reklama
Frezja_1
Fanka BB :)
@roki_1991 wstawaj i testuj.
@AgaB33 ja nie pamietam, czy mnie bolal krzyz po poronieniu.
U Mnie od rana leje. Hura moze spadnie tempka w sypialni do 29 na dole jest ok, ale w sypialniach najgorzej. Ja spalam pod prześcieradlem, bo lubie sie do czegos przytulic.
@AgaB33 ja nie pamietam, czy mnie bolal krzyz po poronieniu.
U Mnie od rana leje. Hura moze spadnie tempka w sypialni do 29 na dole jest ok, ale w sypialniach najgorzej. Ja spalam pod prześcieradlem, bo lubie sie do czegos przytulic.
Frezja_1
Ale odsapniemy troche. Dziewczynom chyba się dobrze spi. Ja uwielbiam deszcz, ale burz to juz sie obawiam.Ogólnie na dworze ok 16stopni, 20 stopni mniej niż wczoraj. Będziesz zdrowy?
ivvonka
mamcia2014
Dzień dobry ale mnie burza obudziła jak grzmotlo to myślałam że coś gdzieś wybuchło .
Ja już byłam w sklepie na zakupach i teraz siedzimy w domu bo pada .
Trochę odpoczynku od upału.
W przyszłym tygodniu przyjeżdżają kuzynka i ciocia moja dalsza obejrzeć nasze mieszkanie bo ja wam nie pisałam o tym w sumie one mają duże mieszkanie na wsi tam gdzie moja babcia mieszka .
No i być może się zamienimy jesli im się nasze spodoba bo one chcą zamieszkać w mieście jeszcze nigdy u nas nie były tak naprawdę.
Mają 90 metrów mieszkanie a my 37 no i te mieszkania na wsi są tańsze niż w mieście więc wychodzi na to że obeszlibyśmy się bez kredytu.
Jak się uda to bedziemy mieli 4 pokoje kuchnie łazienkę i kotłownie bo tam jest ogrzewanie piecowe.Także trzymajcie kciuki; )
Ja już byłam w sklepie na zakupach i teraz siedzimy w domu bo pada .
Trochę odpoczynku od upału.
W przyszłym tygodniu przyjeżdżają kuzynka i ciocia moja dalsza obejrzeć nasze mieszkanie bo ja wam nie pisałam o tym w sumie one mają duże mieszkanie na wsi tam gdzie moja babcia mieszka .
No i być może się zamienimy jesli im się nasze spodoba bo one chcą zamieszkać w mieście jeszcze nigdy u nas nie były tak naprawdę.
Mają 90 metrów mieszkanie a my 37 no i te mieszkania na wsi są tańsze niż w mieście więc wychodzi na to że obeszlibyśmy się bez kredytu.
Jak się uda to bedziemy mieli 4 pokoje kuchnie łazienkę i kotłownie bo tam jest ogrzewanie piecowe.Także trzymajcie kciuki; )
roxie123
U mnie dalej upał... ale mówią burze po południu , to może kropnie coś deszczu bo nie pamiętam już kiedy był ostatnio . Ja już objechałam do biedronki i na zakupy i wróciłam , bo teraz taki ruch się zrobił ,że ciężko wyjechać .
@mamcia2014 kciuki za mieszkanko
@roki_1991 ???? udusze Cie
@mamcia2014 kciuki za mieszkanko
@roki_1991 ???? udusze Cie
reklama
Funia90
Hej dziewczynki [emoji4]przepraszam ale wczoraj o 15 wyjechalismy nad morze i byly takie korki ,ze zajechalismy o 1 prawie:/
Juz nie mialam sily.
Straszna burza tutaj byla i w oglole w nocy zginely na pomorzu 4 osoby przez burze[emoji29]
Pogoda hmmm,ochladzamy sie i odpoczywamy od upalow[emoji5]
Wrzuce moze jakies zdjecie pozniej [emoji5]
Buziolki dla Was i wybaczcie ,ze bedzie mnie malo
Ale o roki_1991 to musze sie upomniec [emoji16]mam nadzieje,ze sa dwie kreseczki[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Juz nie mialam sily.
Straszna burza tutaj byla i w oglole w nocy zginely na pomorzu 4 osoby przez burze[emoji29]
Pogoda hmmm,ochladzamy sie i odpoczywamy od upalow[emoji5]
Wrzuce moze jakies zdjecie pozniej [emoji5]
Buziolki dla Was i wybaczcie ,ze bedzie mnie malo
Ale o roki_1991 to musze sie upomniec [emoji16]mam nadzieje,ze sa dwie kreseczki[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom