reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Nusia123 strasznie mi przykro[emoji22]pamietaj jednak ,ze musisz walczyc ,no i szybko odnaleziony jest praktycznie 100% uleczalny.
Moja klientka miala guzka,byla w klinice jednego dnia na wycieciu guzka i potem tylko badania,wszystko potoczylo sie dobrze,u Ciebie na pewno tez tak bedzie,jestem z Toba calym sercem[emoji17][emoji17][emoji17]

U mnie w porzadku.
Z om mam 14t3d a z usg wg prenatlnych dzis mialo nyc 15t0d a wyszlo z pomiaru 15t4d ,nie wiem ,moze cos zle zmierzyl[emoji4]
W kazdym razie dzidzi ma prawie 10cm od glowy do pupy plus nogi[emoji4]
I Dr bardziej sklania sie ku dziewczynce ,powiedzial ,ze wielkich watpliwosci nie ma ,ale wiadomo ,cos tam moze jeszcze wyrosnac,bo te narzady sa malutkie[emoji4]
Lozysko nq przedniej scianie ,wysoko.
Jestem ogromnie szczesliwa[emoji7][emoji7][emoji7] moge jechac na wakacje i chyba powinnam zaczac sie cieszyc[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Nusia123 strasznie mi przykro[emoji22]pamietaj jednak ,ze musisz walczyc ,no i szybko odnaleziony jest praktycznie 100% uleczalny.
Moja klientka miala guzka,byla w klinice jednego dnia na wycieciu guzka i potem tylko badania,wszystko potoczylo sie dobrze,u Ciebie na pewno tez tak bedzie,jestem z Toba calym sercem[emoji17][emoji17][emoji17]

U mnie w porzadku.
Z om mam 14t3d a z usg wg prenatlnych dzis mialo nyc 15t0d a wyszlo z pomiaru 15t4d ,nie wiem ,moze cos zle zmierzyl[emoji4]
W kazdym razie dzidzi ma prawie 10cm od glowy do pupy plus nogi[emoji4]
I Dr bardziej sklania sie ku dziewczynce ,powiedzial ,ze wielkich watpliwosci nie ma ,ale wiadomo ,cos tam moze jeszcze wyrosnac,bo te narzady sa malutkie[emoji4]
Lozysko nq przedniej scianie ,wysoko.
Jestem ogromnie szczesliwa[emoji7][emoji7][emoji7] moge jechac na wakacje i chyba powinnam zaczac sie cieszyc[emoji5]

Kochana super wiadomosci

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@Nusia123 strasznie mi przykro, ale zgadzam sie z tym co pisze @funia.ten rodzaj nowotworu ma wyleczalnosc bliska 100 %. Będziemy sie za Ciebie modlic. Musisz byc silna. Moja koleżanka z pracy tez pokonala raka piersi i juz kilka lat od tego czasu minęło. Musi byc dobrze.
@MashaFre ja jezdze albo do Sielpi albo nad zalew Sulejowski. Szalu nie ma. I jeszcze nie daleko Lodzi jest jeszcze jeden fajny zbiornik, ale zapomnialam teraz jak sie zwie.:p
@Funia90 ogromnie sie cieszę i gratuluje z calego serca. I chce wiecej takich wiesci.

@Funia90 to cudownie ...dzielę Twoje szczęście ;* dajesz tyle nadziei , że i nam się uda...
Też mi się wydaje , że będzie jednak dziewczynka :)
Eh tak bym chciała i ja mieć tyle szczęścia ...

@Funia90, bardzo się cieszę, że maleństwo ma się dobrze i nic sobie nie robi z niepokojów mamusi. Mądry dzieciaczek będzie. Aaaa...czyli z medycznego punktu widzenia jak to bardziej wygląda na różowy kolor niż hmm... na ptaka, to już nie możesz chcieć różowego flaminga tylko różowy materac.

@Nusia123 bardzo mi przykro. Brak mi słów. Nie poddawaj się tylko, proszę i walcz. Wierzę, że masz siłę żeby pokonać chorobę, bo jest to jak najbardziej możliwe.

reklama
Dziewczyny tego sie nie da opisac...ale stres jest ,przed wizyta rece mi sie okropnie pocily.
No i juz miaalam miec to usg ale ciagle cos,papier na lozku nowy trzeba zamontowac a pozniej leze z tym brzuchem czekam,a moj przemily doktorek cos mi tlumaczy,juz zel mam na sobie,chcialam mu wyrwac ta glowice i sama przylozyc bo myslam ,ze nie wytrzymam.
Przylozyl ale nie widze ,zeby sie ruszalo...strach,ale mowi ooo trafilem na serduszko i kamien z serca [emoji4]
Powoli chce zaczac cieszyc sie ciaza [emoji5]

@roxie123 Twoje szczescie idziemy do Ciebie wielkimi krokami[emoji7]szykuj sie [emoji5]

@ivvonka rozwalilas mnie z tym flamingiem haha ,materac kupie albo rozowy albo przezroczysty[emoji4]jak pojade we wrzesniu do Chorwacji to przesle Wam zdrjecie z basenu na nim[emoji16]

Do góry