reklama
mamcia2014
Fanka BB :)
Nusia to sprawdza co tam się dzieje nie stresować się mi tam na pewno to nic poważnego trzymam kciuki za Ciebie.
Musi byc dobrzeJestem po wizycie mam miec usg piersi poniedzialek wieczor
Funia90
@Nusia123 musza sprawdzic co tam sie dzieje,ale na pewno bedzie dobrze,pewnie to jakis tluszczak lub torbiel,tak jak pisza dziewczyny.
Trzymaj sie kochana[emoji5]
@mififi04 jakbys zobaczyla ile ja potrafie pochlonac to bys sie zdiwila[emoji12]czesto ,gesto jem wiecej niz moj M [emoji1]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trzymaj sie kochana[emoji5]
@mififi04 jakbys zobaczyla ile ja potrafie pochlonac to bys sie zdiwila[emoji12]czesto ,gesto jem wiecej niz moj M [emoji1]
Bananowiec
Zaangażowana w BB
Dziewczyny nie udzielam sie u was na forum ale co jakis czas was podczytuje. W kwietniu mialam zabieg, a teraz znowu jestem w ciąży, dzis na usg widzialam bijace seruszko, to 8tc
Chciałam wam sie pochwalić
Gratuluje, ze tak szybko sie udalo [emoji4]Dziewczyny nie udzielam sie u was na forum ale co jakis czas was podczytuje. W kwietniu mialam zabieg, a teraz znowu jestem w ciąży, dzis na usg widzialam bijace seruszko, to 8tc
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Funia90
@Bananowiec cudowne wiesci[emoji4]gratulacje[emoji5]
@mififi04 hmm skoro nie wiem o jakim zmartwieniu mowisz to widocznie nie[emoji12]
@mififi04 hmm skoro nie wiem o jakim zmartwieniu mowisz to widocznie nie[emoji12]
reklama
Olasec
@Bananowiec gratuluję super wieści