reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roki_1991 wstawaj i testuj.:D
@AgaB33 ja nie pamietam, czy mnie bolal krzyz po poronieniu.

U Mnie od rana leje. Hura :laugh2:moze spadnie tempka w sypialni do 29:p na dole jest ok, ale w sypialniach najgorzej. Ja spalam pod prześcieradlem, bo lubie sie do czegos przytulic.

Hej.
@Frezja_1 ja też tak śpię, pod podszewką z kołdry, tylko tym razem miałam ten patent lekko utrudniony, bo mąż się na niej wyłożył i za nic w świecie nie mogłam jej wyciągnąć. A dobudzenie miłości mego życia nie ma szans jak wieczorem poczuje piwny zew natury.

Dzień dobry ale mnie burza obudziła jak grzmotlo to myślałam że coś gdzieś wybuchło :D .

Ja już byłam w sklepie na zakupach i teraz siedzimy w domu bo pada .
Trochę odpoczynku od upału.

W przyszłym tygodniu przyjeżdżają kuzynka i ciocia moja dalsza obejrzeć nasze mieszkanie bo ja wam nie pisałam o tym w sumie one mają duże mieszkanie na wsi tam gdzie moja babcia mieszka .
No i być może się zamienimy jesli im się nasze spodoba bo one chcą zamieszkać w mieście jeszcze nigdy u nas nie były tak naprawdę.
Mają 90 metrów mieszkanie a my 37 no i te mieszkania na wsi są tańsze niż w mieście więc wychodzi na to że obeszlibyśmy się bez kredytu.
Jak się uda to bedziemy mieli 4 pokoje kuchnie łazienkę i kotłownie bo tam jest ogrzewanie piecowe.Także trzymajcie kciuki; )

U mnie dalej upał... ale mówią burze po południu , to może kropnie coś deszczu bo nie pamiętam już kiedy był ostatnio . Ja już objechałam do biedronki i na zakupy i wróciłam , bo teraz taki ruch się zrobił ,że ciężko wyjechać .
@mamcia2014 kciuki za mieszkanko :)
@roki_1991 ???? udusze Cie :p

reklama
Hej dziewczynki [emoji4]przepraszam ale wczoraj o 15 wyjechalismy nad morze i byly takie korki ,ze zajechalismy o 1 prawie:/
Juz nie mialam sily.
Straszna burza tutaj byla i w oglole w nocy zginely na pomorzu 4 osoby przez burze[emoji29]

Pogoda hmmm,ochladzamy sie i odpoczywamy od upalow[emoji5]
Wrzuce moze jakies zdjecie pozniej [emoji5]
Buziolki dla Was i wybaczcie ,ze bedzie mnie malo

Ale o roki_1991 to musze sie upomniec [emoji16]mam nadzieje,ze sa dwie kreseczki[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry