reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@ivvonka pije,pije ale tylko jedna dziennie[emoji4]
1500798273-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja pijam mała czarna bez dodatków typu mleko i cukier ale wasze też wyglądają smacznie .Nie slodze od jakiegoś czasu ale wczesnej słodzilam 3 łyżeczki i wydawalo mi się że nigdy nie dam rady wypić kawy samej w sobie a jednak ;)no i mleko dolewalam.

I polubilam kawę bez dodatków raz przez przypadek napilam się kawy mamy z cukrem i to już nie to .
Za to czasem coś słodkiego do kawy zjem .

No i wyczytałam że cukier też jest potrzebny np do budowania mięśni i że lepiej codziennie zjeść 2 tafelki czekolady niż najeść się slodyczy raz na jakiś czas w dużej ilości może to i prawda organizm ppotrzebuje również cukrów takich z owoców lub innych dlatego jeśli lubimy słodkie to lepiej zjeść troszkę regularnie i to spalać w ciągu dnia niż np dać sobie sobotę na słodko i potem to się odkłada i wiecie gdzie to wyczytałam w piśmie Ewy Chodakowskiej :).

@Funia90 moje poprzednie straty były w skończonym 13 i 6 tygodniu i w ciąży bliźniaczej z Misiem straciłam jedno dzieciątko w 8 tygodniu.
Też się cieszę, że to na tym etapie bo można od razu się starać a na późniejszym etapie to trzeba odczekać a ja chcę już być w ciąży.

@nafoczka artykuł świetny :) a to ciasto mmmmm, uwielbiam je:)

@Frezja_1 zakupy zdecydowanie ciuchowe :) Chciałam co prawda zamówić też jakaś szafkę na buty,ale nie było nic.. Muszę dzwonić do swoich meblarzy mam nadzieję że zrobią ;) a zakupy mega udane. Kupiłam sobie 7 koszulek, spodenki krótkie, bieliznę, piżame, strój kąpielowy, okulary słoneczne, torebkę,portfel i klapki na plażę :D już nie pamiętam kiedy wróciłam taka obładowana z zakupów :p

reklama
@Frezja_1 zakupy zdecydowanie ciuchowe :) Chciałam co prawda zamówić też jakaś szafkę na buty,ale nie było nic.. Muszę dzwonić do swoich meblarzy mam nadzieję że zrobią ;) a zakupy mega udane. Kupiłam sobie 7 koszulek, spodenki krótkie, bieliznę, piżame, strój kąpielowy, okulary słoneczne, torebkę,portfel i klapki na plażę :D już nie pamiętam kiedy wróciłam taka obładowana z zakupów :p
To super ze sie udaly i skoro kupilas portfel to chyba i kasa jeszcze zostala. To jest to wrocic zadowolona z zakupow i jeszcze portfel nie zrujnowany.;)

Do góry