reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Roxie u mnie wlasnie od początku nie ma mdłości i teraz tez nie, wiec sie cieszę:) tylko większy apetyt ale jakiś specjalnych zachcianek tez nie mam [emoji12]
Kochana a u Ciebie który dc?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Roxie u mnie wlasnie od początku nie ma mdłości i teraz tez nie, wiec sie cieszę:) tylko większy apetyt ale jakiś specjalnych zachcianek tez nie mam [emoji12]
Kochana a u Ciebie który dc?

No to w sumie dobrze ,że Cię nie męczy :) przy czym ja dziewczynom mówię , że się pomęczą ale za to dzidzi to nie przeszkadza :p u mnie 6 dc :)

Moje kochane dziś zachęce was do obejrzenia pewnego filmiku na watku zamkniętym.
Filmik nie jest krotki ale proponujeobejrzeć cały a przynajmniej do polowy :D :D :D
Gdy go obejrzyjcie będziecie wiedzieć czemu go dałam w zamknięty dział ♡
https://www.babyboom.pl/forum/temat/od-naszej-aa-czyli-ani-admin.89046/

Ps potem poczytam was więcej bo dziś mam dużo zadań na karteczce a i będzie reaktywacja wątku o gotowaniu :p ale to wam napisze później :)

@roxie123 wczoraj nad moja dzialka, a właściwie nad sąsiada dzialka przelecial bocian.mieszkam na tym osiedlu kupe lat i pierwszy raz widzialam bociana, ale pomyslalam sobie, ze to jednak nad sąsiadem przelecial. A snilo mi sie, to samo ten bocian i ze to Ty bylas ta sasiadka. Ha ha.:-D Ciesze sie, ze jestes w lepszej formie. Zobaczysz, ze teraz to już bedzie tylko lepiej.
Ja mam dziewczyny dzis 11 dc i pierwszy test owulacyjny za mną i jedna kreska, ale mikroskop owulacji pokazal dzis male paprotki tzn. Ze sie zbliza, zobaczymy jutro czy sie to pokryje. Ostatni cykl 26 dni wiec owulka powinna byc tuż tuż. Zobaczymy.
@Katarina91 ja bylam na polowkowym prywatnie u dobrego specjalisty, ale Twoj gin tez moze chyba zrobic, tylko kwestia czy ma naprawdę dobry sprzęt i kwalifikacje, by wykryc ewentualne nieprawidłowości. W rym usg lekarz koncentruje sie na serduszku.
Życzę wszystkim samych milych wrazen z usg.

@Nusia123 bedzie na pewno dobrze,ale stresy przed Toba[emoji17]trzymaj sie i zostan z nami[emoji8]

@Katarina91 tak brzusio rosnie?poka,poka[emoji4]
Jak mialas na nfz te pierwsze usg prenatlne to drugie tez w tym jest ,tylko zadzwon tam i sie umow[emoji4]ja mam 13-go wrzesnia[emoji4]

@Olasec mi tez sie wydaje ,ze mozecie sie starac[emoji4]

@hona czesc no i jak bylo?odpoczelas?

@roxie123 kochany Twoj Mezus,zobaczysz ,ze wszystko sie ulozy[emoji5]
Apropo mojej kawy ,to ona jest slabiutka[emoji4]

@nafoczka przy takich zapasach spokojnie mozesz wracac do pracy,rodzinka nie zginie[emoji16]

@mamcia2014 ja mialam suknie z organtyny,tw co dodalas tez wyglada jakby organtyna.
Bylam bardzo zadowolona,w tancu uklada sie pieknie,miekko.
Nawet kiedys wrzucalam tu fotke[emoji4]

Frezja i Funia dzięki za odpowiedz. Tylko Funia ja miałam skierowanie tylko na te badania między 11 a 14 tc wiec musiałaby mi dac nowe o ile będzie chciała i wlasnie zastanawiam sie czy iść tam jeśli mi da skierowanie czy iść do lepszego specjalisty prywatnie [emoji57]
Pokaże zdjęcie pozniej :) ale nie ma jakiś większych zmian :-)

reklama
@roxie123 wczoraj nad moja dzialka, a właściwie nad sąsiada dzialka przelecial bocian.mieszkam na tym osiedlu kupe lat i pierwszy raz widzialam bociana, ale pomyslalam sobie, ze to jednak nad sąsiadem przelecial. A snilo mi sie, to samo ten bocian i ze to Ty bylas ta sasiadka. Ha ha.:-D Ciesze sie, ze jestes w lepszej formie. Zobaczysz, ze teraz to już bedzie tylko lepiej.
Ja mam dziewczyny dzis 11 dc i pierwszy test owulacyjny za mną i jedna kreska, ale mikroskop owulacji pokazal dzis male paprotki tzn. Ze sie zbliza, zobaczymy jutro czy sie to pokryje. Ostatni cykl 26 dni wiec owulka powinna byc tuż tuż. Zobaczymy.
@Katarina91 ja bylam na polowkowym prywatnie u dobrego specjalisty, ale Twoj gin tez moze chyba zrobic, tylko kwestia czy ma naprawdę dobry sprzęt i kwalifikacje, by wykryc ewentualne nieprawidłowości. W rym usg lekarz koncentruje sie na serduszku.
Życzę wszystkim samych milych wrazen z usg.
To niezły sen :D może Ci się wysni i obie zobaczymy 2 krechy: D to Ty już zaczynaj sciskać M :) i I mnie jeszcze trochę do ow ... A co to ten mikroskop?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry