reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej Dziewczynki. U mnie dzisiaj przeszła taka nawałnica rano, że do teraz jeżdżą na sygnale i usuwają skutki tego huraganu. Jechaliśmy z M do lekarza to nawet przejechać nie dało rady bo drzewa połamane potarasowaly jezdnie... Masakra.... Jestem dziś wykończona, po tej burzy zrobił.się taki ukrop i skwar że ledwie dysze, a nie mogłam się zaszyć dziś w domu, bo mój chrześniak zza granicy przyjechał i pojechaliśmy się z nim zobaczyć. Myślałam że się rozplyne. Michalina dostała ciuszki w prezencie :-D a Młody miał taką radoche jak dostała czkawki że szok :-) jak wracaliśmy to jeszcze zahaczylismy o pepco i jak weszłam do domu padłam na kanapę i usunęłam na 2 godziny [emoji32][emoji32] przepraszam że się nie odniosę do postów, ale Was nadrobiłam przynajmniejmniej :-*

Ostatnia edycja:
reklama
@roki_1991 najlepsze życZenia [emoji8] zdrówka i spełnienia marzeń! Szczególnie jednego .

Testowalas ?

@Funia90 wczoraj pisaliśmy o tych plamieniach implantacyjnuch i mi się potem śniło haha [emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Frezja_1 poczuj sie jak Pnani Wiosna[emoji12]

@roxie123 powiem Ci ,ze ta burza wyszla nagle[emoji53]ja testowalam 26 dnia cyklu a owu obstawialam wtedy na 15dc czlyli 11dpo i raczej tak bylo bo moj cien widoczny byl tylko pod swiatlo a beta ledwie 47[emoji4]
Mi przed wizyta u gina przez 3 dni z rzedu ostanio sie snilo ,ze tam jestem[emoji4]

@roki_1991 wszystkiego najlepszego i dwoch tlustych kreseczek ,ktore zamienia sie w rozowego bobasa[emoji5]

@agatush u mnie wieczorem burza i o 1.30 w nocy powtorka,ale jakies strasznie intensywne sa ostatnio te burze a ja sie bardzo boje:/

Wspolczuje bidulo:(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roki_1991 wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń i realizacji wszystkich planów.

Ja jestem na Śląsku to wczoraj w nocy grad tak sadził że szok... zbieramy się do wyjazdu do Ustronia. Także rozpoczynam 5dni relaksu.

Kurcze muli mnie od poniedziałku. Eh... i plecy bolą strasznie. Najważniejsze że krwawienie ustaje

@roki_1991 wszystkiego co najlepsze zdrówka pomyślności i spelnienia marzeń; )

Hej laski i znowu nie mam czasu nadrobić ale jak tylko znajdę chwilę to doczytac muszę wczoraj padlam a miałam ambitny plan doczytac zaległości teraz idę z małym auta oglądać bo mnie prosi żebym z nim obejrzała.

@Funia90 tez obstawiam ow była 15 dnia cyklu... dzisiaj 22dc ale moj cykle ostatnio 29-30dni nie mam żadnych objawów na ciążę piersi tylko jakby większe i krzyż czuje , wychodzi mi testowanie we wtorek ... w największe święto Maryjne ... tak bym chciała żeby moja modlitwa została wysłuchana eh ...
Weź tak mi się naśniło dzisiaj ,że szok i traby powietrzne ale to standard bo od x lat mi sie śnią i to jak uciekam do piwnicy :p no i co lepsze śniło mi się dziecko małe , ale nie moje bo je oddałam komuś bo było całe okupciane ;p no i że na jakims przedstawieniu miałam czytać drogę krzyżową z komisku ... chore sny :D
@AgaB33 krwawienie jeszcze będzie się pokazywać , zrób bete jak juz będzie czysto dla pewności .
Miłego wypoczynku .

@roxie123 @Olasec @Funia90 @AgaB33 @mamcia2014 @ivvonka dziękuję Wam kochane za piękne życzenia :* bardzo bym chciała żeby się spełniły, szczególnie to o dwóch kreseczkach :)
@Funia90 ja już sama nie wiem w takim razie. Ale może faktycznie tak jest ze może nie być objawów...
@roxie123 nie testowałam, bo za bardzo boję się negatywu... Ale teraz jak przeczytałam to co Funia napisała, to chyba kupię dzisiaj test i zrobię jutro :) jakoś tak mnie pozytywnie nastawiła :) chociaż nie wiem jak długo ten pozytyw będzie bo mam takie momenty że jest pozytywnie a za chwilę mi się chce ryczec
Co do tych nawałnic, to u mnie na szczęście nie ma. Ale jak wracaliśmy z nad morza, to koło Wrocławia i Legnicy była taka mega burza że potem czytałam właśnie ze straż wyjeżdżała w nocy ponad 600 razy, więc była tam masakra
@roxie123 będę trzymać kciuki we wtorek :) takie święto że musi się udać :*

reklama
@roki_1991 to testuj jutro :) 3mam kciuki :)

Tak jakoś się nastawiam na ten miesiąc nie wiem czemu... najwyżej będe beczeć :p
... dzisiaj miałam iść myć podłogi do siebie ale odpuściłam bo mnie zaczeły piekąco kłuć jajniki na zmiane i pojawiło się dużo białego śluzu , co mnie zastanawia bo nawet przy ow było mniej , więc w racie coś nie będę ryzykować :) robię barszczyk i idę w drzemkę :)

Do góry