reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Funia90 skapeteczki cudowne :)
To teraz będziesz słuchać serduszka :tak:
Już sobie Ciebie wyobrażam stojącą przy biurku i zerkającą co 3 sekundy na drzwi patrząc czy nikt nie wchodzi :D a przy tym jeszcze się skupić i w tak szybkim tempie wyszukać serduszka przy pierwszym podejściu - szacun :tak:

@agatush super wieści :)

@Frezja_1 uszy do góry ! Jeszcze jest czas na dwie kreseczki :tak:
Po urlopie 1 dzień najgorszy, kolejne dni będą lepsze :)

@roxie123 połóż się i odpocznij ;)

@Frezja_1 u mnie tez niby wychodzily testy wczesnie a mialam raz tak,ze dopiero w 27dc mi wyszedl,takze nic nie jest przesadzone,nie miej dola[emoji4]a ktory to twoj cykl staran?

@Calineczka24 do tego uwalona z tekaiego zelu jak do usg[emoji23]serio komedia[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny przepraszam ale w tym tyg ciezko bedzie u mnoe z czasem takze teraz troche poczytalam P.S. noe piszcie za duzo bo naprawde nie mam kiedy odpisywac :(
@Frezja_1 bie wkurzaj sie badz cierpliwa a zobaczysz swoje 2 kreseczki zawod pielegniarski uczy mnoe najwiecej cierpliwosci i moja praca nie wyobrazam sobie zebym noe pracowala z ludzmi kocham to takze czekaj i zrelaksuj sie pamietaj ze nerwy szkodza a co jak jestes potem bedziesz miala wyrzuty ze takie nerwy.
@roxie123 kochana nie wydawaj za duzo bo okaze sie ze nie dlugo Ty bedziesz potrzebowac;) Wypoczywaj wiec jesli boli lez bo moze cos tam sie kielkuje:p
@Funia90 co tam u Ciebie jak sie czujesz i Twoje malenstwo to Samo pytanie do Kateriny Calineczki i przepraszam jesli ktoras piminelam
@Nusia123 jak tam odezwij sie do nas tesknimy i trzymam kciuki za Twoje zdrowko.

@Calineczka24 jakie cudo?detektor?jesli o to Ci chodzi to 130 zl z wysylka[emoji4]

Wozek planuje zamowic po powrocie z wakacji na koniec wrzesnia ,poczatek pazdziernika.
Wstepnie quinny mood czarny na bialej czterokolowej ramie[emoji4]
Mi sie podobaja takie nowoczesne wozki,myslalam jeszcze nad stokke v5 ale podobno nie nadaje sie na polskie drogi[emoji4]
A Ty jaki sobie upatrzalas?
No i upatrzalam sobie poduszke do spania ale sprzedawca ma urlop do 16 ,takze zamowie na dniach a wysle mi ja po dlugim weekendzie,z dostawa wyjdzie mnie ok 100 ale ma wymienne poszewki[emoji4]

Poduszka życie ratuje!!! I ja mam od kwietnia na niej śpię i nie wyobrażam sobie funkcjonować bez niej :p nawet mój M mi ją czasem podbiera :D

Jeszcze upatrzonego jako tako pewnego to nie mam, ale powiem szczerze, że myślałam nad używanym wózkiem.. Można kupić wózek naprawdę w bardzo dobrym stanie i po rozsądnej cenie. ;)
Co niektórzy mówią, że a używany. bleeee... Nie uważam, żeby to było coś złego kupić wózek po innym dziecku. Wiadomo, że trzeba patrzec, żeby wózek był zadbany i sprawny. Wiadomo, że trzeba wózek odświeżyć. Widziałam juz za 600 zł wózek w świetnym stanie.
Też myślałam, żeby początkiem września zacząć się rozglądać już tak konkretnie za wózkiem do kupienia,więc myślę, że w połowie września już wózek będzie kupiony.
Moja teściowa uważa, że to jeszcze za wcześnie, ale ja nie zamierzam się później stresować. Niech sobie już stoi i czeka ;)
Poduchę do karmienia kupię chyba od koleżanki bo ma bardzo fajną, zadbaną i mało z niej korzystała. ;)

Calineczka ja kupiłam nowy wózek, polskiego producenta i powiem tak.... wizualnie jestem bardzo zadowolona, tyle co nim jeżdże po domu też. Fajnie się montuje (wpinanie/wypinanie). Jak będzie się sprawdzał - napiszę we wrześniu. Jakbyś miała pytania pisz ;) Firma nazywa się KUNERT.

