reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Czy ktoras tu miala testowac dzisiaj? wrocilam wlasnie z praktyk a zaraz ide do pracy ehh i tak do konca tyg zalamka jesli chodzi o pobieranie i wbijanie to tez nie lubie jak ktos mi to robi zreszta chyba nie znam osoby ktora to lubi raz w zyciu taka kobiete mialam co bardzo lubila kroplowki i cisgle sie mnie pytala kiedy podlaczamy haha a ja cwicze ostro pobieranie mam nadzieje ze juz pod koniec tyg bede specem haha zart niestety u jednego sie udalo u drugiego zyla uciekla i wtedy spada motywacja u mnie :/

@Olasec te skarpeteczki sa przeslodkie[emoji5]zostawie je sobie na pamiatke,juz ustalismy ,ze bedziemy ubierac jedna taka i taka[emoji16]hihi
Tak ,fajny ten detektor,zamowilam wieczorem w niedziele a dzis ok 11 doszedl[emoji4]
130 z wysylka polecam jak cos,dla spokoju.
Oczywiscie nie bede slychala codziennie i nie po pol godziny ,sprawdze raz na kilka dni i juz[emoji4]bo wiesz jak zaczna sie porzadne ruchy a tu nagle przez caly dzien bedzie spac to zwariuje przeciez[emoji4]

@zosiak bedzie dobrze ,dojdziesz do wprawy ,to tylko kwestia czasu[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej Dziewczynki! Ja tak na szybko -później Was nadrobie ale melduję po wizycie ze wyniki badań dobre, Małej serduszko ślicznie bije, dalej jest główką w dół. Szybka trzyma i nic nie zwiastuje wcześniejszego porodu. Następna wizyta za dwa tygodnie i wtedy też ostatnie USG żeby sprawdzić wymiary i szacunkowa wagę :-*

@Funia90 śliczne skarpeteczki :) a ja przesortowałam ubrania , które bede brać do siebie i zmęczyłam się ... do tego boli mnie krzyż i kłuje brzuch ;/
@zosiak ja bym się nie nadawała do takich rzeczy ...nie lubię szpitali :) kiedyś mdlałam przy pobieraniu nawet ;p teraz już norma i wprawiona więc nic mi to nie powoduje

@roxie123 ja uwielbiam porzadki,zawsze sie okazuje ,ze mam milion zbednych rzeczy[emoji3]
Skarpetki tez kupisz niebawem[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 no dałam wiele siostrze troche powyrzucałam :) nie bede tego magazynowac ...jedną torbę mam z kocykami i malusimi rzeczami co w Londynie pokupiłam po 2 -3 funty ... żal było nie kupić takich słodkości :) jak ja nie skorzystam to porozdaje i już ... ale wierze ,że się przyda .
Tak marze o tych 2 kreskach jeju ... po prostu udziela mi się ... prawie wszystkie już zafasolkowane i wg :)

reklama
Ja mam dzisiaj dola. Nie dość, ze negatyw, to jeszcze urlop sie skończyl i ciężki byl powrót do pracy. Nic mi się nie chce, tylko płakać.czuje się wypalona.:hmm: wiem, ze wcześnie, ale wiem tez ze juz by byl cien chociaz, bo u mnie wcześnie testy wychodzily. Mam dosc:mad:.:(

Do góry