reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczynki. Przepraszam że tak późno, ale ta burza nie dawała mi w nocy spać, więc rano mi trochę zeszło zanim się obudziłam. Oczywiście u mnie na teście jak wy to mówicie jest "biel wizira" :( szkoda, ale przynajmniej wiem że mogę wziąć jakieś leki przeciwbólowe czy maści na te moje plecy. Dzisiaj 31dc więc czekam na @ :( szkoda bo myślałam że się uda :(
Teraz trzymam kciuki za @roxie123 :* wierzę że odczarujesz to forum :)

reklama
@mamcia2014 , to trzymam kciuki. Jakby Wam taka zamiana pomogła to fajnie by było. My właśnie mieszkamy tam, gdzie wróble zawracają i o ile wcześniej widziałam tylko wady, to teraz zaczynam widzieć plusy. Fakt, że wszędzie (praca, sklep, apteka, kościół, lekarz) samochodem, ale jest dużo miejsca, cisza, spokój, zielono, a wczoraj to nawet jakiś ptaszek usiadł na brzozie przed domem i narobił mi na nogę jak leżałam na leżaku, więc do pełni szczęścia to już tylko bejbi.
@Funia90 relaksuj się, chłoń morską bryzę.
@roki_1991 nosz kurczę.:( Ale czujesz się przedokresowo?

@ivvonka To jest taka wioska trochę ale tam jest przedszkole, sklepy,bank,Poczta też niedaleko i szkoła jest na miejscu i mam tam dużo kuzynek babcie ciocie i moja mama się tam przeprowadza też po Nowym Roku także wszyscy blisko .

Dzięki dziewczyny mi chodzi o tatę też, jest niepelnosprawny na razie sobie jakoś radzi ale z biegiem lat może być mu trudno i chce aby był dodatkowy pokój dla niego w razie jak do mnie będzie chciał przyjść.

@roki_1991 jesli owulka byla tak jak obstawiasz, to raczej powinno byc juz cos widac. Czytalam, ze test 10 dni po jest juz raczej wiarygodny. Oczywiście sa rozne przypadki, ale z tego co zaobserwowalam czytajac rozne fora, czesto jest tak, ze jak test pokazuje duzo pozniej, to pozniej sa dalsze problemy i czesto konczy sie to poronieniem. Oczywiście nie chce nikogo nastraszyc, sa dziewczyny, ktorym wychodzi po terminie @ i jest wszystko dobrze. Kazdy organizm jest inny, ale my po przejściach znamy dobrze swoje organizmy i ja np. wiem, ze u mnie jak w 25 dc jest biel to juz dupa.
Walczymy dalej. @roki@_1991 a ile maja Twoje cykle.?

Dziękuje dIewcYny za odpowiedzi. No cóż wieczorem w smsie pytała czy ma usunąć. Brat pojechał sprawdzić. Mam nadzieje ze to zakończy czyli wyjaśni i się pożegna. A przynajmniej ze nie będzie taki głupi na przyszłość i będzie używał prezerwatyw.

reklama
@Funia90 strasznie narobiło ... tyle ludzie zgineło ... u mnie dzisiaj ma być burza oby omineło bo strach...;/
Wypoczywajcie :* czekam na foteczki :)
@roki_1991 przykro mi :< ale jeszcze nie ma @ więc czekamy :* u mnie też pewnie rewelacji nie będzie ...
@Frezja_1 nie obiecuję...czuje się nijak ...żadnych specjalnych objawów więc nie zapowiada się ;/

Do góry