reklama
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
roxie123
Fanka BB :)
@Funia90 hahaha no to wszystko jedno i tak nie będziesz spać bo trzeba wstawać do dzidzi potem sexy i noc zleci hihi 3mam kciuki za wizytę ! ... obstawiam ,że różowy kocyk się przyda :* pisz od razu bo ciekawska jestem :* nie stresuj jest dobrze :*
Ja dzisiaj pospałam ale od wczoraj to nic tylko głupoty mi w głowie hahaha może w tym miesiącu bedzie ta ow bo mam takie chęci , że masakra no i wiesiołek działa cuda bo nie da się przegapić nic @nafoczka co do tej gry o tron...serial super , codziennie będziemy oglądać teraz a jakie tam sexy hoho
Jadę później do lekarza po recepte bo mi się tabletki na tarczyce skończyły , na szczescie wchodze bez kolejki , takie wejście vip hehe
Ja dzisiaj pospałam ale od wczoraj to nic tylko głupoty mi w głowie hahaha może w tym miesiącu bedzie ta ow bo mam takie chęci , że masakra no i wiesiołek działa cuda bo nie da się przegapić nic @nafoczka co do tej gry o tron...serial super , codziennie będziemy oglądać teraz a jakie tam sexy hoho
Jadę później do lekarza po recepte bo mi się tabletki na tarczyce skończyły , na szczescie wchodze bez kolejki , takie wejście vip hehe
Funia90
@...Margotka9022... dzis zaczynam 16 tydzien[emoji4]mam nadzieje,bo umre [emoji4]
@roxie123 nie wspominaj nic o sexach bo mojemu juz nasienie do glowy uderza[emoji23]hahha
Jasne,ze dam znac odrazu,jak zawsze[emoji5]
A Ty dzisiaj sexuj i ciesz sie tym[emoji5]
Fajnie ,ze masz wejscie vip[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@roxie123 nie wspominaj nic o sexach bo mojemu juz nasienie do glowy uderza[emoji23]hahha
Jasne,ze dam znac odrazu,jak zawsze[emoji5]
A Ty dzisiaj sexuj i ciesz sie tym[emoji5]
Fajnie ,ze masz wejscie vip[emoji4]
roxie123
@Funia90 nie shizuj ...16tyg !!!!! ogarniasz ? 16 tygodni !!! a dopiero były 2 kreski ... jeju jak to leci ... jestem całym sercem z Wami :*** i czekam
No dzisiaj będą sexy , bo wczoraj musiałam wytrzymać żeby nic nie było...ledwo co haha jeszcze mnie M nakręcał a ja mówie mu do spania także Twojemu się nie dziwię...ale męska solidarność będzie bo mój też nie porucha jak zajde hahaha kobiety w ciąży chociaż mają sny erotyczne a oni biedni tylko praca i praca
No dzisiaj będą sexy , bo wczoraj musiałam wytrzymać żeby nic nie było...ledwo co haha jeszcze mnie M nakręcał a ja mówie mu do spania także Twojemu się nie dziwię...ale męska solidarność będzie bo mój też nie porucha jak zajde hahaha kobiety w ciąży chociaż mają sny erotyczne a oni biedni tylko praca i praca
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Funia90
@...Margotka9022... mam nadzieje,czasem jakby cos czuje ale czy to jest to,to nie wiem[emoji4]
No i lozysko na przedniej scianie moze tlumic
@Frezja_1 kupie wszystko heheh byle dzidzi bylo[emoji5]
Ale fajnie,ze na plazy[emoji4]u bas na Slasku sa beznadziejne jeziora:/
No i lozysko na przedniej scianie moze tlumic
@Frezja_1 kupie wszystko heheh byle dzidzi bylo[emoji5]
Ale fajnie,ze na plazy[emoji4]u bas na Slasku sa beznadziejne jeziora:/
reklama