reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nastepny tydz sie zapowiada ciekawie Wy testujecie ja do meza lece :)) trzymam kciuki
@Funia90 ja tez chce juz styczen baa bo wtedy jak Bozia da zaczne cos myskec o staraniu a przynajmniej jakiejs suplementacji teraz odstawilam wszystkie tabsy jakos tak nie mamochoty nic brac wit d mam dostarczona z ciekawosci moglabym zmie4zyc ile podrosla ale trosxke mi szkoda kasy bo odlozylam starania.

reklama
@zosiak albo będzie się dziaaało albo znowu klops ;/ ja myślę ,że kwas foliowy możesz sobie brać spokojnie wcześniej już :) ja wit D mam ok , teraz tak będę brać raz w tyg :)

Jestem jestem. Troche sie zaszylam, ale nie z mojej winy. Bylam w pracy, pozniej siostra wpadla i musialam ogarnąć jakis obiad i nie mialam kiedy zajrzec. Ja juz dzis nie testowalam, plamienie coraz wieksze, czekam na @ i nowy cykl. Nie odniose sie do wszystkich wpisow bonie dam rady. Ja czytam forum tylko z telefonu i jak duzo napiszecie to nie ogarniam.
@ivvonka, @roki_1991 , @Olasec wracajcie do zdrowia szybciutko.
@zosiak głupimy babami sie nie przejmuj. Niektórzy to pomylili zawody.
@Funia90 jak dzisiaj? Detektor schowany czy sprawdzalas?
@roxie123 dobrze, ze maz sprawe wyjasnil.
:-) :)

@roxie123 mysle ze narazie jeszcze odpuszcze z tym kwasem foliowym ;) ostatnii nic nie biore nawet ziola przestalam pic kurcze jakos tak nie mam weny na to te ziola dzialaly na mnke usypiajaco moze od nast cyklu zaczne nie przejmuj sie i za szybko nie rob testu bo bedziesz sie tylko wkurzac. Odmawaiam wciaz nowenne zarazilas mnie ta modlitwa wczesniej o niej nie slyszalam wiec napewno musi Ci sie udac;)
@Frezja_1 w szpitalu zawsze znajdzie sie ktos taki zarowno wsrod lek. i piel ale ja mam do tego podejscie dzialam na joch z usmoechem i uprzejmoscia i wtedy sie zastanawiaja haha Frezja trzymam kciuki za nast cykl nie zrazaj sie a od pazdziernika mam pediatrie :)

@zosiak 26sierpnia kończę odmawiać drugi raz :) jeśli zajdę zacznę odmawiać znowu ... wierze ,ze to dzięki tej modlitwie jakoś daje rade z tym wszystkim , i wyniki są dobre :) teraz oczekiwanie na te 2 wymarzone kreseczki...cały czas mam wrażenie ,że zajdę dopiero we wrześniu tak jak w tamtym roku no ale czas pokaże marzę już teraz :) zobaczymy po niedzieli :) dobrze że Cię zaraziłam ... " ...ile mi sił starczy będę rozszerzać cześć Twoją [ ... ] wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną " :) do św Judy i Rity też są piękne modlitwy...no i ta wyjątkowa o cud poczęcia polecam

@roxie123 przed ciąża miałam cykle 30-31 dni. Teraz ciężko powiedzieć, ten był 35. Ale wydaje mi się że w 17 dc była owu, więc to jakieś 12 dpo. Ciężko mam teraz ogarnąć swój organizm tak na prawdę. Beta pewnie by mogła wyjść, ale nie ma opcji że się jutro rurze z domu...
@Olasec też myślę że nie zrobią. Jak się zdecyduje jechać to wcześniej zrobię test. Czas pokaże co będzie. Współczuję Ci tego kolana... Musi boleć jeszcze bardziej niż mnie :( zdrówka życzę :*
@witch84 nie chce robić testu wcześniej, bo jak wyjdzie negatyw a potem się okaże że coś jednak jest... Ale wiem że nie można ibuprofenu i tak samo maści rozgrzewających, więc póki co staram się dzielnie wytrzymać bez tego ;)

@roki_1991 ja tez uwazam, ze jutro 13 dzien po powinno cos pokazac. Z drugiej strony, moze byc za wczesnie i bedzie negatyw, a z tego co pamiętam to masz urodziny? To nie wiem, czy ryzykować w taki dzien. Jak by wyszla jedna kreska to będziesz smutna. Sama musisz zadecydować. Ja trzymam za Was kciuki. No musi ktos przerwac te zla passe.

@Frezja_1 mam jutro właśnie urodziny i nie chce się smucic jak coś. Tym bardziej że mój mąż mi powiedział że jutro musi umyć schody, pomalować skrzynkę gazową dwa razy, posprzątać garaż i sprawdzić czy da się umyć plot. Więc pewnie będę siedzieć cały dzień sama, a on będzie świetnie spędzał dzień ze swoim ojcem i pił przy tym piwska... A ja coś czuję że będę sobie płakać do poduszki z bólu i przykrości :( świetne urodziny :( ...... Kurde może zrobić jutro ten test.... Może będzie jakiś pozytyw z tego dnia, a jak nie to i tak szykują mi się najsmutniejsze urodziny więc będzie mi wszystko jedno :(

reklama
@roki_1991 życzę Ci pięknych 2 kresek [emoji8][emoji8][emoji8] będziesz z nami [emoji4] moje urodziny też w tym roku nie były rewelacyjne

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry