reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Funia90 no ja mam problem okropny teraz z tym , jak będę w ciąży to dopiero będzie problem bo nie wiadomo czym to smarować ;/ no głównie chodzi mi jak ta homocysteina stoi :)
@Calineczka24 dzięki za wsparcie :D :*
@roki_1991 cieszę się ,że fajnie spędzasz czas :D może przywieziesz 2 kreski z tego urlopu
@nafoczka ja wiem... :D zależy :p ogólnie fajny film :)

A my wczoraj pojechaliśmy na kolacyjkę do restauracji ... odpicowałam się :D no i był spacerek i wg fajnie , przyjemnie bo jakby nie było rzadko wychodzimy :) nastrój się udzielił hihi może udało się zmajstrować bobasa :D same przyjemności cały wieczór ... do 3 nie spałam bo był tai upał w pokoju ,że się nie dało...a jak zasnęłam to mnie M obudził , że jęcze coś przez sen xD a mi się śnło ,że mnie zdradził z taką jedną co ją znam i , że ryczałam i krzyczałam na niego i wg :D na dodatek śniło mi się że w tajemnicy stolarz co nam robił kuchnie zrobił nam łazienki i wszystko było takie stare i brzdkie i krzyczałam , że trzeba zdzierać wszystko itd mówie Wam koszmar :D

Chce deszczu troche... dalej nie ma czym oddychać
Widze ,że nie tylko ja tutaj mam kosmate myśli hahhaha dobrze bo już prawie wyszłam na jakąś sexocholiczkę :D :D :D

reklama
@Calineczka24 wiadomo ,ze z oleju bardziej chrupiace[emoji4]
Jedz,jedz i kupuj a ostatnio widzialam ,ze sa wyprzedarze na ciazowe ciuchy tez byly

@witch84 zwalil konia powiadasz hahah ale jaja[emoji23]

@roxie123 ja spokojnie smarowalam mascia cynkowa lub sudocremem,przeciez sudocrem u dzidzi od pierwszego dnia mozna na dupcie stosowac wiec nie ma prawa zaszkodzic[emoji4]

Fajnie ,ze wieczor Wam sie udal,taka odskocznia byla Wam potrzebna[emoji5]oby z tego bobo bylo,no i nie dziwie sie ,ze spac nie moglas jak Wy tymi bobosexami pewnie o 10 stopni podwyzszyliscie temperature w domu[emoji1]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 no przydało się przydało, mówię nie będę siedzieć w domu jedziemy gdzieś :) oby było ...ale jakoś nie nakręcam się , że będzie... w razie W nie biorę dupka na razie gdzieś od 19dnia dopiero zacznę . Dzisiaj zjadłam dyche encortonu , wieczorem zastrzyk .
Wg jedziemy dzisiaj do znajomych a później do teściów na noc , szwagierka pojechała na wakacje pokój jest wolny to można jechać :p
No koszmart z tymi upałami to jest aż za dużo stopni ... jeszcze nachuchaliśmy :p

@roxie123 bierz dupka pozniej,nic sie nie stanie[emoji5]fajnie,ze macie znow wieczor zapelniony,szybciutko zleci do testowania[emoji4]

@Frezja_1 to juz ,juz [emoji4][emoji16]

@Funia90 hehe na razie nie myślę o testowaniu nawet :D jeszcze hoho
Zrobię chyba ten progesteron jeszcze żeby zobaczyć czy ow była faktycznie .
No dobrze czas mi ucieknie nie ma czasu myśleć :)
Wczoraj była u babki ta kuzynka co była zła ale normalnie gadała i wg...brzuszek ma już taki duży... tak sobie marzyłam później , ze też chcę taki :)
Aha nowość !!! babka wielce miła...chociaz ma swoje takie tam ...ale wie ,że niedługo się wynosimy to pewnie chce sie podlizać żeby przyjść pooglądać xD no i szarpła się dała nam kase w prezencie do nowego domu... ale za plecami i tak swoje bd gadać a ja to olewam już :) Nie to mam w głowie teraz haha
@Frezja_1 ooo to juz na dniach ! :) 3mam kciuki :* tez chce u Ciebie te 2 kreseczki , wg fajnie by było gdyby ten miesiąc był owocny :) wtedy byśmy rodziły koniec kwietnia / maj :)

@Funia90 hehe na razie nie myślę o testowaniu nawet :D jeszcze hoho
Zrobię chyba ten progesteron jeszcze żeby zobaczyć czy ow była faktycznie .
No dobrze czas mi ucieknie nie ma czasu myśleć :)
Wczoraj była u babki ta kuzynka co była zła ale normalnie gadała i wg...brzuszek ma już taki duży... tak sobie marzyłam później , ze też chcę taki :)
Aha nowość !!! babka wielce miła...chociaz ma swoje takie tam ...ale wie ,że niedługo się wynosimy to pewnie chce sie podlizać żeby przyjść pooglądać xD no i szarpła się dała nam kase w prezencie do nowego domu... ale za plecami i tak swoje bd gadać a ja to olewam już :) Nie to mam w głowie teraz haha
@Frezja_1 ooo to juz na dniach ! :) 3mam kciuki :* tez chce u Ciebie te 2 kreseczki , wg fajnie by było gdyby ten miesiąc był owocny :) wtedy byśmy rodziły koniec kwietnia / maj :)
Byloby super, taki wiosenny wysyp. Ja mam szczęście do ludzi z maja. Bardzo duzo ludzi z maja mnie otacza, wiec... moze.. oj jak tego pragnę.
Roxie dziwna ta Twoja babcia. Nie ogarniam jej:o
Juz niedługo bedziecie u siebie. Zbliza sie to wielkimi krokami. To jest najfajniejszy moment, urządzanie.:biggrin2:

@Frezja_1 Ona fałszywa jest i wg...ale nie przejmuje się , olać to...grunt że się odzywają do mnie wszyscy :) teraz mam co innego w głowie :)
No fajny etap , taka jestem nakręcona licze ,że dostaniemy kredycik za 2 tygodnie to zamówię sofy i łóżko do sypialni bo czeka na nas a nie odebrane bo nie było za co zapłacic ;/ były ważniejsze wydatki :)
Ale coraz bliżej :)
No liczę , że będzie wysyp :)

@roxie123 Ty ciekawska duszyczko[emoji4]owu na bank byla ,byl sluz ,byl[emoji4]noo to 30 zl mozesz wydac na bodziaki dla malej,malego[emoji1]ta wiedza w sumie nic nie wniesie[emoji4]ale jak chcesz[emoji4]
To Ci babulka,nie spodziewalabym sie,troszke falszywosc sie tu wkrada,ale kase bierz i swoje mysl[emoji5]

Ja tez licze na Wasz wysyp kreseczek[emoji5]
Bylam dzis u nas na budowie i tam jest cudownie[emoji7]chce juz urzadzac[emoji16]buziaki moje kochane

reklama
@roxie123 a gdzie zamawialas lozko do sypialni?
Powiem Wam, ze w starym domu mialam lozko z Bodzia, takie za 1300 zl. W sumie nawet ladne i mega wygodne. A do nowego domu kupilismy lozko Amelia z Agaty za ponad 3000 zl.i szczerze nie jest za wygodne :( i mimo ze rozmiar ten sam, jest sporo mniejsze, bo tak jest skonstruowane, ze nie wykorzystuje sie calej powierzchni spania.

Do góry