reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zrobilam zurek i za chwile do pracy uciekam
emoji4.png
bylam tez dzis w ikeii
emoji4.png

a ja byłam u kosmetyczki na hennie na brwi i wydaje mi się, że wyglądam jak Gargamel

reklama
@ivvonka nie przesadzaj hehe[emoji4]a robisz henne ciagle czy to tak jednorazowo bo jesli jednorazowo to mozesz sie tak czuc,poza tym to na szczescie szybko schodzi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Debiut. Zwykle maluję kredką i cieniem, bo te moje brwi strasznie rzadkie, delikatne i średnio ciemne. Może faktycznie dlatego mam takie wrażenie zwłaszcza, że jestem nieumalowana. Chyba trzeba się z tym przespać.

@Calineczka24, wiem, że wiesz i wiem, że ona nie wie. I nie wiem czy da się jej powiedzieć tak żeby też wiedziała...hmm... wie...dźmy tak chyba mają. :p
A tak normalnym językiem to myślę, że jak jej powiesz, że wolisz używać pampersów to myślę, że za dużego pola do popisu i tak mieć nie będzie. W końcu Ty decydujesz a babcia może co najwyżej pogadać, co należy spróbować dzielnie przełknąć i robić swoje. Ewentualnie można skorzystać z delikatnej koloryzacji i powiedzieć, że pani doktor pediatra zaleciła właśnie pampersy takie i takie ze względu na niezwykle wrażliwą i delikatną skórę maleństwa, którą szorstka tetra, niestety, ale może akurat w tym przypadku bardzo, ale to bardzo podrażnić. ;):p A Ty nie pozwolisz przecież na żadne eksperymentowanie czy tetra dziecku służy czy nie. ;):p

aaaa...
I tak bardzo to się nie miniesz z prawdą:
-dziecko ma delikatną i wrażliwą skórę
-pieluszki pampers są rekomendowane przez Polskie Towarzystwo Pediatryczne
-z tetrą bywa różnie
Koleżanka mi mówiła, że jej pediatra powiedziala, że absolutnie ma nie używać pieluch tetrowych bo pytała o to.
Nie każdemu można przegadać, ale jakoś ogarnę temat ;)

@Funia90 co do jedzenia i picia i to u mnie podobnie :D moja teściowa jest chyba meega przewrażliwiona :D
Aż się boję co to będzie jak się dziecko urodzi :D - najwyżej będę udawała, że mnie w domu nie ma . :D

Dzisiaj mam jakiś gorszy dzień :(
Chyba hormony buzują - zbiera mi się na płaczki :szok:

O masz, Calineczka, nie becz. No czo ty. Przecież kretowi uciekłaś, jaskółeczkę uratowałaś i za Księcia Elfów wyszłaś. No weeeź. Główna bohaterka nie może tak płakać. Skrzydła jej zamokną i sukienka. Główna bohaterka to może na przykład...eee... leżeć i pachnieć w kwiatku, o. :)

O masz, Calineczka, nie becz. No czo ty. Przecież kretowi uciekłaś, jaskółeczkę uratowałaś i za Księcia Elfów wyszłaś. No weeeź. Główna bohaterka nie może tak płakać. Skrzydła jej zamokną i sukienka. Główna bohaterka to może na przykład...eee... leżeć i pachnieć w kwiatku, o. :)
Ale to pięknie napisałaś :) aż uśmiech zagościł na buźce ;) - dziękuję :*

Homocysteina równe 5 [emoji4]
Kurde na telefonie strasznie nie lubię pisać źle mi się odnosić odpisze Wam porządnie jak wrócę do domu :*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry