reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Ewelyn porozmawiaj z mezem otwarcie. Powiedz, ze jest to dla Ciebie bardzo wazne. Nie oszukujmy sie w wiekszosci przypadkow dziecko to i tak w 90 % sprawa kobiety. To mama zarywa noce, bierze zwolnienia, kapie, karmi, opatruje rany i zlamane serca. Moze to go przekona.:biggrin2:
@Funia90 i reszta brzuchatek pamietajcie, ze w ciazy nie mozna przegrzewac organizmu.
@...margotka...to sie corcia nameczyla. Bidulka.

reklama
@agatush bardzo polecam
Chorwacje ,z dzidzi to szczegolnie wrzesnien,tempertaury beda rewelacyjne a woda ciepla.
Noclegi duzo tansze,no i ruch mniejszy na drodze.
W ogole tam znajdziesz lepsze noclegi niz w pl nad morzem w lepszej cenie czasem,poelcam booking do rezerwacji i jak cos to sluze rada ,jade tam 4 raz[emoji4]
A Wladyslawowo tez lubimy[emoji5]kilka razy bylismy.

@...Margotka9022... wystawiam tylek do lania[emoji4]
Wspolczuje Julci no ale coz kazdego to czeka:///

@witch84 hahha w sumie[emoji23]i czujesz to foty po latach[emoji14][emoji14][emoji14]

@Ewelyn nie mozesz sie poddac ,moj czasem jak duzo sie zamartwialam po drugiej stracie i plakalam to mowil ,ze nie wiem czy chce ,tylko my pierwsze.
Faceci to tchorze,musicie na spokojnie porozmawiac, a Ty nigdzie nas nie opuszczasz[emoji5]

@Frezja_1 alez pamietam[emoji5]duzo pije i przytulam wiatraczek[emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witajcie
@Nusia123 pomodle sie za Ciebie kochana badz silna. @Funia90 bardzo soe ciesze ze u Ciebie wszystko w porzadku ciesz sie ciaza i wspieraj teraz nas:p
Ja dzisiaj po pracy poszlam sobie na spacerek z kuzynka, moja kuzynka jest w moim wieku i opowiadala mi jak mi zazdrosci ze chociaz 2 razy zaszlam w ciaze a ona nie potrafi staraja sie juz 2 lata i nie moga pocieszylam ja ze nie ma sytuacji bez wyjscia ze moze jeszcze in vitro sprobowac albo adopcja i ze to ze bylam w ciazy nie zmniejsza mojego bolu co przeszlam najpierw radosc nadzieje marzenia a potem wszystko prysnelo:( kizynce wykryto endometrioze. Mialysmy tez taka sytuacje podszedl do nas jakis gostek chcial pogadac na poczatku sie nie zorientowalysmy ale byl uposledzony lat chynlba 30 a zachowanie 14 lat posiedzielismy z nim troche pogadalismy zal mi sie go zrobilo byl bardzo meczacy ale oboecalam ze wytrzymam az przyjedzie jego autobus kupilam mu tez wode bo to takie upalya on ponoc nic nie mial i uwaga na koniec mi powiedzial ze dobre z nas kobiety i sie pomodli za nas a o niczym mu takim nie mowilysmy czasami mam wrazenie ze Bog mnie sprawdza. poddaje probom.

@agatush bardzo polecam
Chorwacje ,z dzidzi to szczegolnie wrzesnien,tempertaury beda rewelacyjne a woda ciepla.
Noclegi duzo tansze,no i ruch mniejszy na drodze.
W ogole tam znajdziesz lepsze noclegi niz w pl nad morzem w lepszej cenie czasem,poelcam booking do rezerwacji i jak cos to sluze rada ,jade tam 4 raz[emoji4]
A Wladyslawowo tez lubimy[emoji5]kilka razy bylismy.

@...Margotka9022... wystawiam tylek do lania[emoji4]
Wspolczuje Julci no ale coz kazdego to czeka:///

@witch84 hahha w sumie[emoji23]i czujesz to foty po latach[emoji14][emoji14][emoji14]

@Ewelyn nie mozesz sie poddac ,moj czasem jak duzo sie zamartwialam po drugiej stracie i plakalam to mowil ,ze nie wiem czy chce ,tylko my pierwsze.
Faceci to tchorze,musicie na spokojnie porozmawiac, a Ty nigdzie nas nie opuszczasz[emoji5]

@Frezja_1 alez pamietam[emoji5]duzo pije i przytulam wiatraczek[emoji16]

Będę pamiętała :-D do kogo się zwrócić :-)

@zosiak ja zawsze bede Was wspierac[emoji5]
Ja tez nie potrafie odrzucic jak ktos jest chory ale z menelami i alkusami nie gadam[emoji12]bedziesz miala jego wstawiennictwo[emoji4]
Wspolczuje kuzynce ale niech jeszcze wszystkiego nie przekresla,tylko probuje i dziala[emoji4]na drugim watku tez ktos ma endometrioze chyba Destino ,jej mowili ,ze nie zajdzie naturalanie a zaszla[emoji4]

@Frezja_1 jesli chodzi o neclegi to na te co bylam to nie mam namiarow bo zawsze jedziemy gdzie indziej,pamietam tylko z zeszlego roku[emoji4]
A bylismy raz w
Makarskiej(1200km),
na polwyspie Istria (tam chlodniej) ale blizej (900 km)
w Vodicach i w tym roku tez do Vodic jedziemy,ze Slaska 1100 km
Jakbys cos potrzebowala to sluze pomoca[emoji5]plaze niestety sa kamieniste ale i tak jest fajnie,ja bym na caly urlop nie pojechala do Pl nad morze bo jest podobnie cenowo a pogoda wiadomo moze byc ale nie musi a tu jest pewna[emoji5]
A jak latamy gdzies samolotem to zawsze sami zalatwiamy bez biura ,nawet na Malediwy polecielismy bez biura i wszystko sami zalatwilismy[emoji4]

Ja tez polecam Chorwację:) dwa razy byłam w tym samym miejscu Ciovo/Trogir blisko do Splitu, polecam i tak jak Funia pisze ceny sa porównywalne do tych w Polsce :)

Szkoda tylko, ze plaże kamieniste.:( nie wiem jak z dziecmi, jak jesteśmy na plazy to jednak piach nas ratuje, dzieci maja co robic a w kamyczkach to ja nie wiem, jak by było.

reklama
Mam nowotwor :(;(;(;(
Nusia będzie dobrze, zobaczysz. Bardzo mi przykro ale ci dokładnie wiesz?

Funia, tylko dlatego ze jesteś w ciąży to Ci tyłka nie skopie. No proste ze jest wszystko ok! A jak niby ma być inaczej?

Nusia, cholera.. Będzie dobrze! A cos dokładniej wiesz?

Ja wróciłam z Julka od dentysty... miała wyrwanego zabka. Stres jej, mój, płacz, ból... masakra...

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
A wiesz co? Ja młodemu sama wyrywam mleczaki. Nie powiem stresuje się ale on za to mniej :)

Uwaga:
1. Któraś z was chciałaby uzupełnić?
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
2. Moj ostatni pomysl polecam dla brzuchatek i nie tylko:
Link do: Babyboomowe porady
3. Dostałyscie maila na priv o konkursach?

Do góry