reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@AgaB33 odpocznijcie a po powrocie lec na usg sprawdzic co tam w srodku sie dzieje[emoji4]

@roxie123 mowie Ci ja zadnych objawow nie mialam ,serio.
Mam nadzieje,ze modlitwy zostana wysluchane[emoji5]zadnych podlog nie myj,bo jak sie zagniezdza to niech ma spokoj[emoji1]

@roki_1991 mowie Ci moze buc ,ja tak mialam[emoji4]zadnych mdlosci,itd itp nawet piersi zwykle ,miekkie,jeszcze gin mnie nastraszyl na wizycie w 5t2d ,ze to zle wrozy,moze pamietasz ,pisalam tutaj o tym jaki gbur byl[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 i @roki_1991 życzę Wam z całego serca aby Wam sie udało. Ja jak tylko będę podejrzewać że jestem nie bede robić nic co wymaga wysiłku , najwyżej dom zarosnie brudem chyba że M się zlituje. Także dobrze robisz że idziesz sobie odpocząć. Relaks przede wszystkim fizyczny i psychiczny a napewno będzie dobrze :-)
Oby do wtorku i czekam na wieści o dwóch kreskach :-)

Po powrocie w czwartek mam gina prywatnie a i jak uda mi sie te badania odebrać to w czwartek też mogę iść do tego na nfz.

@Frezja_1 właśnie jak u Ciebie ??? :*
@AgaB33 dziękuję :*

Taka zagwozdka 22dc test owulacyjny zrobiony z ciekawości bo sporo białego śluzu się pokazało
...jak dla mnie pozytywny bo wiem jak u mnie kreski wychodzą, nawet w ow aż taka kreska mocna nie była :szok: co Wy na to dziewczyny miałyście tak ??? może jednak fasolka się przytula do mnie hm ? 3majcie proszę kciuki :* bo jestem bardzo nastawiona na ten cykl.. na prawde tak się modlę o ten cud , chce wierzyć ,że się szczęście uśmiechnie do mnie w końcu ... 20786378_1937310283210598_706174889_n.jpg

Załączniki

• 20786378_1937310283210598_706174889_n.jpg
    20786378_1937310283210598_706174889_n.jpg
    71,7 KB · Wyświetleń: 63
reklama
@Frezja_1 może u Ciebie @ nie będzie :) ja nie wiem bo nigdy nie miałam tyle dni plamienia przed @ ... zbadaj może progesteron jeszcze dla pewności .
Tak zrobię bo mnie zaskoczyło strasznie , że taka kreska

Do góry