reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Frezja_1 ja w sumie nie wiem kiedy testować przy tych moich cyklach... Teraz miałam 35 dni, to był pierwszy normalny po zabiegu. Przed ciąża miałam 30-31 dni, a ostatni przed ciąża 42.... Jak mi się uda wytrzymać, to poczekam do 13.08 a jak nie, to 11.08 bo mam wtedy urodzinki a dzień wcześniej wracamy do domku :)

@Frezja_1 ja w sumie nie wiem kiedy testować przy tych moich cyklach... Teraz miałam 35 dni, to był pierwszy normalny po zabiegu. Przed ciąża miałam 30-31 dni, a ostatni przed ciąża 42.... Jak mi się uda wytrzymać, to poczekam do 13.08 a jak nie, to 11.08 bo mam wtedy urodzinki a dzień wcześniej wracamy do domku :)
Oby były dwie kreseczki.

Napisze do Was później bo jedziemy dupcie pomoczyc na basen odkryty [emoji4] taki pomysł nagły xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ale Ci zazdroszczę. Uwielbiam baseny odkryte. U mnie w miescie zburzyli kompleks basenów by postawic supermarket.:(
Ja dzis tez szaleje... wykapalam sie juz i leze juz w piżamie.:(
Przepraszam, ze nie edytowalam. Wybaczcie.

reklama
@Frezja_1 my planujemy przeprowadzkę za rok w wakacje, ewentualnie jesienią. Ale czas pokaże czy się uda :)

@...Margotka9022... wiem co przeżywasz z tymi wymiotami bo ja miałam to samo. Rzygalam jak kot, nic nie pomagało. Momentami to już miałam tak dość, że płakałam z bezsilności. Potrafiłam leżeć kilka godzin w łazience bo nie miałam siły wrócić do łóżka. Wymiotowałam żółcią bo już nie było czym. Mnie trzymało całą ciążę. Choć po 5 miesiącu tak 2-3 razy w tygodniu a do 5 miesiąca codziennie po kilka razy.

Do góry