Hejka
Piszę dzisiaj dopiero , bo wczoraj miałam wieczór z M no i mieliśmy gości
przyjechały na chwilę kuzynki z małym po zdjęcia , ale nie siedziały długo i od 17stej miałam M dla siebie
istne lenistwo...leżeliśmy cały wieczór i oglądaliśmy filmy wyprzytulałam się za wszystkie czasy
Tak inaczej jest po tej rozmowie , z resztą M sam wczoraj do mnie powiedział " widzisz jak jest dobrze razem ... chciałabyś inaczej ? " zmieniłam swoje nastawienie , staram się myśleć pozytywnie
Śmiać mi się chce bo dostaje dziś takie smsy jakbym się cofnęła ileś lat wstecz xD
Powiem Wam ,że mój M ma wiele cierpliwości , nigdy nie podniósł na mnie głosu . Jest bardzo wyrozumiały ... jak widzi ,że mam zły dzień po prostu się wycofuje , nie kłuci ze mną , wieczorem jak ochłonę to przytuli i jest dobrze . Wiem ,że mam skarba , a ja jestem teraz trudna mimo,że zrobiłabym dla niego wszystko . No ale wiem ,że idzie do dobrego ...będziemy sam na sam u siebie w domku to wszystko obróci się do góry nogami , tutaj nie mamy prywatności i swobody a jak mieszkaliśmy za granicą to tak byliśmy nauczeni więc ciężko dostosować się do sytuacji ...ale jeszcze trochę
@hona witaj :* czekam na fotki z wakacji na zamkniętym
u mnie wredota już prawie zakończona
@mamcia2014 mam nadzieję ,że będzie lepiej z Twoją babcią ... niestety musimy się liczyć z tym ,że to już wiek i niestety wszystko może się zdarzyć ;/ zdrówka dla babci
@MisiaMonisia ja miałam tiulową księżniczkę i wiadomo , po plenerach coś tam się nieco poszarpało , ale to była moja suknia i do dzisiaj mam ją w pokrowcu
jakiś taki sentyment
@nafoczka zapas na cały rok
możesz iść spokojnie do pracy , chłopaki teraz z głodu nie zginą hehe
@Frezja_1 można powiedzieć ,że poszła
coś tam jeszcze ten tego ale no ostatni dzień chyba
w sumie się cieszę ,że dłużej trwa bo w tamtym miesiącu byłą tylko 3 dni więc moze tamten cykl nie był taki jak trzeba . Co tam Ci się śniło ?
opowiadaj haha
co do zafasolkowania się nie nastawiam , chyba przestałam myśleć o tym ... dużo mam na głowie teraz bo wykończenie domu , i czekam na przytulanki z M
się nie mogę doczekać hihi
@Olasec jak się czujesz ? :*
@Funia90 gdzie się podziewasz kochana ? :*
@...Margotka9022... jak tam przeszły mdłości ?
@Katarina91 a jak tam u Ciebie ? jak tam się czujesz ile to już tygodni ?
Nie mam pomysłu na obiad ;/ nachodzi mnie na kalafior w bułce tartej zasmażany