reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja dzisiaj też jakoś przeżyłam ten chrzest.
Jakoś tak spokojnie bez presji i żalu...
Nie przeżywałam... czasami wydaje mi się że łapie znieczulice :/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
To dobrze, ze podeszlas do tego z dystansem.przyjdzie dzien, gdy bedziesz swoje dzieciatko chrzcila. Pamietaj, ze wszystko do nas wraca, zwlaszcza dobro, dobro wraca.:):)

reklama
@Olasec jejku, strasznie mi przykro. :hmm: Wiesz...ja aż tak dobrze się nie znam, ale ta beta, ona jednak powinna być na tym etapie chyba wyższa. Jeśli idziesz do lekarza to nie wiem czy ta powtórna beta będzie konieczna. Pewnie jak usg zrobi to oceni jaka jest sytuacja i czy konieczna jest powtórka bety.

@nafoczka dziękuję, nie wiedziałam. Nieobyta z lekka jestem ze wstawianiem czegokolwiek w necie, ale może jak w końcu zmobilizuję się do prowadzenia strony, związanej z moim hobby to trochę się ogarnę...o ile się do tego zmobilizuję...a to już całkiem inna historia. O, wiem, jak zajdę w ciążę i będę miała duuużo czasu to się od-zielenię.

@Olasec przykro mi strasznie[emoji17]
Marne pocieszenie ale lepiej na takim etapie niz pozniej,po zobaczeniu serduszka i przyzywajeniu sie [emoji22]
A 2 poprzednie poronienia na jakim eatpie byly?

@roxie123 ja tez juz mialam znieczulice,tak zylo mi sie latwiej,t bardziej jak szlam odwiedzic przyjaciolke po porodzie w szpitalu tydzien po tym jak ja mialam termin,czy jak myslalam o tym ,ze w drugiej ciazy z siostra mialysmy termin dzien po dniu.
Mi wtedy znow sie nie udalo a jej tak i to za pierwszym razem.
Musimy zyc i patrzec na siebie bo inaczej oszalejemy:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Olasec jejku, strasznie mi przykro. :hmm: Wiesz...ja aż tak dobrze się nie znam, ale ta beta, ona jednak powinna być na tym etapie chyba wyższa. Jeśli idziesz do lekarza to nie wiem czy ta powtórna beta będzie konieczna. Pewnie jak usg zrobi to oceni jaka jest sytuacja i czy konieczna jest powtórka bety.

@nafoczka dziękuję, nie wiedziałam. Nieobyta z lekka jestem ze wstawianiem czegokolwiek w necie, ale może jak w końcu zmobilizuję się do prowadzenia strony, związanej z moim hobby to trochę się ogarnę...o ile się do tego zmobilizuję...a to już całkiem inna historia. O, wiem, jak zajdę w ciążę i będę miała duuużo czasu to się od-zielenię.
Ivvonka a jakie masz hobby? :D
Milej niedzieli skarbusie ♡

@Frezja_1 trzeba walczyć i wierzyć że się uda :) u mnie dzisiaj 11dc więc jesteśmy na podobnym etapie. My też walczymy i wierzę w to że teraz musi być dobrze i musi się udać :)
@roxie123 nie mówiłabym że to znieczulica. Po prostu trzeba podchodzić z dystansem, bo inaczej byśmy zwariowały wszystkie
@Olasec przykro mi bardzo, że tak się stało :( tulę mocno :*

Jestem totalnie nie wyspana, ale muszę wstawać i jadę na zakupy :) mam nadzieję że będą udane :)

Olasec bardzo mi przykro z powodu twojej straty przytulam mocno kochana.

Wstałam dopiero i zrobiłam sobie kawkę. Niedługo mąż wróci bo wyjechał przed 5 do pracy dziś i miał dosc blisko dzisiejszy kurs.
Miłego dnia życzę wszystkim.

@roki_1991 a co kupujesz? Ubrania, czy cos grubszego? Tak czy tak zycze udanych zakupów.
Ja tez zycze wszystkim spokojnej niedzieli. Ja niedługo zbieram sie do kościoła, a pozniej biore sie za obiadek. Po poludniu lenistwo.:-) :)
@roxie123 mierzysz tempke? Kiedy będziesz brala dupka, od ktorego dc? Wiem, ze lekarz mowil, ze taka tabletka nie zablokuje owulacji, ale moze lepiej brac kilka dni później. Z tego co kojarzę, to nie masz problemu z progesteronem.?

@nafoczka prowadzę dorosłą amatorską grupę teatralną, robimy spektakle i wystawiamy je dla dzieci. A że to hobby trwa pięć lat to już sporo się uzbierało materiału w większości autorskiego. Być może też dzięki stronie rozwinęłoby się bardziej a zainteresowanym łatwiej byłoby złapać kontakt czy wskazać źródło informacji.

@mamcia2014 uwielbiam kawę, to jedna z niewielu rzeczy, która sprawia, że mi się chce wstać. A jeszcze w niedzielę mąż ją robi. I jest uśmiechnięta.
20161118_062125.jpg
udało się wstawic, chyba nie jest ze mną aż tak źle..

Załączniki

• 20161118_062125.jpg
    20161118_062125.jpg
    318,4 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Do góry