reklama
roki_1991
Fanka BB :)
@Frezja_1 ja w sumie nie wiem kiedy testować przy tych moich cyklach... Teraz miałam 35 dni, to był pierwszy normalny po zabiegu. Przed ciąża miałam 30-31 dni, a ostatni przed ciąża 42.... Jak mi się uda wytrzymać, to poczekam do 13.08 a jak nie, to 11.08 bo mam wtedy urodzinki a dzień wcześniej wracamy do domku
Frezja_1
Oby były dwie kreseczki.@Frezja_1 ja w sumie nie wiem kiedy testować przy tych moich cyklach... Teraz miałam 35 dni, to był pierwszy normalny po zabiegu. Przed ciąża miałam 30-31 dni, a ostatni przed ciąża 42.... Jak mi się uda wytrzymać, to poczekam do 13.08 a jak nie, to 11.08 bo mam wtedy urodzinki a dzień wcześniej wracamy do domku
Olasec
Frezja_1
Ale Ci zazdroszczę. Uwielbiam baseny odkryte. U mnie w miescie zburzyli kompleks basenów by postawic supermarket.Napisze do Was później bo jedziemy dupcie pomoczyc na basen odkryty [emoji4] taki pomysł nagły xD
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzis tez szaleje... wykapalam sie juz i leze juz w piżamie.
Przepraszam, ze nie edytowalam. Wybaczcie.
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Ja od wczoraj znów wymiotuje wieczorami [emoji24][emoji24] nie mam już sił..
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Frezja_1
Margotka imbir nie pomaga? Probowalas innych metod? Ja nie wiem co jest dobre, bo nie mialam mdlosci. Slyszalam tylko o imbirze i chyba o bananach.Ja od wczoraj znów wymiotuje wieczorami [emoji24][emoji24] nie mam już sił..
reklama
Olasec
@Frezja_1 my planujemy przeprowadzkę za rok w wakacje, ewentualnie jesienią. Ale czas pokaże czy się uda
@...Margotka9022... wiem co przeżywasz z tymi wymiotami bo ja miałam to samo. Rzygalam jak kot, nic nie pomagało. Momentami to już miałam tak dość, że płakałam z bezsilności. Potrafiłam leżeć kilka godzin w łazience bo nie miałam siły wrócić do łóżka. Wymiotowałam żółcią bo już nie było czym. Mnie trzymało całą ciążę. Choć po 5 miesiącu tak 2-3 razy w tygodniu a do 5 miesiąca codziennie po kilka razy.
@...Margotka9022... wiem co przeżywasz z tymi wymiotami bo ja miałam to samo. Rzygalam jak kot, nic nie pomagało. Momentami to już miałam tak dość, że płakałam z bezsilności. Potrafiłam leżeć kilka godzin w łazience bo nie miałam siły wrócić do łóżka. Wymiotowałam żółcią bo już nie było czym. Mnie trzymało całą ciążę. Choć po 5 miesiącu tak 2-3 razy w tygodniu a do 5 miesiąca codziennie po kilka razy.