@Calineczka24 kupilam takie slodziakowe skarpetki[emoji4]poplyne z zakupami tak we wrzesniu[emoji5]

@witch84 Ty mi tu nie mow o problemach po porodzie[emoji23][emoji23][emoji23]

@zosiak super[emoji5]rob dzidzi zanim zostaniesz lekarzem bo potem nie bedzie czasu[emoji4]

@Olasec to czekamy na owuleczke[emoji1]

@roxie123 ja sie bzykalam tak jak Ci pisalam bo nie wierzylam,tak samo z alkoholem,ciagle bylam na jakis imprezach,az do testu.[emoji4]
Ale jak sie boisz to odpusc[emoji4]

Mam detektor[emoji16]
@agatush wydaje mi sie ,ze znalazlam serduszko uwaga w 1 min[emoji1]
Ale sluchalam z 15 sek,wieczorem poszukam na lezaco bo szukalam go w pracy wiec na stojaco i schizowalam ,ze ktos wejdzie ale to bylo to,po szumach i szmerach odnalazlam to szybkie pukanie,dokladnie tam gdzie wydaje mi sie ,ze czuje ruchy,no i obesrwowalam lekarza gdzie mi glowice przystawial[emoji4]

1502190343-aaaaaa.jpeg

Funia ja Ci już pisałam o tym detektorze na drugim wątku, ale bardzo się cieszę, że tak sprawnie znalazłaś serduszko :)

@Funia90 no dałam wiele siostrze troche powyrzucałam :) nie bede tego magazynowac ...jedną torbę mam z kocykami i malusimi rzeczami co w Londynie pokupiłam po 2 -3 funty ... żal było nie kupić takich słodkości :) jak ja nie skorzystam to porozdaje i już ... ale wierze ,że się przyda .
Tak marze o tych 2 kreskach jeju ... po prostu udziela mi się ... prawie wszystkie już zafasolkowane i wg :)

Ani się obejrzysz i wykorzystasz wszystko to co masz w tej torbie... zobaczysz :)

Skarpeteczki są prześliczne. Już sobie wyobrażam jak słodko mogą wyglądać na takich malutkich, fikających nóżkach, zwłaszcza jak maluszki zaczynają się stópkami bawić.

@Frezja_1 no już nie martw się Kwiateczku. Czasem nie ma nawet cienia jeśli startujemy z testami za wcześnie. Trochę niefajnie, że tak się zbiegło z końcówką urlopu, ale wiesz..praca ma taką zaletę, że czas szybciej leci i nie myśli się tak o tych kreskach. Na pocieszenie, mi najbliższe testowanie 27 sierpnia też się zbiegnie idealnie z końcówką urlopu ;)

@agatush wlansie musze kupic ale maja urlop,takze mysle ,ze pod koniec nastepnego tygodni bede miala juz ja w domu[emoji5]

@zosiak ja czuje sie swietnie.
Dzis dwa razy kolotalo mi serce,ale to chyba normlane w ciazy?
Postaramy sie nie pisac duzo ,zebys nie musiala nadrabiac[emoji4]

A teraz pokaze Wam co kupilam dzis[emoji4]polecam kazdej brzuchtce,poczujecie sie jak "bez pasa" a zachowuje pelne bezpieczenstwo,bo normalnie oas jest w miejscu gdzie dzidzi a przy tym adapterze mamy go jakby w kroku[emoji4]
Wybaczcie zdjecie ale jestem na nim w dlugiej spodnicy ,stad tak dziwnie.

Polecaaam ,szczegolnie jak brzuszek wyskoczy ale uwazam ,ze wczesniej tez trzeba to miec.
Ja nie preferuje jazdy bez pasa ,wiec tylko adapter[emoji5]
1502214726-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 super :) a ja mało zawału nie dostałam bo robiłam zastrzyk i wyciągałam igłe i mi wciagło krwi troche :O perwszy raz takie coś jeeju to nie dla mnie haha

reklama
Do góry