reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dokładnie tak jak @roxie123 pisze. Decyzja nalezy do kobiety, co zrobic z dzieciątkiem, mozna pochowac samemu, badz szpital zalatwia formalności.
Dziwna ta sprawa.wedlug mnie, dziewczyna kombinuje, moze chce przez to zatrzymac brata przy sobie.
@roki1991 od zawsze mam kilkudniowe plamienia. Moze ten progesteron jakos inaczej spada i stąd to plamienie.?

reklama
Wow! Udało mi się do lekarza zapisać. I to jeszcze od zadań specjalnych. Normalnie jak ślepej kurze ziarno. Wiszę na kablu ponad 2 godziny. Prywatnie: tu urlop, tam nie przyjmuje. Centrum Onkologii - Pani w recepcji mówi, że nooo, tak na grudzień to najbliższy termin...Szczęka mi opadła....O litości...(no gdzie ja w grudniu...w te śniegi będę lazła ;))...aż tu nagle...a nie, ktoś zrezygnował i jest 16 sierpnia. Bardzo dobrze, teraz jeszcze trzeba trasę obejrzeć, bo Warszawy to ja nie znam za bardzo.

Wow! Udało mi się do lekarza zapisać. I to jeszcze od zadań specjalnych. Normalnie jak ślepej kurze ziarno. Wiszę na kablu ponad 2 godziny. Prywatnie: tu urlop, tam nie przyjmuje. Centrum Onkologii - Pani w recepcji mówi, że nooo, tak na grudzień to najbliższy termin...Szczęka mi opadła....O litości...(no gdzie ja w grudniu...w te śniegi będę lazła ;))...aż tu nagle...a nie, ktoś zrezygnował i jest 16 sierpnia. Bardzo dobrze, teraz jeszcze trzeba trasę obejrzeć, bo Warszawy to ja nie znam za bardzo.
Centrum onkologii? Dlaczego?

A ja jadę na zdjęcia , trochę nie mam siły w ten upał i krzyż mnie rabie , ale to koleżanka jutro wyjeżdża więc no [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roki_1991, @Frezja_1 Tam jest Gabinet Profilaktyki Nowotworów Skóry, a że mam taki bardzo dziwny pieprzyk, zupełnie nie pasujący do swoich pospolitych braci pieprzyków, to poproszę o diagnozę i wycięcie tak czy siak, bo jest wypukły i jeszcze mało tego jest hmm…na linii gaciowej, więc ciągle o niego zawadzam i podrażniam. Ostatnio jeszcze, jakiś tydzień temu, mundra ja poszła na solarium, bo jak się jest u kosmetyczki to trzeba of course, wszystkie stanowiska oblecieć. No i od tego czasu pieprzyk wygląda naprawdę bardzo dziwnie.

@roxie123 jakie zdjęcia? Będziesz robić sobie czy komuś?

Do góry