reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@nafoczka o słodkości, co to za cudo?

@mamcia2014 ja nie używam dodatków do herbaty, bo jak jeszcze nie uzależniłam się;) od kawy i piłam tylko herbatę to cukier jak był to krasnoludki mi w pracy wyjadały. I nauczyłam się pić gorzką. Potem zmieniłam pracę, dorosłam do kawy z cukrem, niestety w tej pracy nie ma krasnoludków.

@roki_199 ulala pięknie. Takie zakupy to niezły poprawiacz humoru.

reklama
@Frezja_1 nigdy nie poznałam przyczyny bo tak naprawdę nie robiłam żadnych badań konkretnych. Tylko na zespół antyfosfolipidowy. Nic nie wyszło w nich ale lekarz i tak zastosował u mnie na wszelki wypadek clexane i acard i jedną ciążę szczęśliwie donosiłam.

@...Margotka9022... tak mi Cię żal. Ja tak strasznie wymiotowałam w ciąży z Misiem. Przez 5 mcy codziennie i już mi się żyć nie chciało. Po 5 miesiącu też było rzyganie ale mniej, tzn nie codziennie ale mdłości miałam do końca ciąży. trzymaj się Kochana:*
Ps. Pokaż brzuszek:)

@Frezja_1ku pokrzepieniu duszy. Byłam dziś na rodzinnym obiedzie u teściowej. Teraz mi niedobrze...chyba po tym serniku na zimno, mąż mi tu spokojnie poleżeć nie daje i marudzi, bo jutro do pracy, więc nie polecam rodzinności na tę chwilę. :baffled:

@...Margotka9022... jejku no, może Ty w ciąży czy co;) A tak na serio większa część moich koleżanek mamuś twierdzi, że jak się czujesz w ciąży niedobrze to znaczy, że jest dobrze. O, taka mądrość ludowa.:confused:

reklama
@ivvonka dziękuję za pocieszenie.:pmietki sie napij, moze pomoże.:)
@Olasec to dobrze ze bralas clexan. Mysle ze tym razem to tzw. Spontaniczna wada zarodka. Zycze Ci bys w sierpniu zobaczyla dwie grube krechy.
@...Margotka9022... no nieciekawie masz z tymi wymiotami. Moze po pierwszym trymestrze sie troche uspokoi.a jak mialas z Julką? Moze pisalas ale nie pamiętam. Fajnie, ze masz juz brzuszek. Zazdroszcze...nawet moge rzygac:p:pa co:-D

Do góry