reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Funia90 ja robię frytki męzowi na kolację,więc jeśli masz ochotę to zapraszam :tak:
Dodam, że to nie jakieś tam mrożone tylko sama obierałam kartofle i zaraz idę je kroić :) jak dla mnie to domowe frytki najlepsze :p

@roxie123 jak Ci pani w aptece nie dała tego zaczarowanego testu to my z nią zrobimy porządek :laugh2:

@nafoczka jak po pracy?
Odstresowałaś się na piwku?

Ja pół dnia książkę czytałam z przerwami na jedzenie :D
Dzisiaj zjadłam w ciągu dnia 4 kajzerki z pasztetem i ogórkiem :-D
Zjadłabym 5 ale mi pasztetu brakło :D - może to i lepiej :D
Byłam z kolega który ma 50 lat :D strasznie go lubie choć to choleryk i ciągle mnie opierdziela a szczerszej i bardziej pomocnej osoby nie znam. Byliśmy na lodach :D

@roxie123 pewnie sexy z filmu ci wyobraznie podkrecaja :)

reklama
Witam się wieczornie :)
Staram się was czytać na bieżąco, żeby wiedzieć co się dzieje, ale nie mam jakoś chwili żeby usiąść i porządnie odpisać. Teraz @roxie123 mnie do tego zmotywowala :p
@Nusia123 ogromnie mi przykro :( wierzę w to że na wczesnym etapie wykryty i będzie w 100% uleczalny. Trzymam za to mocno kciuki. Nie zostawiaj nas tu. Zostań, tu zawsze możesz liczyć na wsparcie :*
A my korzystamy z ładnej pogody ile się tylko da :) wylegujemy się na plaży, chodzimy na spacerki po miasteczku, codziennie na obiad mój J robi pysznego grilla :) wczoraj z racji tego że nie było słońca, byliśmy w muzeum przyrodniczym i w zagrodzie żubrów. Był taki kochany mały żubr, leżał koło mamusi :)
Fajnie ze zajrzałas. Korzystaj z wypoczynku ile sie da kochana.
@nafoczka malo juz takich ludzi niestety.:(

@Calineczka24 ja tez takie robie[emoji4]a czasem jak nie chce z oleju to w piekarniku robie,wtedy sa takie fit[emoji6]
Szamaj ,szamaj moze w koncu cos przytyjesz ,bo to niesprawiedliwe[emoji16]

@Frezja_1 u mnie to nawet nie byl moj wybor[emoji4]od 4tc plamienia,potem krwiak i odkeljanie kosmowki i lezenie ,takze ciagle mialam zakaz,teraz moze i moge ,sama nie wiem ale boje sie[emoji58]choc mam ochote[emoji7]

@roki_1991 odpoczywajcie i lapcie sloneczko jesli jest a jak nie to jod[emoji5]

@nafoczka hmmmmmm lody z kolega hmmmm nie wiem co myslec[emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej ;)

Od czego by tu zacząć jest superrrrr góry są cudowne tylko nachodzic się trzeba co nie zawsze jest w smak Wiktorkowi ale daje rade mój mały alpinista; ).

Byliśmy na Gubałówce w Niedzicy na Krupówkach no ogólnie w Zakopanem na Wielkiej skoczni tam w Niedzicy piękne jezioro zamek tama i inne atrakcje a dziś znowu Gubałówka i będziemy jechać kolejka torowa sobie na dół i potem na górę spowrotem domek super Wiktorek szczęśliwy no żal będzie jutro wyjeżdżać mamy trochę pamiątek dziś pewnie nie będę miała czasu was doczytac ale jak wrócę to nadrobie sobie .Buziaki; *

@Calineczka24 ja tez takie robie[emoji4]a czasem jak nie chce z oleju to w piekarniku robie,wtedy sa takie fit[emoji6]
Szamaj ,szamaj moze w koncu cos przytyjesz ,bo to niesprawiedliwe[emoji16]

@Frezja_1 u mnie to nawet nie byl moj wybor[emoji4]od 4tc plamienia,potem krwiak i odkeljanie kosmowki i lezenie ,takze ciagle mialam zakaz,teraz moze i moge ,sama nie wiem ale boje sie[emoji58]choc mam ochote[emoji7]

@roki_1991 odpoczywajcie i lapcie sloneczko jesli jest a jak nie to jod[emoji5]

@nafoczka hmmmmmm lody z kolega hmmmm nie wiem co myslec[emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hmmm może to jeszcze dziwnie zabrzmi ale nawet dal mi skosztować :D :D :D

Hej ;)

Od czego by tu zacząć jest superrrrr góry są cudowne tylko nachodzic się trzeba co nie zawsze jest w smak Wiktorkowi ale daje rade mój mały alpinista; ).

Byliśmy na Gubałówce w Niedzicy na Krupówkach no ogólnie w Zakopanem na Wielkiej skoczni tam w Niedzicy piękne jezioro zamek tama i inne atrakcje a dziś znowu Gubałówka i będziemy jechać kolejka torowa sobie na dół i potem na górę spowrotem domek super Wiktorek szczęśliwy no żal będzie jutro wyjeżdżać mamy trochę pamiątek dziś pewnie nie będę miała czasu was doczytac ale jak wrócę to nadrobie sobie .Buziaki; *
Baw się dobrze :)

My zaczynamy wakacjach 16.08 !

@mamcia2014 super, ze super. Bawcie sie dobrze i korzystajcie pelna piersia.:)
@Funia90 kobiety po poronieniach przeważnie sie boja i wola dmuchac na zimne. Niestety mezczyzni czesto tego nie rozumieja.:(
Ja juz w domku. Nie było mnie kilka dni i bylo super, ale stesknilam się za domem. Ja kocham mój dom. Mieszkamy tu od kilku miesięcy i jeszcze sie chyba nie nacieszylam.:-D
Nie mogę doczekać się testowania, mojego i Waszego, lubię ten dreszczyk emocji.;)
Milej soboty dziewczynki.

@Frezja_1 a to kiedy testujesz? :) wiem że już gdzieś pisałaś, ale ja to taka skleroza jestem ostatnio :p wiem że masz kilka dni różnicy w stosunku do mnie, ale ja mam dłuższe cykle, więc testuje później

Cześć dziewczynki :)
Mnie obudził dziś ptaszek, któremu nie w głowie było dać mi pospać :D
Ćwierkał jak opętany :D - @Funia90 nie myl z innym ptaszkiem :D
@Funia90 co do frytek w piekarniku to próbowaliśmy z K kiedyś zrobić i nam nie smakowały :p

Mam zamiar dziś wyciągnąć mojego K do H&M i jakieś spodenki sobie kupić bo wszystkie już mnie uciskają a upały maja być, więc z leginsach nie będę chodzić :D

Lenia mam okropnego :p

@Frezja_1 kiedy testujesz? Ja tez zapomniałam bo jakaś skleroza mnie złapała w ciąży :D
@nafoczka lody powiadasz ? :D - dobre chociaż były ? :D

reklama
Cześć dziewczynki :)
Mnie obudził dziś ptaszek, któremu nie w głowie było dać mi pospać :D
Ćwierkał jak opętany :D
To co dziś na rzeczy jest z tymi ptaszkami :p Wchodzi rano mąż do pokoju dzieciaków, które razem siedząc/leżąc na jednym łóżku oglądają bajkę, młody chowa się pod kołdrę, a starsza krzyczy: "Zostaw mojego małego ptaszka!". Ale to jeszcze nic... Któregoś dnia córka przybiega z płaczem: "M. zwalił konia" (tj. zrzucił z półki Celestię - dla niewtajemniczonych konika MyLittlePony)

[USER=145421]@nafoczka
hehe wiesz ja jestem glodna ,a glodnemu chleb na mysli[emoji1]no bo wiadomo ,ze nie lod [emoji23][emoji23][emoji23][/USER]
Ale wiesz jak to jest - głodny głodnemu zawsze wypomni :D

Do góry