reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie
Zaczęłam rozglądać się za suknia ślubna i zglupialam :/ Moze Wy mi cos doradzicie ;)
Chce mieć fason sukni w kształcie litery A.
Tyle że nie wiem czy wybrać suknie z szyfonu czy z tiulu?
Ja na tkaninach za bardzo sie nie znam i nie wiem jak wyglada szyfon. Ja mialam suknie w ksztalcie litery A, ale to bylo wiele lat temu. Teraz wybralabym kroj syreny ze srebrnym paskiem, albo jakims w kolorze i do tego szpilki w kolorze np. Turkus :biggrin2:

reklama
Hej dziewczynki

Wrocililsmy juz do domku,bylo super,az nie chcialo sie wracac.Wredota przyszla,ale nawet ona nie byla mi w stanie zepsuc humoru ;)
Lece Was doczytac,pewnie nie dam rady dzis wszystkiego.Pozdrawiam

Nusia tylko nas nie zostawiaj kochana będe trzymać za Ciebie kciuki. I koniecznie daj znać co badania pokazują.

Hona witaj :)

A ja miałam dziś stracha laski U mojej babci podejrzewali udar ale w szpitalu okazało się że to tylko częściowe porażenie nerwu twarzy i dostała leki na to i skierowanie na rehabilitację. A tak się bałam o nią ona ma chore serce problemy z krążeniem.dobrze że tylko tak się skończyło.

Nusia tylko nas nie zostawiaj kochana będe trzymać za Ciebie kciuki. I koniecznie daj znać co badania pokazują.

Hona witaj :)

A ja miałam dziś stracha laski U mojej babci podejrzewali udar ale w szpitalu okazało się że to tylko częściowe porażenie nerwu twarzy i dostała leki na to i skierowanie na rehabilitację. A tak się bałam o nią ona ma chore serce problemy z krążeniem.dobrze że tylko tak się skończyło.
Takie sytuacje uświadamiaja jakie to wszystko jest kruche:sad:. SZczęście w nieszczesciu, ze to tak sie skonczylo. Sciskam.
@hona witamy, tęsknilysmy za Tobą. Oby to juz byla ostatnia @ na dlugie miesiace.

Ślub dopiero w przyszłym roku....14 lipca....ale chciałabym juz mniej więcej zdecydować się na jakiś chociaż materiał.
Podoba mi się taka suknia:
08.jpg

Ta jest akurat z tiulu....czy tiul jest wygodny? Ładnie się układa (również w tańcu ) ?
Suknia Szyfonowa wiem jak "zachowuje sie" w tańcu. Tylko wygląda na taką dość ciężka. ..ciekawe jak jest w rzeczywistości.

Załączniki

• 08.jpg
    08.jpg
    61,9 KB · Wyświetleń: 396
Ślub dopiero w przyszłym roku....14 lipca....ale chciałabym juz mniej więcej zdecydować się na jakiś chociaż materiał.
Podoba mi się taka suknia: Zobacz załącznik 816233

Ta jest akurat z tiulu....czy tiul jest wygodny? Ładnie się układa (również w tańcu ) ?
Suknia Szyfonowa wiem jak "zachowuje sie" w tańcu. Tylko wygląda na taką dość ciężka. ..ciekawe jak jest w rzeczywistości.
Mi moja kuzynka która ma salon sukni ślubnych odradzala tiul ale tylko ze względu na to, że łatwo się drze i jakbyś kankana tańczyła to wiesz.. różnie może być :)

A to coś dla was, zeby mialo wam co się śnić :D
2017-07-25 18.59.54.jpg
Przed powrotem do pracy zachowuje się conajmniej jakby miał być koniec świata :D

Załączniki

• 2017-07-25 18.59.54.jpg
    2017-07-25 18.59.54.jpg
    103,5 KB · Wyświetleń: 97
Mi moja kuzynka która ma salon sukni ślubnych odradzala tiul ale tylko ze względu na to, że łatwo się drze i jakbyś kankana tańczyła to wiesz.. różnie może być :)

A to coś dla was, zeby mialo wam co się śnić :D
Zobacz załącznik 816235
Przed powrotem do pracy zachowuje się conajmniej jakby miał być koniec świata :D
Mniami. @nafoczka podrzuc trochę. Ja nie lubie robic przetworow:p.rzeczywiscie zapas zrobilas porzadny, takze jestes przygotowana nawet jakby miala przyjsc zima stulecia.:-D
Halo nikt nie testuje?
@roxie123 jak dzis samopoczucie? Wredota sobie poszla? Snilas mi sie:biggrin2:.czuje ze w tym cyklu będzie u Ciebie fasolka.:)

reklama
@nafoczka piekna spizarka jak swoja zrobie do porzadku to wWam podesle ja opisuje sobieprzylepiam nalepki a czasami takie ozdobne kapturki daje na wieczko i ekstra prezent dla znajomych w tym roku mniej wszystkiego robilam po prostu sily na to nie mialam:/

Do góry