reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie a ja wstalam dzisiaj o 8 w koncu wysoana i od rana porzadki a teraz gotuje zurek:)
Roki bardzo mi przykro ze nic nie wykazalo ake puki nie dostalabym @ nie bralabym lekow ;)
Roxie czekam na Twoje dwie kreski;)
Ja w taka burze wracalam z pracy do domu a kolo mnie mnostwo drzew ale nie mialam wyjscia nie moglam czekac.

reklama
@zosiak aj, no przecież...żurek! Z nieba mi spadłaś, ja też mogę żurek zrobić. Do tego jakiś bonus mięsny i obiad dla męża z głowy (zwłaszcza, że lubi żurek). Nie ma to jak odpalić forum w przypadku braku weny. Idę działać. :)

Haha ivvonka ja tez nie mialam pomyslu ale tata chcial i siostrzeniec tez moj lubi wiec zrobilam i wszyscy zjedlismy ze smakiem;)

@Frezja_1 ciężko powiedzieć ile trwają.. Ostatni miał 35 dni, więc teoretycznie jeszcze czas. Ale wydawało mi się że owu była 30.07 więc niby 14 dni minęło.... Będzie co ma być. Ale z bólem pleców już nie daje rady, tak więc w poniedziałek do lekarza i jak będzie trzeba zrobić rtg czy wziąć jakieś leki to je wezmę i tyle...
@roxie123 ja bardzo wierzę że ci się tym razem udało :* trzymam mocno kciuki :)
@zosiak mam nadzieję że do poniedziałku będę wiedzieć na czym stoję :)
Spędziłam właśnie 1.5 godziny w kuchni, zrobiłam sałatkę, muszę jeszcze pokroić ciasto ale nie mam siły już tam stać, więc przyszłam się na chwilę położyć żeby dać odpocząć plecom. A za godzinkę przyjeżdżają goście :)

Dziewczynki nadrabiam forum tzn. bardzo chciałam ale maly się już budzi :)
u mnie teraz ogrom spraw i bardzo ale to bardzo was zaniedbuje. Mąż dzielnie zajmuje się chłopakami a raczej dzielnie zostawia małego teściowej i nie obchodzi go czy ona chce czy nie :) jak wracam z pracy o 16tej to już prawie w drzwiach go dostaje i tak z nim potem gotuje moim chłopakom, spaceruje, sprzątam itp. O 21szej klade go spać a o 21.05 śpie ja bo o 5 wstaje. Może kiedyś uda mi się was doczytać i odnieść do waszych postów. W tym tygodniu wybieramy się na wakacje na Węgry wiec musze ogarnąć temat oraż prace bo ledwo co wrocilam a już mnie nie będzie ;)
Wszystkim nowym koleżankom polecam temat z naszym leczeniem (szkoda tylko że nie ma teraz chętnych do uzupełniania tego tematu lub tego o staraczkach bo wielu dziewczynom pomógł! :( może jednak któraś się skusi i tematy nie umrą śmiercią przez zapomnienie!
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
Link do: "Staraczki" lista oraz historia
Pamiętam o was ♡

A z ciekawości wam napisze jak Wikus znosi rozstanie, otóż chyba dobrze choć ostatnio gdy wrocilam z pracy i wzielam go na ręce to się rozplakal i uciekł do tatusia, tak jak reaguje na obce osoby..

Oj @nafoczka musialo Ci byc przykro jak synek sie rozplakal. Moze to był taki jego bunt na to, ze mama znika. Pomyslal, chodzis, sobie do pracy, to ja Ci pokażę.:p
Fajnie, ze teraz urlop i pobedziecie razem.
@roxie123 robilas dzis test owulacyjny?
@Funia90 mam nadzieję, ze pogoda sie poprawila.:biggrin2:

@Frezja_1 tak pozytywny ale nie sugeruje się tym , bo nie czuje się ciążowo :/
Jutro 9dpo 24dc testowalabyn ale przy cyklach 30 dniowych chyba za szybko
@nafoczka witaj [emoji8][emoji8][emoji8] wiesz jak to dzieci ... I tak kocha Cię najmocniej na świecie [emoji4]
Odzywaj się do nas my tez pamiętamy o Tobie [emoji8]
@roki_1991 kochana dziękuję[emoji8] ale jakoś tego nie widzę... znowu opadły emocje

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane! Przepraszam że się nie odzywam.. mdłości i wymioty zaczęły męczyć cały dzień. Jutro mam gości wiec stoję przy garach. Możecie wyobrazić sobie jak mi z tym dobrze... [emoji21]
Ale najważniejsze że 5 lat temu po raz pierwszy zostałam mamą!
Życzę Wam dziewczynki takiego Szczęścia...
1502553032-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane! Przepraszam że się nie odzywam.. mdłości i wymioty zaczęły męczyć cały dzień. Jutro mam gości wiec stoję przy garach. Możecie wyobrazić sobie jak mi z tym dobrze... [emoji21]
Ale najważniejsze że 5 lat temu po raz pierwszy zostałam mamą!
Życzę Wam dziewczynki takiego Szczęścia...
1502553032-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Najlepsze życzenia dla córci [emoji4][emoji8]
Tam się nie przemeczaj za dużo

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@nafoczka, to jeszcze maluch i nie do końca radzi sobie z emocjami lub raczej radzi sobie na swój własny sposób. Jeszcze chwilkę musi potrwać zanim zaakceptuje to, że coś tu się pozmieniało jakby nie na jego korzyść. W każdym razie jak się mały człowieczek uspokoi deczko i ogarnie w swoim małym środeczku to wyprzytulaj go i wycałuj (no, ale o tym to tak wiesz przecież najlepiej na świecie i wcale nie muszę pisać)

Do góry