reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roxie123 to było jedyne 7 minut, bo chciałam tylko trochę przed naturalnym się no jakby rozgrzać.
Fajnie z tymi zdjęciami. To musisz je pewnie ładnie robić. Tak pytam, bo zawsze chciałam robić zdjęcia, ale nie mam do tego jednak ręki, a raczej oka, a może i jednego i drugiego, więc tylko podziwiam cudze. Jak mi jakieś ładnie wyjdzie to jest czysty przypadek. :) To miłej sesji :)

Cześć witam się popołudniowo.

Jadwiga Orłowska dziwne to wszystko może ta dziewczyna ma problemy psychiczne i potrzebuje pomocy nie wiem co o tym myśleć ale brzmi to niewyobrażalnie .

Witajcie ja jeszcze 1,5 i wolne dzisiaj tez nie mialam dobrego dnia juz od pocztku dnia czyli o 6 stluczke bym miala potem upal ze sie nie dalo wytrzymac na praktykach ale spokoj tej babki nie bylo byla tylko jedna z ttch wrednych ale dalo sie ja przezyc bo po prostu jej unikalam a w pracy dzisiaj tez ciezko mialam szkoda by gadac... Ale juz nie dlugo i sobota wolna wypoczne a wstane chyba dopiero ok 10 caly tydz od 5 -22 to teraz juz nie moge sie doczekac aby przytulic podusie :)))))

Godzina 22 i u mnie jest 30 stopni.ja cie:D
@ivvonka dobrze, ze to skontrolujesz. Pieprzyki trzeba miec na oku.
@roki_1991 trzymam kciuki za testowanie.
@hona gdzie sie podzialas?czy ja cos przegapilam dziewczyny? Czy ta nieobecność jest usprawiedliwiona?:biggrin2:
@zosiak juz niedlugo odpoczniesz przy mezu. A kiedy bedziesz miala te szczepionki limfocytami?

reklama
Do góry