reklama
Calineczka24
Fanka BB :)
@Funia90 skapeteczki cudowne
To teraz będziesz słuchać serduszka
Już sobie Ciebie wyobrażam stojącą przy biurku i zerkającą co 3 sekundy na drzwi patrząc czy nikt nie wchodzi a przy tym jeszcze się skupić i w tak szybkim tempie wyszukać serduszka przy pierwszym podejściu - szacun
@agatush super wieści
@Frezja_1 uszy do góry ! Jeszcze jest czas na dwie kreseczki
Po urlopie 1 dzień najgorszy, kolejne dni będą lepsze
@roxie123 połóż się i odpocznij
To teraz będziesz słuchać serduszka
Już sobie Ciebie wyobrażam stojącą przy biurku i zerkającą co 3 sekundy na drzwi patrząc czy nikt nie wchodzi a przy tym jeszcze się skupić i w tak szybkim tempie wyszukać serduszka przy pierwszym podejściu - szacun
@agatush super wieści
@Frezja_1 uszy do góry ! Jeszcze jest czas na dwie kreseczki
Po urlopie 1 dzień najgorszy, kolejne dni będą lepsze
@roxie123 połóż się i odpocznij
Funia90
@Frezja_1 u mnie tez niby wychodzily testy wczesnie a mialam raz tak,ze dopiero w 27dc mi wyszedl,takze nic nie jest przesadzone,nie miej dola[emoji4]a ktory to twoj cykl staran?
@Calineczka24 do tego uwalona z tekaiego zelu jak do usg[emoji23]serio komedia[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Calineczka24 do tego uwalona z tekaiego zelu jak do usg[emoji23]serio komedia[emoji4]
D
Deleted member 170039
Gość
Dziewczyny przepraszam ale w tym tyg ciezko bedzie u mnoe z czasem takze teraz troche poczytalam P.S. noe piszcie za duzo bo naprawde nie mam kiedy odpisywac
@Frezja_1 bie wkurzaj sie badz cierpliwa a zobaczysz swoje 2 kreseczki zawod pielegniarski uczy mnoe najwiecej cierpliwosci i moja praca nie wyobrazam sobie zebym noe pracowala z ludzmi kocham to takze czekaj i zrelaksuj sie pamietaj ze nerwy szkodza a co jak jestes potem bedziesz miala wyrzuty ze takie nerwy.
@roxie123 kochana nie wydawaj za duzo bo okaze sie ze nie dlugo Ty bedziesz potrzebowac Wypoczywaj wiec jesli boli lez bo moze cos tam sie kielkuje
@Funia90 co tam u Ciebie jak sie czujesz i Twoje malenstwo to Samo pytanie do Kateriny Calineczki i przepraszam jesli ktoras piminelam
@Nusia123 jak tam odezwij sie do nas tesknimy i trzymam kciuki za Twoje zdrowko.
@Frezja_1 bie wkurzaj sie badz cierpliwa a zobaczysz swoje 2 kreseczki zawod pielegniarski uczy mnoe najwiecej cierpliwosci i moja praca nie wyobrazam sobie zebym noe pracowala z ludzmi kocham to takze czekaj i zrelaksuj sie pamietaj ze nerwy szkodza a co jak jestes potem bedziesz miala wyrzuty ze takie nerwy.
@roxie123 kochana nie wydawaj za duzo bo okaze sie ze nie dlugo Ty bedziesz potrzebowac Wypoczywaj wiec jesli boli lez bo moze cos tam sie kielkuje
@Funia90 co tam u Ciebie jak sie czujesz i Twoje malenstwo to Samo pytanie do Kateriny Calineczki i przepraszam jesli ktoras piminelam
@Nusia123 jak tam odezwij sie do nas tesknimy i trzymam kciuki za Twoje zdrowko.
agatush
Moderatorka
@Calineczka24 jakie cudo?detektor?jesli o to Ci chodzi to 130 zl z wysylka[emoji4]
Wozek planuje zamowic po powrocie z wakacji na koniec wrzesnia ,poczatek pazdziernika.
Wstepnie quinny mood czarny na bialej czterokolowej ramie[emoji4]
Mi sie podobaja takie nowoczesne wozki,myslalam jeszcze nad stokke v5 ale podobno nie nadaje sie na polskie drogi[emoji4]
A Ty jaki sobie upatrzalas?
No i upatrzalam sobie poduszke do spania ale sprzedawca ma urlop do 16 ,takze zamowie na dniach a wysle mi ja po dlugim weekendzie,z dostawa wyjdzie mnie ok 100 ale ma wymienne poszewki[emoji4]
Poduszka życie ratuje!!! I ja mam od kwietnia na niej śpię i nie wyobrażam sobie funkcjonować bez niej nawet mój M mi ją czasem podbiera
Jeszcze upatrzonego jako tako pewnego to nie mam, ale powiem szczerze, że myślałam nad używanym wózkiem.. Można kupić wózek naprawdę w bardzo dobrym stanie i po rozsądnej cenie.
Co niektórzy mówią, że a używany. bleeee... Nie uważam, żeby to było coś złego kupić wózek po innym dziecku. Wiadomo, że trzeba patrzec, żeby wózek był zadbany i sprawny. Wiadomo, że trzeba wózek odświeżyć. Widziałam juz za 600 zł wózek w świetnym stanie.
Też myślałam, żeby początkiem września zacząć się rozglądać już tak konkretnie za wózkiem do kupienia,więc myślę, że w połowie września już wózek będzie kupiony.
Moja teściowa uważa, że to jeszcze za wcześnie, ale ja nie zamierzam się później stresować. Niech sobie już stoi i czeka
Poduchę do karmienia kupię chyba od koleżanki bo ma bardzo fajną, zadbaną i mało z niej korzystała.
Calineczka ja kupiłam nowy wózek, polskiego producenta i powiem tak.... wizualnie jestem bardzo zadowolona, tyle co nim jeżdże po domu też. Fajnie się montuje (wpinanie/wypinanie). Jak będzie się sprawdzał - napiszę we wrześniu. Jakbyś miała pytania pisz Firma nazywa się KUNERT.
@Calineczka24 kupilam takie slodziakowe skarpetki[emoji4]poplyne z zakupami tak we wrzesniu[emoji5]
@witch84 Ty mi tu nie mow o problemach po porodzie[emoji23][emoji23][emoji23]
@zosiak super[emoji5]rob dzidzi zanim zostaniesz lekarzem bo potem nie bedzie czasu[emoji4]
@Olasec to czekamy na owuleczke[emoji1]
@roxie123 ja sie bzykalam tak jak Ci pisalam bo nie wierzylam,tak samo z alkoholem,ciagle bylam na jakis imprezach,az do testu.[emoji4]
Ale jak sie boisz to odpusc[emoji4]
Mam detektor[emoji16]
@agatush wydaje mi sie ,ze znalazlam serduszko uwaga w 1 min[emoji1]
Ale sluchalam z 15 sek,wieczorem poszukam na lezaco bo szukalam go w pracy wiec na stojaco i schizowalam ,ze ktos wejdzie ale to bylo to,po szumach i szmerach odnalazlam to szybkie pukanie,dokladnie tam gdzie wydaje mi sie ,ze czuje ruchy,no i obesrwowalam lekarza gdzie mi glowice przystawial[emoji4]
Funia ja Ci już pisałam o tym detektorze na drugim wątku, ale bardzo się cieszę, że tak sprawnie znalazłaś serduszko
@Funia90 no dałam wiele siostrze troche powyrzucałam nie bede tego magazynowac ...jedną torbę mam z kocykami i malusimi rzeczami co w Londynie pokupiłam po 2 -3 funty ... żal było nie kupić takich słodkości jak ja nie skorzystam to porozdaje i już ... ale wierze ,że się przyda .
Tak marze o tych 2 kreskach jeju ... po prostu udziela mi się ... prawie wszystkie już zafasolkowane i wg
Ani się obejrzysz i wykorzystasz wszystko to co masz w tej torbie... zobaczysz
ivvonka
Skarpeteczki są prześliczne. Już sobie wyobrażam jak słodko mogą wyglądać na takich malutkich, fikających nóżkach, zwłaszcza jak maluszki zaczynają się stópkami bawić.
@Frezja_1 no już nie martw się Kwiateczku. Czasem nie ma nawet cienia jeśli startujemy z testami za wcześnie. Trochę niefajnie, że tak się zbiegło z końcówką urlopu, ale wiesz..praca ma taką zaletę, że czas szybciej leci i nie myśli się tak o tych kreskach. Na pocieszenie, mi najbliższe testowanie 27 sierpnia też się zbiegnie idealnie z końcówką urlopu
@Frezja_1 no już nie martw się Kwiateczku. Czasem nie ma nawet cienia jeśli startujemy z testami za wcześnie. Trochę niefajnie, że tak się zbiegło z końcówką urlopu, ale wiesz..praca ma taką zaletę, że czas szybciej leci i nie myśli się tak o tych kreskach. Na pocieszenie, mi najbliższe testowanie 27 sierpnia też się zbiegnie idealnie z końcówką urlopu
Funia90
@agatush wlansie musze kupic ale maja urlop,takze mysle ,ze pod koniec nastepnego tygodni bede miala juz ja w domu[emoji5]
@zosiak ja czuje sie swietnie.
Dzis dwa razy kolotalo mi serce,ale to chyba normlane w ciazy?
Postaramy sie nie pisac duzo ,zebys nie musiala nadrabiac[emoji4]
A teraz pokaze Wam co kupilam dzis[emoji4]polecam kazdej brzuchtce,poczujecie sie jak "bez pasa" a zachowuje pelne bezpieczenstwo,bo normalnie oas jest w miejscu gdzie dzidzi a przy tym adapterze mamy go jakby w kroku[emoji4]
Wybaczcie zdjecie ale jestem na nim w dlugiej spodnicy ,stad tak dziwnie.
Polecaaam ,szczegolnie jak brzuszek wyskoczy ale uwazam ,ze wczesniej tez trzeba to miec.
Ja nie preferuje jazdy bez pasa ,wiec tylko adapter[emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@zosiak ja czuje sie swietnie.
Dzis dwa razy kolotalo mi serce,ale to chyba normlane w ciazy?
Postaramy sie nie pisac duzo ,zebys nie musiala nadrabiac[emoji4]
A teraz pokaze Wam co kupilam dzis[emoji4]polecam kazdej brzuchtce,poczujecie sie jak "bez pasa" a zachowuje pelne bezpieczenstwo,bo normalnie oas jest w miejscu gdzie dzidzi a przy tym adapterze mamy go jakby w kroku[emoji4]
Wybaczcie zdjecie ale jestem na nim w dlugiej spodnicy ,stad tak dziwnie.
Polecaaam ,szczegolnie jak brzuszek wyskoczy ale uwazam ,ze wczesniej tez trzeba to miec.
Ja nie preferuje jazdy bez pasa ,wiec tylko adapter[emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama