reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@MisiaMonisia ja miałam dół z tiulu i innej bym w tym fasonie nie chciała. Jeśli ma być litera A to idealny będzie tiul. Ta sukienka co pokazałaś jest bardzo ładna Gdyby miała być syrenka to najlepsza jest koronka. To Nikoś poniesie Wam obrączki pewnie?

reklama
Frezja oj tak czasami życie jest bardzo kruche tym bardziej trzeba doceniać ludzi i spieszyc się ich kochać puki jeszcze są z nami mam dwie babcie jedna 83 lata druga 93 i mam świadomość że ich braknie kiedyś nie wiem jak to zniose.

Hej dziewczyny:) jak Wam mija dzien? U mnie od wczoraj deszczowo i tylko spac sie chce :/ byłam wczoraj na przymiarce sukni ślubnej i musza mi z tylu wszyc takie wiązanie bo niestety na zamek błyskawiczny sie nie dopne [emoji12]

Dziewczyny mam do Was pytanie o usg połówkowe, będziecie robić prywatnie czy ono jest refundowane?

@MisiaMonisia ja bede miała suknie z muślinu, chyba najdelikatniejszy materiał spośród tych trzech.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hejka :)
Piszę dzisiaj dopiero , bo wczoraj miałam wieczór z M no i mieliśmy gości :) przyjechały na chwilę kuzynki z małym po zdjęcia , ale nie siedziały długo i od 17stej miałam M dla siebie :D istne lenistwo...leżeliśmy cały wieczór i oglądaliśmy filmy wyprzytulałam się za wszystkie czasy :)
Tak inaczej jest po tej rozmowie , z resztą M sam wczoraj do mnie powiedział " widzisz jak jest dobrze razem ... chciałabyś inaczej ? " zmieniłam swoje nastawienie , staram się myśleć pozytywnie :)
Śmiać mi się chce bo dostaje dziś takie smsy jakbym się cofnęła ileś lat wstecz xD
Powiem Wam ,że mój M ma wiele cierpliwości , nigdy nie podniósł na mnie głosu . Jest bardzo wyrozumiały ... jak widzi ,że mam zły dzień po prostu się wycofuje , nie kłuci ze mną , wieczorem jak ochłonę to przytuli i jest dobrze . Wiem ,że mam skarba , a ja jestem teraz trudna mimo,że zrobiłabym dla niego wszystko . No ale wiem ,że idzie do dobrego ...będziemy sam na sam u siebie w domku to wszystko obróci się do góry nogami , tutaj nie mamy prywatności i swobody a jak mieszkaliśmy za granicą to tak byliśmy nauczeni więc ciężko dostosować się do sytuacji ...ale jeszcze trochę :)

@hona witaj :* czekam na fotki z wakacji na zamkniętym :) u mnie wredota już prawie zakończona :p
@mamcia2014 mam nadzieję ,że będzie lepiej z Twoją babcią ... niestety musimy się liczyć z tym ,że to już wiek i niestety wszystko może się zdarzyć ;/ zdrówka dla babci
@MisiaMonisia ja miałam tiulową księżniczkę i wiadomo , po plenerach coś tam się nieco poszarpało , ale to była moja suknia i do dzisiaj mam ją w pokrowcu :) jakiś taki sentyment
@nafoczka zapas na cały rok :D możesz iść spokojnie do pracy , chłopaki teraz z głodu nie zginą hehe
@Frezja_1 można powiedzieć ,że poszła :p coś tam jeszcze ten tego ale no ostatni dzień chyba :D w sumie się cieszę ,że dłużej trwa bo w tamtym miesiącu byłą tylko 3 dni więc moze tamten cykl nie był taki jak trzeba . Co tam Ci się śniło ? :D opowiadaj haha :D co do zafasolkowania się nie nastawiam , chyba przestałam myśleć o tym ... dużo mam na głowie teraz bo wykończenie domu , i czekam na przytulanki z M :D się nie mogę doczekać hihi
@Olasec jak się czujesz ? :*
@Funia90 gdzie się podziewasz kochana ? :*
@...Margotka9022... jak tam przeszły mdłości ?
@Katarina91 a jak tam u Ciebie ? jak tam się czujesz ile to już tygodni ? :)

Nie mam pomysłu na obiad ;/ nachodzi mnie na kalafior w bułce tartej zasmażany

reklama
Roxie u mnie w porzadku, tylko przedwczoraj mnie cos kłuło tak jakby w pochwie, nisko. Dzisiaj 14t3d :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jeju jak to leci :) w pochwie wydaje mi się ,że to norma bo się wszystko rozciąga :) a jak samopoczucie ? nie ma mdłości ? bo tutaj dziewczyny zaczynają haftować , one biedne się męczą a ja się ciesze ,że mają te objawy :)

Do góry