reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 tez watpie zeby zrobili bete:/ ile dpo jestes?[emoji4]

@Olasec przykro mi[emoji53]ale ciesze sie ,ze owu jest[emoji5]teraz do dziela i zbieramy zniwa za 2 tyg [emoji4]

@roxie123 ale sama wiesz ,ze plamienie jest rzadko i poczatki bywaja bezobjawowe czesto wiec czekamy[emoji5]

@witch84 dopralas sie juz[emoji1]?

@zosiak pewnie ,ze nie ma sensu sprawdzac teraz wit d skoro i tak sie nie staracie bo zima i tak Ci spadnie,wiec sprawdz kolo listopada i zacznij suplemnetowac[emoji4]
Ps w styczniu/lutym bedzie sporo brzuszkow do przejecia[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@roki_1991 Mam nadzieję, że jednak to będą najszczęśliwsze urodziny :*
@Funia90 Jeszcze tylko jakieś prasowanie zostało. Uff... Ale jest tak gorąco, że sobie poczeka :D

A ja się dzisiaj nastawiłam na wieczór z mężem, a nasze pkp znowu się popisało... Nawet pendolino nie daje rady :p Chyba wszyscy kiepskie dni teraz mają... Połączenie Kraków-Warszawa - połowa pociągów się popsuła po drodze... Ledwo na ostatni pociąg do domu zdążył - pewnie wróci koło północy, ale to pewnie ja już będę przysypiać. Ehh

Roki noe rob testu ja bym nie robila poczekaj cierpliwe lepiej byc mile zaskoczonym niz rozczarowanym spedz milo urodzinki:)

@Frezja_1 schowany gleboko w szafie,M sie pytal czy sluchamy ale go pogonilam[emoji4]

@witch84 przez te upaly tez mam cala kupe do prasowania i ogarne to dopiero po dlugim weekendzie:/
Takze tego...powodzonka w prasowanku[emoji4]
Szkoda ,ze z M sie tak zlozylo[emoji53]

@roki_1991 ja pewnie z ciekawosci i nadzieji bym zrobila ale nie chce doradzac[emoji4]
W kazdym razie rano spac nie bede mogla[emoji23]

@Funia90 śpij spokojnie, bo jakoś nie nastawiam się pozytywnie... Nie mam żadnych objawów, a powinno już teoretycznie coś być, nie? Do tego te plecy tak mi dają teraz popalić że nawet zasnąć nie mogę, mimo że cała poprzednia noc nie spalam

@roki_1991 też bym zrobiła mimo wszystko [emoji4]
@Funia90 masz rację [emoji4] swoje dzialalismy a czy wyszło to nie wiem [emoji4] taka burza u Was ??? U mnie nic na szczęście ale widziałam że ostro w Pl

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roki_1991 u mnie tylko poerwsza ciaza byla z objawami od poczatku,w drugiej nic i teraz tez nic[emoji4]
Piersi nabrzmialy ok 6tc takze objawow wcale byc nie musi,nasze organizmy po poronieniach tez sa inne

@roxie123 mam nadzieje,ze ulepiliscie ludzika malutkiego[emoji5]
Daj spokoj taka burza,wichura ,kawalki drzew lataly wszedzie a ja autem jechalam i balam sie ,ze jakies drzewo na mnie spadnie,tym bardziej ,ze pisalam Wam ,ze dea lata temu pod domem nad ranem spadlo nam drzewo i zgniotlo samochod M[emoji53]

U nas tez ostrzezenia przed burzami z gradem. A tak na marginesie to ja sama czuję sie jak burza z gradem. Sama siebie mam dosc. Wszystko mnie denerwuje, w ogóle do dupy.:mad:

reklama
Do góry