reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczyny :) melduje sie po dzisiejszej wizycie:) dzidzia wazy około 150 g i ma 10 cm:) niestety nie wiem jeszcze kto tam mieszka, mam sie dowiedzieć na następnej wizycie 30 sierpnia :)
1501678588-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dla mnie świeci tam armatka :)
@Funia90 wiem Skarbie :*
@roxie123 idzie deszcz do Ciebie. Jeszcze chwilunia :)
@Katarina91 z łożyskiem często tak jest ze się podnosi, super!

reklama
@Funia90 bo Foczusia ma 3 chłopów to chce czy nie chce oglądać musi hihi :D a ja mam jednego i jestem w trakcie bobosexów więc wiesz ...jak tu nie myśleć hahahaha :p
Słuchaj jak macie tylko możliwość to pewnie , jak najbardziej :)

Ja pewnie napisze yyyy nie wiem czy dzisiaj bede mieć jak bo buuurza idzie jakaś :/ a pokazywali 3stopień zagrożenia więc nie wiem czy bd łagodnie czy nie ;/ ale prądy musze pogasić jak to ja :p
Także jak na razie miłego wieczoru Wam życzę :*

@roxie123 moze chociaz sie ochlodzi u Was[emoji4]u mnie niby noc ma byc chlodniejsza wiec licze na to ,ze mi sie mieszkanko ochlodzi bo 29 stopni to przesada:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczynki

No stres byl mega,na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo. Piesek na szczescie duzo wiekszy wiec raczej sobie nie poradzil ;) Mam taka nadzieje.
Pogoda okropna,w biurze klima wiec fajnie,choc nie na gardlo,bo juz czuje jakies drapanie.Ale na zewnatrz masakra.W domku jakies 24 stopni,ale duszno.

Nafoczka , Roxie jak to mowia,glodnemu chleb na mysli :D
Ja tez tam nic nie widzialam.

Widzę, że nie tylko u mnie upał. Uff

@Funia90 , tej mutacji nie badałam, pytałam o nią, ale lekarz powiedział, że mam poziom homocysteiny w normie i nie sądzi, żeby to było potrzebne. Co do witamin, na razie kazał mi odstawić wszystko oprócz kwasu foliowego i prenatalu uno. I to jest jedyne co w tej chwili biorę w ramach przygotowań. Poziom witamin jest też nie jest przyczyną, bo sprawdzałam jeszcze jak byłam w początkowej fazie ciąży.

A i właśnie, to co miałam napisać, od poniedziałku stosuję jeszcze leczenie BSM (trzymanie rąk na głowie), które ostatnio poleciła mi mama, która z kolei od wielu lat to stosuje jak coś tam jej dokuczy (przeziębienia, bóle itd). Powiedziała, że to pomaga też organizmowi wrócić do równowagi pod kątem hormonalnym również. Nie do końca wierzę, ale popróbuję. Nauczyła mnie jak mam te dłonie układać i co ile czasu. Co mi szkodzi... Aha, BSM absolutnie nie wolno stosować będąc w ciąży. Ja na bank nie jestem, więc tym bardziej nie zaszkodzi. Słyszałyście może o tym coś?

reklama
@Funia90 jestem z powrotem :p zrobiło sie ciemno zagrzmiało 2 razy i tyle... ale w pogodzie pokazują na noc burze , może nie będzie :/ u mnie wiatrak chodzi w pokoju bo nie da rady
@Katarina91 my tu wróżymy a Ty od razu , że za duży oj tam oj tam :p haha może i nóżki ... ale wszystkie mają smaki na dziewczynkę , może akurat u Ciebie będzie kawaler :D jakie smaki masz hmm ??? :)
@hona ja głodna przyznaje się bez bicia :p bo mam te dni haha a musze się powstrzymywac żeby chłopa nie wykastrować :p coś na owulke trzeba zostawić :D
@ivvonka ja nie mam pojęcia co to jest , nie słyszałam :p ale jak ma pomóc to próbuj :) daj znac czy pomaga :)

Do góry