reklama
D
Deleted member 170039
Gość
Czy ktoras tu miala testowac dzisiaj? wrocilam wlasnie z praktyk a zaraz ide do pracy ehh i tak do konca tyg zalamka jesli chodzi o pobieranie i wbijanie to tez nie lubie jak ktos mi to robi zreszta chyba nie znam osoby ktora to lubi raz w zyciu taka kobiete mialam co bardzo lubila kroplowki i cisgle sie mnie pytala kiedy podlaczamy haha a ja cwicze ostro pobieranie mam nadzieje ze juz pod koniec tyg bede specem haha zart niestety u jednego sie udalo u drugiego zyla uciekla i wtedy spada motywacja u mnie :/
Funia90
Fanka BB :)
@Olasec te skarpeteczki sa przeslodkie[emoji5]zostawie je sobie na pamiatke,juz ustalismy ,ze bedziemy ubierac jedna taka i taka[emoji16]hihi
Tak ,fajny ten detektor,zamowilam wieczorem w niedziele a dzis ok 11 doszedl[emoji4]
130 z wysylka polecam jak cos,dla spokoju.
Oczywiscie nie bede slychala codziennie i nie po pol godziny ,sprawdze raz na kilka dni i juz[emoji4]bo wiesz jak zaczna sie porzadne ruchy a tu nagle przez caly dzien bedzie spac to zwariuje przeciez[emoji4]
@zosiak bedzie dobrze ,dojdziesz do wprawy ,to tylko kwestia czasu[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak ,fajny ten detektor,zamowilam wieczorem w niedziele a dzis ok 11 doszedl[emoji4]
130 z wysylka polecam jak cos,dla spokoju.
Oczywiscie nie bede slychala codziennie i nie po pol godziny ,sprawdze raz na kilka dni i juz[emoji4]bo wiesz jak zaczna sie porzadne ruchy a tu nagle przez caly dzien bedzie spac to zwariuje przeciez[emoji4]
@zosiak bedzie dobrze ,dojdziesz do wprawy ,to tylko kwestia czasu[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
agatush
Moderatorka
Hej Dziewczynki! Ja tak na szybko -później Was nadrobie ale melduję po wizycie ze wyniki badań dobre, Małej serduszko ślicznie bije, dalej jest główką w dół. Szybka trzyma i nic nie zwiastuje wcześniejszego porodu. Następna wizyta za dwa tygodnie i wtedy też ostatnie USG żeby sprawdzić wymiary i szacunkowa wagę :-*
roxie123
@Funia90 śliczne skarpeteczki a ja przesortowałam ubrania , które bede brać do siebie i zmęczyłam się ... do tego boli mnie krzyż i kłuje brzuch ;/
@zosiak ja bym się nie nadawała do takich rzeczy ...nie lubię szpitali kiedyś mdlałam przy pobieraniu nawet ;p teraz już norma i wprawiona więc nic mi to nie powoduje
@zosiak ja bym się nie nadawała do takich rzeczy ...nie lubię szpitali kiedyś mdlałam przy pobieraniu nawet ;p teraz już norma i wprawiona więc nic mi to nie powoduje
Olasec
roxie123
@Funia90 no dałam wiele siostrze troche powyrzucałam nie bede tego magazynowac ...jedną torbę mam z kocykami i malusimi rzeczami co w Londynie pokupiłam po 2 -3 funty ... żal było nie kupić takich słodkości jak ja nie skorzystam to porozdaje i już ... ale wierze ,że się przyda .
Tak marze o tych 2 kreskach jeju ... po prostu udziela mi się ... prawie wszystkie już zafasolkowane i wg
Tak marze o tych 2 kreskach jeju ... po prostu udziela mi się ... prawie wszystkie już zafasolkowane i wg
reklama
Frezja_1
Ja mam dzisiaj dola. Nie dość, ze negatyw, to jeszcze urlop sie skończyl i ciężki byl powrót do pracy. Nic mi się nie chce, tylko płakać.czuje się wypalona. wiem, ze wcześnie, ale wiem tez ze juz by byl cien chociaz, bo u mnie wcześnie testy wychodzily. Mam dosc.