reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@funia znajomi maja klime w domu ale taka jakas mala chyba na jeden pokój i nie wychodzi to drogo. Najważniejsze w takie upaly to w dzien pozamykac okna i sposcic rolety by nie wpuscic zaru do srodka. U mnie dom jeszcze nieocieplony i jest znosnie, choc u gory dużo cieplej niz na dole.
Dziewczynki w biedronce w dobrej cenie sa poduszki dla kobiet w ciazy te duze rogale. Przydaja sie tez dla dzidzi wiec warto.:)

reklama
To musze jutro zajrzec,bylam wczoraj i nie bylo ale w biedrze ostatnio ciezko cokolwiek dostac.
Mialy byc flamingi do plywania,kurde zjezdzilam chyba z 20 biedronek i nie kupilam://

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 hmm... nie myślałam nawet o tym czy z refundacją się clexane uda, bo ten tego...najpierw muszę zrobić inny wyczyn - zmajstrować bejbi najlepiej dwa albo trzy na raz ;)
Jejku ja zawsze marzyłam o tym żeby mieć dużo dzieci a tu jak jedno się uda to mistrzostwo świata będzie.

@ivvonka jeszcze bedzie tak, ze jak sie posypie, to dostaniesz karte duzej rodziny, zobaczysz:p
@Funia90 o flamingach nie wiedzialam, ale moja kolezanka ma, tylko z neta kupowala i robi furorę.
Ja teraz przegladam powiadomienia i co? Widze, ze ktos polubil moja fotke w kategorii grupy, ja oczy wytrzeszczylam, o co chodzi? Wchodze i jest zdjecie mojego ciasta, co tak sie meczylam zeby wrzucic, ciagle wychodzilo, ze za duzy rozmiar, ale w kategorie grupy sie udalo, tylko, ze ja tam nie chcialam.:o

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wiadomo ze najważniejsze zeby było żywe i zdrowe, ale ciekawość mnie zżera co do płci [emoji2]

Funia bardzo ładne imiona:) trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę:)

Calineczka, Żaneta, Margotka a wy macie jakieś typy imion??

@ivvonka zmajstrujecie juz niebawem[emoji5]nastawienie masz dobre a to duzy plus[emoji4]
Clexane lepiej by bylo z R bo inaczej jest drogo:/

@Frezja_1 wiem wlasnie ,ze sa na necie ale kurcze jak mam dac 150 zl za to hmmm,a w biedrze byly (mialy byc) takie ogromne za 49.
Z tym,ze w zadnej nie bylo ,za to na allegro i olx sa dokladnie te same po 150 ,ta sama firma i te same wzrory na skrzydlach,wiec podejrzewam ,ze wogole nie wystawili tylko ktos biznesy robi:/
Takze chyba olewam temat,szkoda kasy,kupie sobie zwykly materac do plywania[emoji4]
Dziekuje za info o poduszcze,mam madzieje,ze ma sciagana poszewke bo ja wlasnie taka chce[emoji4]
A tak to jest widzisz z tymi fot[emoji4]

@Katarina91 wiadomo ,ze tez jestem ciekawa plci,juz bym cos pokupowala,ostatnio skusilam sie na mieciutki kocyk w kolorze UWAGA ROZOWYM wiec jakby jednak byl Adas to sie wkurzy[emoji1]
Twoje imiona tez bardzo ladne[emoji5]

Dziewczyny juz mam biegunke przed wizyta[emoji57]

reklama
@Funia90 w takim razie zycze Ci dziewczynki;) kocyk moze bedzie trafiony o ktorej masz wizyte ja od 5 na nogach w pracy nie moglam zasnac ciagle samoloty slyszalam i goraco bylo wiec tylko 4 h pospalam

Do góry