reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roxie123 mi tez kilka razy krew poszla ale nie wiem czy do strzykawki bo M mi robi a ja nie patrze wtedy[emoji3]
@roki_1991 to za tydzien bedzie goraco na forum,nie pospie[emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 @ivvonka @roki_1991 ktoras z Was naprawdę musi odczarować to forum, bo ja juz powoli wymiekam.
Dziękuję za wszystkie slowa wsparcia, troszke mi po nich lepiej, ale ogólnie to mi jakos smutno. Tak mnie odpadło. Wiem, ze po @ spadnie progesteron i obudzi sie nowa nadzieja i tak w kolo, tylko ile ja wytrzymam.? eh.:(
Ja tez mialam ten adapter samochodowy co @Funia90. W lodzi w sklepie mozna go bylo wypozyczyc, chyba po 15 zl. za miesiac, a kupno kosztowalo chyba 150 zl. Ja go wypożyczylam, bo juz bylam chyba w czwartym miesiacu jak sie o nim dowiedzialam, to mi sie oplacalo wypozyczyc.

@Frezja_1 ciężko jest wytrzymac fakt... ja marzę chociażby o jednym cudzie ... mieć jedno dzieciątko chociaż :<
Ale weź jeszcze nie rezygnuj no :* testuj dalej ! 3mam kciuki

Zrobie jeszcze jutro test to będzie 25 dc, jak wyjdzie jedna kreska, to w tym cyklu juz nie testuje, tylko czekam na @.
@roxie123 bardzo Cię rozumiem, ale wierze, ze wkrótce wyjdzie dla Ciebie sloneczko. Życzę Ci z całego serca, by to bylo w tym cyklu.

Cześć dziewczyny. Ja wczoraj dostałam krwawienia i trwa do teraz. Jak miesiączka. Usg dzis, poronienie. Prawdopodobnie początek 6 tygodnia bo miesiączke miałam 3 lipca. Jak długo bedzie trwać to.krwawienie? Bo lekarz powiedział ze jak dłużej niż 2dni to czeka mnie zabieg. Przecież miesiączka trwa dluzej...

@roxie123 ani razu nie zrobilam sama zastrzyku[emoji4]

@Frezja_1 widze ,ze jestes optymistka ale tez realistka,czasem trzeba uwierzyc w cuda[emoji5]ja trzymam kciuki i mam nadzieje,ze milo sie zaskoczysz[emoji8]
Ja kupilam go za 179,90 ,taka cena jak na allegro,u nas tez mozna wypozyczyc za 25 zl na miesiac.
Ale liczac do konca ciazy to wyszlo by mnie niewiele mniej a tak juz bede miala[emoji4]

@roki_1991 to dzieki hehe chociaz ja ostatnio i tak nie spie dluzej niz do 8[emoji4]

@agab83 witaj,przykro mi[emoji17]
Mysle ,ze spokojnie mozna poczekac dluzej,ciaza byla wczesna wiec powinnas sie oczyscic sama bez problemu,na twoim miejscu skonsultowalabym to z innym lekarzem a najlpeiej poszalabym za jakis tydzien na usg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Funia90

Dziękuję za szybką odpowiedź. Jutro idę rano do lekarza swojego. Wolałabym nic nie ingerować bo jeszcze coś popsuja. Ten od usg tak mi powiedział no i że w środku już są resztki.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom[/QUOTE]

Do góry