stresuje sie jak głupia, że jakieś konsekwencje z tego wyciągna jak jakimś cudem wyjdzie, że tak nie jest.
Już mi się to po nocy śni :D
Chodzi mi o to czy mogę to poprawić jeśli wniosek już został klepnięty.
Ja nie jestem nawet pod względem finansowym brana pod uwagę bo męża dochody tylko wzieliśmy do uwzględnienia. Ja musze konfigurować w kredycie bo jesteśmy małżeństem ;)

reklama
@Calineczka24 czyli coś się dzieje, działajcie z kredytem :) a ktory masz tydzień,?
Wtedy raz był taki mocny i dzisiaj tez w miare nie powtarzalam juz wiecej teraz nawet nie jestem w stanie skorygować bo strasznie dużo pije i ten mocz jest zbyt rozcienczony
emoji23.png
aaa co ma być to będzie ...

U mnie północ...ja nie śpię bo burza idzie i się boję trochę co to będzie... może przejdzie bokiem albo chociaż łagodnie. Przedtem padało i w końcu jest czym oddychać
Roxie to do nas ta burza mniej więcej w tym samym czasie bo jak na burze to aż tak daleko do siebie nie mamy :*
@roxie123 my mamy jeden mały pokoik na naszą trójkę jest bardzo ciasno mama zajmuje drugi .W październiku przechodzi na emeryturę i w 2018 się wyprowadza.
Ja jestem człowiekiem towarzyskim lubię mieć gości a tak na prawde to 2 3 osoby i już ciasno a gdybym miała większe M to i mogłabym kogoś na noc zaprosić i wogole przyjac więcej osób np w święta no i chce żeby był pokój dla dziecka i dla mojego taty tak na przyszłość no i dla nas a tam jest ogromny salon plus 3 pokoje jeszcze .
No i wiecie mieszkamy z mamą czasem są jakieś zgrzyty a jednak u siebie to u siebie moja mama uwielbia porządek a w tak ciasnym mieszkaniu przy dziecku no bywa że jest bałagan jak mały się bawi albo nieraz nie mam czasu pozmywac od razu to sobie uskladam i potem napuszczam wody i myje .a mama by chciała żeby wszystko robić od razu i dla niej to jest uciążliwe pewnie i czasem dla nas też że tak na kupie siedzimy.
Mamcia tu mieszkasz z mama, my przez pierwsze 5 lat tez mieszkalismy, teraz z tesciowa oj wiem o czym piszesz choć metrów mam więcej ale problemy niektóre te same ;) popieram @Funia90 ze na większej powierzchni łatwiej o porządek :)
Witam sie i ja.:biggrin2:
@roxie123 to Ty jednak cierpliwa jestes:laugh2:
Apropo zaslon, dziewczyny co macie w oknach, w salonie, kuchni?
Musze konczyc bo córcia sie obudzila. Pa
Ja mam srebrne makarony :)

Do góry