reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Funia90 nie masz powodów żeby się stresować! Lekarka mówiła ze po 12 tygodniu poronic nie jest tak łatwo! Na pewno wszystko jest ok. Który tydzień u Ciebie?

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 hahaha no to wszystko jedno i tak nie będziesz spać :D bo trzeba wstawać do dzidzi potem sexy i noc zleci hihi :D 3mam kciuki za wizytę ! ... obstawiam ,że różowy kocyk się przyda :* pisz od razu bo ciekawska jestem :* nie stresuj jest dobrze :*

Ja dzisiaj pospałam :D ale od wczoraj to nic tylko głupoty mi w głowie hahaha może w tym miesiącu bedzie ta ow bo mam takie chęci , że masakra :Dno i wiesiołek działa cuda bo nie da się przegapić nic :p @nafoczka co do tej gry o tron...serial super , codziennie będziemy oglądać teraz :p a jakie tam sexy hoho :p
Jadę później do lekarza po recepte bo mi się tabletki na tarczyce skończyły , na szczescie wchodze bez kolejki , takie wejście vip hehe :)

@...Margotka9022... dzis zaczynam 16 tydzien[emoji4]mam nadzieje,bo umre [emoji4]

@roxie123 nie wspominaj nic o sexach bo mojemu juz nasienie do glowy uderza[emoji23]hahha
Jasne,ze dam znac odrazu,jak zawsze[emoji5]
A Ty dzisiaj sexuj i ciesz sie tym[emoji5]
Fajnie ,ze masz wejscie vip[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 nie shizuj ...16tyg !!!!! ogarniasz ? 16 tygodni !!! :) a dopiero były 2 kreski ... jeju jak to leci ... jestem całym sercem z Wami :*** i czekam :)
No dzisiaj będą sexy , bo wczoraj musiałam wytrzymać żeby nic nie było...ledwo co haha jeszcze mnie M nakręcał a ja mówie mu do spania :D także Twojemu się nie dziwię...ale męska solidarność będzie bo mój też nie porucha jak zajde hahaha :D kobiety w ciąży chociaż mają sny erotyczne a oni biedni tylko praca i praca :p

©funia pokrowiec jest zdejmowany. A co do kocykow polecam kupic jeden bawelniany. Dla mnie to byl strzal w 10. Oczywiście trzymam kciuki za wizyte. Ja siedze sobie na plazy nad jeziorem.;)

@...Margotka9022... mam nadzieje,czasem jakby cos czuje ale czy to jest to,to nie wiem[emoji4]
No i lozysko na przedniej scianie moze tlumic

@Frezja_1 kupie wszystko heheh byle dzidzi bylo[emoji5]
Ale fajnie,ze na plazy[emoji4]u bas na Slasku sa beznadziejne jeziora:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry