reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@calineczk24 super ,ze wszystko dobrze[emoji4]oszczedzaj sie ,lozysko ma jeszcze czas[emoji5]

@...Margotka9022... coz za slodkosci[emoji7]gratulacje[emoji5]

@Marti2206 przykro mi ,ze przylazla @ ,ale nowy cykl juz sie zaczal takze badz gotowa do dzialania[emoji5]ktory cykl sie staracie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A ja się już zaczęłam stresować, że coś nie tak jest.

Właśnie zjadłam 4 frankfuterki i coś bym jeszcze zjadła, więc teraz biorę się za chrupki bingo :D
Lekarz mnie dziś pochwalił, że waga stoi w miejscu to teraz się mogę obżerać :D

reklama
@Calineczka24 nie mow mi o jedzeniu[emoji12]zjadlam dwa lody po pracy bo nie mogalam sie zdecydowac i przed chwila tez 3 kielbaski na kolacje[emoji4]

@mififi04 obawa o dzidzi bedzie juz zawsze [emoji5]z kazdym dniem coraz wieksza pewnie[emoji4]mam nadzieje ,ze ma sie dobrze u mnie w brzuszku[emoji4]

Dziewczyny na razie jadę w samochodzie to nie ogarnę Waszych postów zrobię to później bądź jutro .

Ja jestem w sytuacji bez wyjścia... jak na razie :D
Lekarz mnie nie zbadal...nie wziął kasy za wizytę wypisał receptę .
Powiedział tak ... ze test mi może jeszcze nie pokazać . Jak nie dostanę @ to w poniedziałek badanie bety z krwi . Brzuch może boleć jak na @ ale nie koniecznie muszę ja dostać . Nie badal mnie bo powiedział że może tylko zaszkodzić jak coś jest...ja mam teraz kuwa kuwa kuwa mam wyrzuty ze się bzykalam .
Co do dupka to powiedział że taka dawka od 16dnia mi nic nie blokuje a przygotowuje do kolejnego cyklu on to tak mądrze po swojemu pogadal . Póki nie ma @ to on mi nic nie powie [emoji23] No i O stresu a ja mam to na porządku dziennym . Także hm nie ogarniam . I tak twierdzę że mnie do rana zaleje ale przynajmniej mam receptę [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 jeden cykl za nami, ostatnio było 7 cykli ale wiem że teraz się uda i będzie dobrze:)
Gratulacje dla Wszystkich Brzuchatek :) i trzymam kciuki za Wszystkie Starające się :)

Margotka No pięknie [emoji2] cieszę sie ze bobo rośnie [emoji8]

Calineczka mi wlasnie na prenatalnych powiedział ze łożysko jest nisko. Myślicie ze teraz juz trzeba sie jakoś specjalnie oszczędzać?? Wizytę u mojej gin mam dopiero 2 sierpnia

@roxie123 ja ci nakopie do tego tylka!!!mowilam nie tracic nadzeji??? Ja tez sie bzykalam,mnostwo kobiet sie bzyka i nic sie nie dzieje,nie mysl o tym[emoji4]jak ma byc to bedzie[emoji5]
@Marti2206 to powodzonka[emoji5]
@Calineczka24 ja to samo nie wiem jak bede wygladala ale pewnie jak jakis lod lub kinderczekoladka[emoji23]

@zosiak czekolada opada @Funia90 banany też, niestety to co może mi pomóc, to podnosi cukier, a na to też sobie nie mogę pozwolić przy mojej cukrzycy. Narazie trochę przeszło, bo wzięłam węgiel, ale czuję że dalej mi jeździ. Jutro idę na kontrolę do diabetologa, to zajdę do położnej, bo jest w tym samym budynku i zapytam co mogę wziąć.
@...Margotka9022... super wieści :)
@Bananowiec gratuluję :)
@roxie123 do póki nie ma@ jest nadzieja ;)

reklama
Dziewczyny na razie jadę w samochodzie to nie ogarnę Waszych postów zrobię to później bądź jutro .

Ja jestem w sytuacji bez wyjścia... jak na razie :D
Lekarz mnie nie zbadal...nie wziął kasy za wizytę wypisał receptę .
Powiedział tak ... ze test mi może jeszcze nie pokazać . Jak nie dostanę @ to w poniedziałek badanie bety z krwi . Brzuch może boleć jak na @ ale nie koniecznie muszę ja dostać . Nie badal mnie bo powiedział że może tylko zaszkodzić jak coś jest...ja mam teraz kuwa kuwa kuwa mam wyrzuty ze się bzykalam .
Co do dupka to powiedział że taka dawka od 16dnia mi nic nie blokuje a przygotowuje do kolejnego cyklu on to tak mądrze po swojemu pogadal . Póki nie ma @ to on mi nic nie powie [emoji23] No i O stresu a ja mam to na porządku dziennym . Także hm nie ogarniam . I tak twierdzę że mnie do rana zaleje ale przynajmniej mam receptę [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki kochana moze jest okruszek ??:):)
Ja bylam u gin wystraszyla sie mam usg na cito piersi w pon mowila ze nie podoba jej sie ta zmiana ;( ehh dam znac w pon usg mam o 18

Do góry